2021 Aralık Anneleri

Kızlar ya ben bu doğum sancısı olayını kafama takmaktan rahat edemiyorum. Çok değişik ağrılar yaşıyorum acaba doğum sancısı mı diye düşünmekten kafayı yedim Yani bi anda dayanamayacağım şekilde ağrı giriyor sırtımdan vs her yerimden sonra geçiyor tekrar oluyor, dk tutayım diyorum bu sefer daha önce ne hissettiğimi unutuyorum ay yok değildir diyorum Doğum sancısıysa hastaneye gitmekte geç kalırım da bebeğime bir şey olur diye de korkuyorum ama doğum sancısı değilse boşa gidip insanları da yormak istemiyorum Şu an mesela ağrım var belimden vuruyor sırtımı deliyor nefesim tuhaf oluyor popom kasılıyor sanki bir sıkıntı olduğunun farkındayım ama sancı mı değil mi kasılma var mı yok mu çıkaramıyorum

Kızlar 2 hafta için 300 gr alması az mı sizce? Önceki gidişimde 2000 grdı, dün 2300 çıktı. Boyu da 42 idi, 45 olmuş. Gözü açık resmini çekti bu arada benim dr. Benim çocuk aştı kendini
Yoo normal bence
Ohh oh maşallah pozlarına

Hasta olmanın da etkisi vardır

Bu bacaklar odem dimi? Yani benim de sisti de 8 kiloyla bu kadar sismez heraldeee
Başka ihtimal düşünmek istemiyorum bn
Ödem ödem parmağınla bastır içine giriyorsa ödem son haftalar günler hatta çok normal

Önemli olan sağlıklı olsun cnm bebekler 2 yaş sonrası anne babanın genetiği neyse oma göre büyürmüş. Tabi ki beslenme vs önemlidir ama çok büyük fark olmicak ana baba neyse o oluyormuş çocuk

Muayene edenin elinin hafifliğinden, vajinada enfeksiyon olmasına kadar her sebep etkileyebiliyor zorluk derecesini. Hele benim gibi yıllarca tedavi görüp ancak hamile kaldıysan, vajinal muayeneye nasıl alışıldığını anlarsın

Yıllarda tedavi görmedim ama epey bi muayene olmuşluğum var
Arayı açtıkça sanki hiç olmamış gibi oluyorum

Olur iştahsızlık filan da var dedin
Önümüzdeki hafta daha iyi olur merak etme
Yani normal de senin ki minyon olmaz
Ben minyonum zaten kız benden büyük çocuk çıkmıyor Büyük kizim idealdi boy pos güzellik ne ararsan onda hala da öyledir. Ama sağlık yönünden şanssız oldu yavrum. Onu düşününce de sağlıklı olsun da varsın minik olsun diyorum. Ne doyumsuz oluyoruz biz insanoğlu

Kızlar günaydın, 1 saat kadar önce iç çamaşırımda hafif kan gördüm, bu kesin nişan mıdır? 38 haftam bugün doldu henüz.
Doktorla görüştüm, iç çamaşırımda kan gördüm dedimm, o da bunun normal olduğunu son haftalarda görülebileceğini söyledi. Nişan değil sanırım bu yaa nişan mukus denilen bi yapıda olmak zorunda sanırım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…