2021 Aralık Anneleri

BeN üniversite hastanesinde yapcam doğumu ücretli hasta olarak yapacağım ama özele göre çok uygun fiyatı bunu dusunebilirsin özel oda da veriyorlar sanırım geceliği 75 tldi zaten en fazla iki gece kalırsın özel oda olunca eşinde yanında kalır yanında refakatçi olması çok iyi olur insan hemen eğilip dogrulamiyor ağrı olabiliyor tek olmaz o yuzden

Hesap şifremi vereyim gir hele de bi bak bildirimlere Ya bence girmedi. Çünkü bize dün birazcık yüzünü gösterdi.
Peki mağdeeem Hıı neyse son ana kadar girme ihtimali varmış ya girecektir

Kizlar uzun uzun yazmak istedigim bi konu var, biz gecen yil 17 aralikta tamamlayici saglik sigortasi yaptirdik anadolu hayata esimle benim icin 3300 liraya devlete vergi gosterip 600 geri iade aldik 2700e geldi...paketin icinde dogum teminati vardi yani dogum ucretsiz 10 benim 10 esimin muayene hakki var ustune tum tahliller nerdeyse ucretsiz cok faydasini gordum cunki doktorumun muayeni 170 lira zaten 10 kere gidinxe 1700 o yapacakti esimde istedigi gibi yararlandi ustune dogum ucretsiz olmasi harika bisee...gel gelelim 40.haftamiz 24 aralik oluyor yani 1 haftayla yaptirdigim sigortadan yararlanmayip para odemek zorunda kalabiliriz ama oda sansimiza...biz simdi bebek doguncada bebek icin mutlaka yaptircaz durumu el veren varsa mutlaka arastirmanizi tavsiye ederim aylik kontrolleri vs icinde iyi olur eger zaten ozele goturcekseniz cokta uyguna geliyor tamamlayici saglik sigortalari her firmadan teklif alip en ucuzu kabul etme gibi bisey oldugu icin rekabetten firmalar dusuk fiyatta veriyor

Bende öyle normal çok istiyorum o zaman çatı yapmazsa sormayayim doğumda belli olur nasıl olsa
Aynen aynen sürprizi bekle
En en fazla 10 gün daha durur yani beklesin bakalım Eylül kuş ay valla gitmesin bence de ne olur ne olmaz uzak mı iş yeri hemen gelebilir mi bi durum olursa

Devlet sanırım 1 refakatçi alıyor ve evet kadın alıyorlarmış çok saçma ama kadın biri yoksa ne yapar insanlar
Sezeyanla zor idare edilir. Rızkını verir Allah inşallah sen içini ferah tut
Eşimin işyeri 2 günlüğüne eğitime gönderiyormuş Aralık sonu. Ben de tek kalicam bu gidişle Annem çocuklara bakacak. Kardeşimin eşi var yakınımızda ama 1 yıllık evli çocuktan falan pek anlamaz. Daha doğrusu eli de çok yavaş. Onunla kalmadan ve sinir hastası olmadan çıkarım inşallah hastaneden

Aynen aynen sürprizi bekle

En en fazla 10 gün daha durur yani beklesin bakalım Eylül kuş ay valla gitmesin bence de ne olur ne olmaz uzak mı iş yeri hemen gelebilir mi bi durum olursa
Hemen gelir ya yakın çok şükür.

Hemen gelir ya yakın çok şükür.
Hı iyi o zaman . Benim eşimin iş yeri ile ev 20dk . O işteyken sancım başlarsa panikten eve kadar gelemez evde olursakta hastaneye kadar arabayı ben kullanırım öyleli panik

Hı iyi o zaman . Benim eşimin iş yeri ile ev 20dk . O işteyken sancım başlarsa panikten eve kadar gelemez evde olursakta hastaneye kadar arabayı ben kullanırım öyleli panik
Benim ki normal gibi geliyo bana ama o an nasıl olacak bakalım.

4 5 hafta yazarken bu kısımlar çoook uzak geliyodu.
Uygulamada 200 gün kaldı yazması dün gibi gözümün önünde.. nasıl gececek o kadar gün diyordum.. şimdiyse Allah nasip ederse haftaya bugün evimizde uyuyacağız oğlumuzla.. heyecandan kalbim duracak sanki..

Aynen bakalım bi ortayol bulacağız.Insan yarını goremiyor ki gelir belli gider hergun artıyor.Tupe ayda 2 kere zam geliyor yiyecek yağ keza maaş desen yılda 2 kere hersey dolar kurundan maaşlar TL.

Ben de bi ara çekmece kurcalayıp ağlayacak gibi oldum minik çoraplara Rabbim tüm yavruları sağlıcakla kucaklarımıza nasip etsin.

Ben de bi ara çekmece kurcalayıp ağlayacak gibi oldum minik çoraplara Rabbim tüm yavruları sağlıcakla kucaklarımıza nasip etsin.
Amin amin çok amin..
Benle görümcem dalga geçiyordu, hiç duygusallık yaşamadım diyince. Sen hamile olduğundan emin misin diyordu tarih belli olunca 9 aydır yaşamadığım duygusallığı yaşar oldum. Sanki içimdeki hareketlerini bile şimdiden özledim
Rabbim hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin en doğru zamanda

Yani ne iyi kocan ben kalırım diyor, benimkinde o cesaret yok. Bende başkasından çok eşim kalsın isterdim.
Allah razı olsun.Esin annesine yada annene güveniyorsa ondan geriden duruyordu.Benim eşim annemin bana bakmayacağıni sürekli telefonla konuşup akrabalariyla beni gorusturnek isteyeceğini aynı zamanda bebeğin resmini akraba watsap gruplarında paylaşacağını bildiği için,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…