2021 Aralık Anneleri

Ayy Bi iphonam bile olmadı

Ne yemeye gelmisler o zaman tuhaf
Benim oglumda da ameliyata girmeden once tepemde 15 kisi vardi.
Kocamin akrabalari doluydu.
Annem yok diye aglamistim bende.
Gecede 3 kisi kaldilar.
Simdi sadce kaynanam kalacak. Kimsede gelemeyecek sukurler olsun
Valla bilmiyorum ne yemeye gelmişler ama birbirlerine girdiler ben hem doğum yaptim hem miyom ameliyati oldum sabaha kadar koridorda hem ağladım hem yürüdüm.Esim annene kızdım dedi annem karı koca başlasa olun dedim dedi.

Çok istiyorum mervee evrene sürekli güzel enerjiler gönderip normal doğum olarak dönmesini bekliyorum, olmazsa da kısmet
Çatın uygun değilse zorlamazdın be delirme. Benim de evrene gönderdiğim enerji dönmedi geri. 37 38 gibi doğurayım diyodum. Aha 39a başlıyorum.

Nöğğğ beeeen ben para ödemicem

Çatın uygun değilse zorlamazdın be delirme. Benim de evrene gönderdiğim enerji dönmedi geri. 37 38 gibi doğurayım diyodum. Aha 39a başlıyorum.
Ayy imzanda 39 hafta yazmaya başlamış senin imzanda böyle zamanın azaldığını gördükçe bana bile afakanlar basıyo

Arkadaşlar bizde eşimle korunmasiz ilişki yaşamaya başladık artık adetimin gecikmesini mı beklemeliyim test yapmak için ne gibi durumlarda test yaptirayim
Regl gecikmesini bekle. Asla belirtileri umursama. Gereksiz bi ümitlenme olmasın.

Benim rahimimde şekil bozukluğu var eğer bebek kanala yerleşmezse mecburen sezaryen bakalım
Gelir gelir az kaldı senin yeri rahat demek ki tosbiğin

Devlet sanırım 1 refakatçi alıyor ve evet kadın alıyorlarmış çok saçma ama kadın biri yoksa ne yapar insanlar
Sezeyanla zor idare edilir. Rızkını verir Allah inşallah sen içini ferah tut

merve sende beni iplemedin bugun bana cevp vermiyorsunuz neden kanala girdi mii demiştimm

Benim rahimimde şekil bozukluğu var eğer bebek kanala yerleşmezse mecburen sezaryen bakalım
Gelir gelir az kaldı senin yeri rahat demek ki tosbiğin
Rahat valla gelmiyo napalım. Eşime ek görev yazmışlar yarın belki gitmem kim bilir diyo
Dün de doktor pazarları da çok yoğunsunuz dediğimde bu cumartesi doğurma istediğin zaman doğurabilirsin olsun demişti.

Yani ne iyi kocan ben kalırım diyor, benimkinde o cesaret yok. Bende başkasından çok eşim kalsın isterdim.

5 bin TL ve iş yeri eşime verecek maaşından kesecek.Sonra maaş eksik gelecek zorlanacagiz yaz olsa okul derdi olmasa kalacak arkadaşlarım var ama okul olunca sıkıntı.Neyse nasip kısmet artık
Ya esiniz sizin iyiliginizi dusunuyor ama annenizi istemedigini dusunmeyin gercekten şu sekilde dogumdan sonrada gelmesin dese istemiyor denilebilirdi ama dogum olunca cagiralim dedigine gore esinizin istedigi dogum aninda sizle olmak yaninizda kalmak size bakmak..maddi boyut kismini o kadar iyi anliyorum ki eskiden iyi meyveler lukstu simdi patates bile 5 lira sebze alamayacak insanlar var ki ben ogretmenim esimde devlette insaat muhendisi diyorum tek maasli insanlar napiyor acaba surekli hesap yapar oldum acaba nerden kissak diye bence esinizle iyice konusursaniz ikna olur anneniz 2 gun sonra gelcegine 2 gun once gelir gunduz esiniz kalir gece anneniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…