2021 Aralık Anneleri

Prenses nazli cikti sezeryanla gelcek galiba kanallara giremem diyo

Kac haftaliktin canim ayy rabbim hepimize yasatsin cok guzellll

Geliyor yakinda minik

therealsinner merak ediyorum demiştin canım.
Ayyy az kalmış kuzummmm.Son haftalar ölçüm yapılamio zaten.Sezeryan olursa da sıkma canını bennde normal diye girdim hastaneye sezeryan olup çıktımikiniz sağlıklı olun da gerisi önemli deil

Hayırlı evlat olsun inşallah canımm gözünüz aydın
Evet hastaneler asiri sicak ben hep kolsuz gecelik aldim ustune ince sabahlik

Yaylar cok umursamaz oluyor o yuzden korkutuyor beni. Oglaklar disiplinli diye biliyorum ne fenaligi var kardesinin

Omuzlara Hirka muhim
Çok inatçıdır. Birseye hayır dediyse ısrar edersen mesela pişman eder. Lafıyla döver, acımasız cümleler kurabilir. Kendini çok beğenir. Daha demeyim bu kez de kardeşimi çok gömdüm sanki
Kızlaaaaarr doğum yarın gözüküyordu ama ben bugün anne oldum
Canımm senin de gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Ayyy az kalmış kuzummmm.Son haftalar ölçüm yapılamio zaten.Sezeryan olursa da sıkma canını bennde normal diye girdim hastaneye sezeryan olup çıktımikiniz sağlıklı olun da gerisi önemli deil
Tam odaklanmıyorum bi şeye ya nasip neyse o olsun inşallah.

Bence iyi cnm benimki 10 günde bir 200 gr alıyor son 2 kontrolde
Son haftalar fazla almıyor yazanlar olmuştu sanki. Simdi benim haftalarda hızlı alması gerekmez mi? Bir dahaki kontrole kadar biraz dikkat edeyim bakalim farkedecek mi? Bulantim vardi pek iştahım yoktu son zamanlar. Sanki bu ara biraz geçti gibi bakalım

Bilmiyorum valla benimki senin haftalarda 200 gr aldı işte, umarım durmaz yani 3 olsun en azından geçen hafta 2700 gibiydi. Yememe de dikkat ettim. Sanırım alacağını alıyor ne yapsak da

Bilmiyorum valla benimki senin haftalarda 200 gr aldı işte, umarım durmaz yani 3 olsun en azından geçen hafta 2700 gibiydi. Yememe de dikkat ettim. Sanırım alacağını alıyor ne yapsak da
Ben doktora sordum tahminen 3 kg civari olur dedi. Küçük kizim 3kg 48 cm doğmuştu bu da öyle olacak galiba. Erkek çocuk biraz daha iri olur diye düşünmüştüm ama dediğin gibi galiba olacağı neyse o oluyor Durmaz inşallah canım 3kg da iyidir ulaşır doğana kadar senin bebiş de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…