- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
Ayy Bi iphonam bile olmadıKız 2014-15 te bir kartal ile Apple 5s leri takas ediyorlardınet hatirliyom çünkü eşimle kaç kere dalgasını geciyoduk birlikte işte o araçların düştüğü hallere 2.5 bin.filan hadi 2 tane Apple ile 5 bin ediyodu ,5 bine de araba mı olur diye
Valla bilmiyorum ne yemeye gelmişler ama birbirlerine girdiler ben hem doğum yaptim hem miyom ameliyati oldum sabaha kadar koridorda hem ağladım hem yürüdüm.Esim annene kızdım dedi annem karı koca başlasa olun dedim dedi.Ne yemeye gelmisler o zaman tuhaf
Benim oglumda da ameliyata girmeden once tepemde 15 kisi vardi.
Kocamin akrabalari doluydu.
Annem yok diye aglamistim bende.
Gecede 3 kisi kaldilar.
Simdi sadce kaynanam kalacak. Kimsede gelemeyecek sukurler olsun
Çatın uygun değilse zorlamazdın be delirme. Benim de evrene gönderdiğim enerji dönmedi geri.Çok istiyorum merveeevrene sürekli güzel enerjiler gönderip normal doğum olarak dönmesini bekliyorum, olmazsa da kısmet
Valla benimde en son o zaman olduAyy Bi iphonam bile olmadı
Nöğğğ beeeenBu arada bizim hastane 2250 indirimli dedi sezeryan doğuma. Hastane ile sendika anlaşması var EŞİMİN. Ama EŞİMİN iş yerinde bir arkadaşı gittiğim hastane ortaklarınin biriyle arkadaşmış sağolsun o devreye girdi 1750 ye anlaştıksanırım en ucuz ben doğuracam topikte
Ayy imzanda 39 hafta yazmaya başlamışÇatın uygun değilse zorlamazdın be delirme. Benim de evrene gönderdiğim enerji dönmedi geri.37 38 gibi doğurayım diyodum. Aha 39a başlıyorum.
Regl gecikmesini bekle. Asla belirtileri umursama. Gereksiz bi ümitlenme olmasın.Arkadaşlar bizde eşimle korunmasiz ilişki yaşamaya başladık artık adetimin gecikmesini mı beklemeliyim test yapmak için ne gibi durumlarda test yaptirayim
4 5 hafta yazarken bu kısımlar çoook uzak geliyodu.Ayy imzanda 39 hafta yazmaya başlamışsenin imzanda böyle zamanın azaldığını gördükçe bana bile afakanlar basıyo
Sen kimsin ben seni tanımıyorum.Nöğğğ beeeenben para ödemicem
Benim rahimimde şekil bozukluğu var eğer bebek kanala yerleşmezse mecburen sezaryen bakalımÇatın uygun değilse zorlamazdın be delirme. Benim de evrene gönderdiğim enerji dönmedi geri.37 38 gibi doğurayım diyodum. Aha 39a başlıyorum.
Sondan okumak zorunda kaldım yine4 5 hafta yazarken bu kısımlar çoook uzak geliyodu.
Devlet sanırım 1 refakatçi alıyor ve evet kadın alıyorlarmış çok saçma ama kadın biri yoksa ne yapar insanlarEvde dogurcam dememin sebebi özelde doğum maddi olarak zorluyor bizi bende devlette doğum yapayim diyorum devlette de kadın refakatçi istiyorlar.Annem dışında çağıracak kimse yok annem başka şehirde erken gelme imkanı yok ben dicem şu tarihte doğum o da 1 gün önce gelecek.Annem gelirim diyor Ama eşim istemiyor annemi eşim özelde yapalım ben kalırım kızda kalır çıkınca arayalım gelsin diyor.Ne yapacağımı şaşırdım doğum için borca girmek istemiyorum.Devlette refakatçi sartmi kendim idare edemez miyim sezeryan olacak bu arada
Bence şart değil yapmasaydı ısrarcı olmazdım, uygun değil dese de normal doğumu deneyeceğim çünkü
Rahat valla gelmiyo napalım. Eşime ek görev yazmışlar yarın belki gitmem kim bilir diyoBenim rahimimde şekil bozukluğu var eğer bebek kanala yerleşmezse mecburen sezaryen bakalım
Gelir gelir az kaldı seninyeri rahat demek ki tosbiğin
Yani ne iyi kocan ben kalırım diyor, benimkinde o cesaret yok. Bende başkasından çok eşim kalsın isterdim.Evde dogurcam dememin sebebi özelde doğum maddi olarak zorluyor bizi bende devlette doğum yapayim diyorum devlette de kadın refakatçi istiyorlar.Annem dışında çağıracak kimse yok annem başka şehirde erken gelme imkanı yok ben dicem şu tarihte doğum o da 1 gün önce gelecek.Annem gelirim diyor Ama eşim istemiyor annemi eşim özelde yapalım ben kalırım kızda kalır çıkınca arayalım gelsin diyor.Ne yapacağımı şaşırdım doğum için borca girmek istemiyorum.Devlette refakatçi sartmi kendim idare edemez miyim sezeryan olacak bu arada
Ya esiniz sizin iyiliginizi dusunuyor ama annenizi istemedigini dusunmeyin gercekten5 bin TL ve iş yeri eşime verecek maaşından kesecek.Sonra maaş eksik gelecek zorlanacagiz yaz olsa okul derdi olmasa kalacak arkadaşlarım var ama okul olunca sıkıntı.Neyse nasip kısmet artık
Hesap şifremi vereyim gir hele de bi bak bildirimlere
Huhuuuu bende adanaliyimmmmmmYaa Osmaniyede miydin.
Bende Adanaliyim.
Ordada uygundur kesin
Benim şimdi 35 yazıyor sanki daha 1 sene var gibi geliyor doğuma4 5 hafta yazarken bu kısımlar çoook uzak geliyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?