- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Prenses nazli cikti sezeryanla gelcek galiba kanallara giremem diyoKilo boy aynı. Zaten zor ölçülüyo.
Doktor bi baktı karnıma inmiş mi dedi ay yok inmemiş tam dedi. Ama çok sivri ya böyle ortadan çıkcak dedi.
Kafayı tam yerleştirememiş yan çevirerek kanala sokması gerekiyomuş. Benim dümdük kızım düz sokmaya çalışıyomuş. Ama daha vakti var olabilir girebilir dedi. Ben de annemin travmasını anlattım.Acaba annemin gönlüne göre mi olcak dedim.
Nstde sancı mancı yok. Doktor da pazartesi salı gel doğurmazsan hala aynıysa sana gün verelim sezaryen için dedi. Anneni de üzmemiş oluruz dedi. Peki dedim çıktım.
Bekliyoz bakalım.
Bence de sanirim yanlis cikabiliyorŞu saatten sonra olan olcumler yanlis oluyor
Gozun aydin canim masallahKızlaaaaarr doğum yarın gözüküyordu ama ben bugün anne oldum
Kac haftaliktin canim ayy rabbim hepimize yasatsin cok guzellllÇokzel ötesi bir çokzelhala rüyada gibiyim dönüp dönüp bakıyorum gerçekten bu benim oğlum mu diye... Sanki daha önce hiç mutlu olmamışım gibi bir mutluluk... Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimseyi bu mucizeden bu cennet kokusundan mahrum bırakmasın
Geliyor yakinda minikKontrolden çıktımm
Sancı çıktı yine 2-3 tane.
lonely bird çatı muayenesi pek sıkıntılı bişey değil bence bir miktar can yanıyor tabi de smear baktıran birine koymaz
Çatı için de üstten biraz basık ama fena değil çok büyümezse doğurursun dedi zaten 100 gr almış bu hafta sadece
1 parmak kadar da açılma varmış
Teşekkür ederim canımSaglikla gelsin prenses canim az kaldi
Evet canim sabah giderim insallah heyecanliym:)Teşekkür ederim canımhepimizin inşallah yarın mi kontrolün?
Ay evet ya sabahla akşam arasında 2 kilo mu fark eder insanBn bile artık ananasa başlıcam biraz belki ödemi alır diye bn açılma için değilde
Öyle mi dersinGeliyor yakinda minik
Oyle gorunuyorÖyle mi dersin
Ayyy az kalmış kuzummmm.Son haftalar ölçüm yapılamio zaten.Sezeryan olursa da sıkma canını bennde normal diye girdim hastaneye sezeryan olup çıktım
Hayırlı evlat olsun inşallah canımm gözünüz aydınSelam kızlar ancak yazmaya fırsat bulabildim
19 kasım gecesi en Son buraya yazmıştım sancılar başladı diye gece 23 te başlayıp sabah 05 é kadar bekledim artık dayanamadıgim yerde gittik hastaneye
Evde kızımı uyurken bıraktım çıktım o beni en çok etkileyen şey oldu hastaneye gidene kadar ağladım
Nst de 55 60 larda sancim çıktı ebe doktoruma hemen haber vermedi (bunu niye yaptı fikrim yok ) ama benim sancılarım dayanilmaz hal aldı neyseki sabah 09.18 de sezaryan ile aldım minisimi kucağıma
3.200 /48 Cm ( 37+2 ) haftalık doğdu
Yeni doğan sünneti yaptırdık kızlar çok çok rahat korkmayın sakin hemen iyilesiveriyor bebekte anlamıyor bile sunnet olduğunu sadece ilk iki gece biraz huysuzluk oluyor o kadar
Sezaryan dan sonra sütüm hemen gelmedi yani gelen bebeği doyuracak gibi değildi bizde ilk üç günden sonra meme+mama şeklinde devam ediyoruz
Awent biberon kullanıyorum meme reddi yapmadı kesinlikle
Fırsat buldukça detay yazarım şuan bile emzirme seansinfayiz
Ben yokken doğuran oldu mu çok merak ediyorum
Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
Çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yasatsin
Çok inatçıdır. Birseye hayır dediyse ısrar edersen mesela pişman eder. Lafıyla döver, acımasız cümleler kurabilir. Kendini çok beğenir. Daha demeyim bu kez de kardeşimi çok gömdüm sankiEvet hastaneler asiri sicak ben hep kolsuz gecelik aldim ustune ince sabahlik
Yaylar cok umursamaz oluyor o yuzden korkutuyor beni. Oglaklar disiplinli diye biliyorum ne fenaligi var kardesinin
Omuzlara Hirka muhim
Canımm senin de gözün aydınKızlaaaaarr doğum yarın gözüküyordu ama ben bugün anne oldum
Darlanamam kanallarda diyo gibiPrenses nazli cikti sezeryanla gelcek galiba kanallara giremem diyo
Tam odaklanmıyorum bi şeye ya nasip neyse o olsun inşallah.Ayyy az kalmış kuzummmm.Son haftalar ölçüm yapılamio zaten.Sezeryan olursa da sıkma canını bennde normal diye girdim hastaneye sezeryan olup çıktımikiniz sağlıklı olun da gerisi önemli deil
Aynen canim o yollardan gecmicek saclari bozulmasin hanfendininDarlanamam kanallarda diyo gibi
Bence iyi cnm benimki 10 günde bir 200 gr alıyor son 2 kontroldeKızlar 2 hafta için 300 gr alması az mı sizce? Önceki gidişimde 2000 grdı, dün 2300 çıktı. Boyu da 42 idi, 45 olmuş. Gözü açık resmini çekti bu arada benim dr. Benim çocuk aştı kendini
Son haftalar fazla almıyor yazanlar olmuştu sanki. Simdi benim haftalarda hızlı alması gerekmez mi? Bir dahaki kontrole kadar biraz dikkat edeyim bakalim farkedecek mi? Bulantim vardi pek iştahım yoktu son zamanlar. Sanki bu ara biraz geçti gibi bakalımBence iyi cnm benimki 10 günde bir 200 gr alıyor son 2 kontrolde
Bilmiyorum valla benimki senin haftalarda 200 gr aldı işte, umarım durmaz yani 3 olsun en azından geçen hafta 2700 gibiydi. Yememe de dikkat ettim. Sanırım alacağını alıyor ne yapsak daSon haftalar fazla almıyor yazanlar olmuştu sanki. Simdi benim haftalarda hızlı alması gerekmez mi? Bir dahaki kontrole kadar biraz dikkat edeyim bakalim farkedecek mi? Bulantim vardi pek iştahım yoktu son zamanlar. Sanki bu ara biraz geçti gibi bakalım
Ben doktora sordum tahminen 3 kg civari olur dedi. Küçük kizim 3kg 48 cm doğmuştu bu da öyle olacak galiba. Erkek çocuk biraz daha iri olur diye düşünmüştüm ama dediğin gibi galiba olacağı neyse o oluyorBilmiyorum valla benimki senin haftalarda 200 gr aldı işte, umarım durmaz yani 3 olsun en azından geçen hafta 2700 gibiydi. Yememe de dikkat ettim. Sanırım alacağını alıyor ne yapsak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?