Güneş, gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Spinal anestezi çok mu rahatsız etti. Benim doktorda spinal dedi ama çok yan etkisi var diye okudum. Baş ağrısı yapıyormuş 1 haftaAllah razı olsun canım. Benim rahatsızlığımdan dolayı planlı sezaryen olacaktı zaten. Bugün yatış için hastaneye geldik, sık ve yüksek sancı çıkınca direkt bugün alalım dediler. İkimiz de iyiyiz çok şükür. Spinal anestezi yapıldı. Biraz ağrım var haliyle ama bu mucize için katlanılamayacak bir ağrı değilrabbim hepinizi sağlıkla kavuştursun inşallah
Doğur bakalımBu kadın bişeyi tetiklemiş olmasın 5 dk aralıklarla kasım kasım kasılıyorum
Ben de spinal tercih etcem ilki de oyleydi bas agrisi hic olmamisti,)Güneş, gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Spinal anestezi çok mu rahatsız etti. Benim doktorda spinal dedi ama çok yan etkisi var diye okudum. Baş ağrısı yapıyormuş 1 hafta
40 haftayı dolduran sen kalcan sanrm cnmDoğur bakalımSen de doğur
Yok kız istemem şimdi hazır değilim 1 hafta daha beklesinDoğur bakalımSen de doğur
Öf sana mı sorcak çocuk beYok kız istemem şimdi hazır değilim 1 hafta daha beklesin
NE zaman hazir olcan kizYok kız istemem şimdi hazır değilim 1 hafta daha beklesin
Epiduralde de bas agrisi oluyor demislerdi ama olmuyor muymusGüneş, gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Spinal anestezi çok mu rahatsız etti. Benim doktorda spinal dedi ama çok yan etkisi var diye okudum. Baş ağrısı yapıyormuş 1 hafta
38+6 idik canım. Amin amin çok aminKac haftaliktin canim ayy rabbim hepimize yasatsin cok guzellll
Çok teşekkür ederiz.Bu arada burda öğretmen arkadaşımız çoktu diye biliyorum. Hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun
Teşekkür ederim canım darısı başınızaGüneş, gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Spinal anestezi çok mu rahatsız etti. Benim doktorda spinal dedi ama çok yan etkisi var diye okudum. Baş ağrısı yapıyormuş 1 hafta
Bence bu kısmı düşünmemeliyiz
Mervecim anestezi kısmı, dogumdan daha önemliymiş. Gece bana afakanlar basıyor düşün düşünBence bu kısmı düşünmemeliyiz
amin canım, Alah razı olsun.Teşekkür ederim canım darısı başınızahiç rahatsiz etmedi çok şükür, baş ağrısı bile hiç olmadı. Ben yine tedbiren yasak kalkınca sade kahve içtim ama sıkıntım yoktu. İğneyi yaparken biraz yanma oldu ama asla dayanılmayacak bir acı değil. Birkaç saniye sürdü. Sonrasında hemen uyuşma başladı. 5 10 dakika içinde bebeği çıkardılar. Sonrası 1 saate yakın sürdü. İlk ayağa kalkma işinden de korkmayın kızlar. Tabi ki ağrı oluyor ama dayanamayacak ağlayacak inleyecek ağrı olmadı. Yavaş yavaş hareket edin, hemşirenin komutlarını uygulayın gerisi geliyor
Vajinal muayene doğumu tetikleyebilirmiş sanırım öyle duymuştumBu kadın bişeyi tetiklemiş olmasın 5 dk aralıklarla kasım kasım kasılıyorum
Düşünmesene işte. Ilk gördüğün anı o aşkı düşün sadece.Mervecim anestezi kısmı, dogumdan daha önemliymiş. Gece bana afakanlar basıyor düşün düşünneyse Allah’tan doğuran hanım arkadaşlar canlı canlı yazıyor.
amin canım, Alah razı olsun.Benim doktor spinal deyince ben tereddüt ettim ama mağdem sen memnun kaldın. Korktuğum kadar yok o zaman. Sen yine bir şey olursa yaz lütfen.
YalanVajinal muayene doğumu tetikleyebilirmiş sanırım öyle duymuştum
İşlem yapılırken belini dışarı doğru çıkar, çeneni göğsüne yasla ve hiç kıpırdama dediler. O anda da ameliyat anında da başımı oynatmadım, belki onun da etkisi vardır. Verilen komutlara dikkat edersen senin de güzel geçer inşallah. Şimdiden onun stresine girme, her şey çok güzel olacakMervecim anestezi kısmı, dogumdan daha önemliymiş. Gece bana afakanlar basıyor düşün düşünneyse Allah’tan doğuran hanım arkadaşlar canlı canlı yazıyor.
amin canım, Alah razı olsun.Benim doktor spinal deyince ben tereddüt ettim ama mağdem sen memnun kaldın. Korktuğum kadar yok o zaman. Sen yine bir şey olursa yaz lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?