- 21 Aralık 2014
- 2.023
- 1.771
- 333
- 37
BeN üniversite hastanesinde yapcam doğumu ücretli hasta olarak yapacağım ama özele göre çok uygun fiyatı bunu dusunebilirsin özel oda da veriyorlar sanırım geceliği 75 tldi zaten en fazla iki gece kalırsın özel oda olunca eşinde yanında kalır yanında refakatçi olması çok iyi olur insan hemen eğilip dogrulamiyor ağrı olabiliyor tek olmaz o yuzdenEvde dogurcam dememin sebebi özelde doğum maddi olarak zorluyor bizi bende devlette doğum yapayim diyorum devlette de kadın refakatçi istiyorlar.Annem dışında çağıracak kimse yok annem başka şehirde erken gelme imkanı yok ben dicem şu tarihte doğum o da 1 gün önce gelecek.Annem gelirim diyor Ama eşim istemiyor annemi eşim özelde yapalım ben kalırım kızda kalır çıkınca arayalım gelsin diyor.Ne yapacağımı şaşırdım doğum için borca girmek istemiyorum.Devlette refakatçi sartmi kendim idare edemez miyim sezeryan olacak bu arada
Peki mağdeeemHesap şifremi vereyim gir hele de bi bak bildirimlereYa bence girmedi. Çünkü bize dün birazcık yüzünü gösterdi.
Bana 30dan sonra hep 3 gün kaldı gibi geldi.Benim şimdi 35 yazıyor sanki daha 1 sene var gibi geliyor doğumasanki hiç doğurmayacakmışım gibi hissediyorum
Kız zaten ne kaldı 40 haftayaBana 30dan sonra hep 3 gün kaldı gibi geldi.Ama son anı bekleyecek bu bebe ben kabullendim.
Aynen aynen sürprizi bekleBende öyle normal çok istiyorum o zaman çatı yapmazsa sormayayim doğumda belli olur nasıl olsa
En en fazla 10 gün daha durur yani beklesin bakalım Eylül kuşRahat valla gelmiyo napalım. Eşime ek görev yazmışlar yarın belki gitmem kim bilir diyo
Dün de doktor pazarları da çok yoğunsunuz dediğimde bu cumartesi doğurma istediğin zaman doğurabilirsin olsun demişti.
Eşimin işyeri 2 günlüğüne eğitime gönderiyormuş Aralık sonu. Ben de tek kalicam bu gidişleDevlet sanırım 1 refakatçi alıyor ve evet kadın alıyorlarmış çok saçma ama kadın biri yoksa ne yapar insanlar
Sezeyanla zor idare edilir. Rızkını verir Allah inşallah sen içini ferah tut
Sen cuma cumartesi pazar birinde doğurursun trust meBana 30dan sonra hep 3 gün kaldı gibi geldi.Ama son anı bekleyecek bu bebe ben kabullendim.
Hemen gelir ya yakın çok şükür.Aynen aynen sürprizi bekle
En en fazla 10 gün daha durur yani beklesin bakalım Eylül kuşay valla gitmesin bence de ne olur ne olmaz uzak mı iş yeri hemen gelebilir mi bi durum olursa
O zaman yeni tarihi açıklıyorum. Pazar güzel 21.11.21Sen cuma cumartesi pazar birinde doğurursun trust me
Hı iyi o zaman . Benim eşimin iş yeri ile ev 20dk . O işteyken sancım başlarsa panikten eve kadar gelemezHemen gelir ya yakın çok şükür.
Benim ki normal gibi geliyo bana ama o an nasıl olacak bakalım.Hı iyi o zaman . Benim eşimin iş yeri ile ev 20dk . O işteyken sancım başlarsa panikten eve kadar gelemezevde olursakta hastaneye kadar arabayı ben kullanırım öyleli panik
Uygulamada 200 gün kaldı yazması dün gibi gözümün önünde.. nasıl gececek o kadar gün diyordum.. şimdiyse Allah nasip ederse haftaya bugün evimizde uyuyacağız oğlumuzla.. heyecandan kalbim duracak sanki..4 5 hafta yazarken bu kısımlar çoook uzak geliyodu.
Aynen bakalım bi ortayol bulacağız.Insan yarını goremiyor ki gelir belli gider hergun artıyor.Tupe ayda 2 kere zam geliyor yiyecek yağ keza maaş desen yılda 2 kere hersey dolar kurundan maaşlar TL.Ya esiniz sizin iyiliginizi dusunuyor ama annenizi istemedigini dusunmeyin gercektenşu sekilde dogumdan sonrada gelmesin dese istemiyor denilebilirdi ama dogum olunca cagiralim dedigine gore esinizin istedigi dogum aninda sizle olmak yaninizda kalmak size bakmak..maddi boyut kismini o kadar iyi anliyorum ki eskiden iyi meyveler lukstu simdi patates bile 5 lira sebze alamayacak insanlar var ki ben ogretmenim esimde devlette insaat muhendisi diyorum tek maasli insanlar napiyor acaba surekli hesap yapar oldum acaba nerden kissak diye bence esinizle iyice konusursaniz ikna olur anneniz 2 gun sonra gelcegine 2 gun once gelir gunduz esiniz kalir gece anneniz
Ben de bi ara çekmece kurcalayıp ağlayacak gibi oldum minik çoraplaraUygulamada 200 gün kaldı yazması dün gibi gözümün önünde.. nasıl gececek o kadar gün diyordum.. şimdiyse Allah nasip ederse haftaya bugün evimizde uyuyacağız oğlumuzla.. heyecandan kalbim duracak sanki..
Amin amin çok amin..Ben de bi ara çekmece kurcalayıp ağlayacak gibi oldum minik çoraplaraRabbim tüm yavruları sağlıcakla kucaklarımıza nasip etsin.
Allah razı olsun.Esin annesine yada annene güveniyorsa ondan geriden duruyordu.Benim eşim annemin bana bakmayacağıni sürekli telefonla konuşup akrabalariyla beni gorusturnek isteyeceğini aynı zamanda bebeğin resmini akraba watsap gruplarında paylaşacağını bildiği için,Yani ne iyi kocan ben kalırım diyor, benimkinde o cesaret yok. Bende başkasından çok eşim kalsın isterdim.
Ay evet ya ondan ses yoktulay283300 haber vermedi dimi? olumsuz bişey yoktur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?