- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Güzel haberlerini vermeyi unutma annesiEvet canim sabah giderim insallah heyecanliym:)
Yoo normal benceKızlar 2 hafta için 300 gr alması az mı sizce? Önceki gidişimde 2000 grdı, dün 2300 çıktı. Boyu da 42 idi, 45 olmuş. Gözü açık resmini çekti bu arada benim dr. Benim çocuk aştı kendini
Hasta olmanın da etkisi vardırSon haftalar fazla almıyor yazanlar olmuştu sanki. Simdi benim haftalarda hızlı alması gerekmez mi? Bir dahaki kontrole kadar biraz dikkat edeyim bakalim farkedecek mi? Bulantim vardi pek iştahım yoktu son zamanlar. Sanki bu ara biraz geçti gibi bakalım
Goguslerine pompa yap acilmayi en hizli o sagliyor, salgilattigi hormonlar sebebiyleMerdiven beni çok zorluyor ya hurma ananas yemeye başladım isterse açılır kendi bilir
Bnm bacaklar özellikleAy evet ya sabahla akşam arasında 2 kilo mu fark eder insan
Bu bacaklar odem dimi? Yani benim de sisti de 8 kiloyla bu kadar sismez heraldeeeBnm bacaklar özellikle
Yarın alim bari ananası
Daha artık son haftadayım
Etkisi olur mu diyosunHasta olmanın da etkisi vardır
Olur iştahsızlık filan da var dedinEtkisi olur mu diyosun
Başka ihtimal düşünmek istemiyorum bnBu bacaklar odem dimi? Yani benim de sisti de 8 kiloyla bu kadar sismez heraldeee
Önemli olan sağlıklı olsun cnm bebekler 2 yaş sonrası anne babanın genetiği neyse oma göre büyürmüş. Tabi ki beslenme vs önemlidir ama çok büyük fark olmicak ana baba neyse o oluyormuş çocukBen doktora sordum tahminen 3 kg civari olur dedi. Küçük kizim 3kg 48 cm doğmuştu bu da öyle olacak galiba. Erkek çocuk biraz daha iri olur diye düşünmüştüm ama dediğin gibi galiba olacağı neyse o oluyorDurmaz inşallah canım 3kg da iyidir ulaşır doğana kadar senin bebiş de
Benim de görüntüde bi şişlik olmuyor aslında ama sabah akşam kilosu çok oynuyor neden bilmemBu bacaklar odem dimi? Yani benim de sisti de 8 kiloyla bu kadar sismez heraldeee
Bende 157 yim. Gobegim o yuzden cok diye dusunuyorumBen de ona bağlıyorum biraz da bende de boy yok 157
Muayene edenin elinin hafifliğinden, vajinada enfeksiyon olmasına kadar her sebep etkileyebiliyor zorluk derecesini. Hele benim gibi yıllarca tedavi görüp ancak hamile kaldıysan, vajinal muayeneye nasıl alışıldığını anlarsınAçılmam yoğumuş gençler doğurmuyorum
Ama daha da bastırmaya başlamış
Her an da başlayabilir dedi
Yine sancım çıkarsa ciğer geliştirici yaparız dedi
Birazran bakacaj yinr
Yalnkz alttan muayene kolay diyen herkese ne laflar hazırladım
Yıllarda tedavi görmedim ama epey bi muayene olmuşluğum varMuayene edenin elinin hafifliğinden, vajinada enfeksiyon olmasına kadar her sebep etkileyebiliyor zorluk derecesini. Hele benim gibi yıllarca tedavi görüp ancak hamile kaldıysan, vajinal muayeneye nasıl alışıldığını anlarsın
Hep kısalıktan hep heeepBende 157 yim. Gobegim o yuzden cok diye dusunuyorum
Ben minyonum zaten kız benden büyük çocuk çıkmıyorOlur iştahsızlık filan da var dedin
Önümüzdeki hafta daha iyi olur merak etme
Yani normal de senin ki minyon olmaz
Doktorla görüştüm, iç çamaşırımda kan gördüm dedimm, o da bunun normal olduğunu son haftalarda görülebileceğini söyledi. Nişan değil sanırım bu yaa nişan mukus denilen bi yapıda olmak zorunda sanırım değil mi?Kızlar günaydın, 1 saat kadar önce iç çamaşırımda hafif kan gördüm, bu kesin nişan mıdır? 38 haftam bugün doldu henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?