2021 Aralık Anneleri

Gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün canım darısı bizlere inşallah

Canım benim de ilk olacak ama emin ol şu an %90 belden uyuşturma ile doğum yapılıyor başka bir sağlık vs durumu yoksa. Eskidenmiş o komple bayıltıp yapmak. Çünkü bebek de az da olsa narkoza maruz kalıyor genel anestezide. Zaten ameliyat esnasında korkarsan, kalp atışın, tansiyonun artarsa hemen uyuşturuyorlar sedasyonla. Çıkınca da bi güzel sade kahveni içersin baş ağrısı vs olmaz inş. Sen doktoruna güven, bebişe kavuşmayı düşün sdc

NE zaman hazir olcan kiz
Benim bir suçum yok annem 3 haftadır bişeyi çıkıyor bebemin odasını yerleştirmeyi erteliyor
Pazartesi günü kadın gelecekti temizliğe o bizi ekti perşembeye erteledik
Yarın kadın gelecek ama bu sefer de annemin dün temas ettiği biri pozitif çıkmış yine gelemiyor ben artık hayatın akışına bıraktım kendimi

Tamam güneş. Hiç kıpırmadayacağım, komutları dinleyeceğim. Sırf bu spinal yüzünden doktoru değiştirecektin. Yazdığın çok iyi oldu amin, inşAllah.
Düşünmesene işte. Ilk gördüğün anı o aşkı düşün sadece.
Mervecim, sana video yolluyorum. İzle. Çok ağladım ben

Ben de spinal tercih etcem ilki de oyleydi bas agrisi hic olmamisti,)
Tamam whitecim. İnşAllah bende de olmaz.

Canim ya Alllah yardimcin olsun hersey hallolur insallah doguma kadar

Benim rahatsızlığımdan dolayı spinal tutmama olasılığı vardı, romatizmam omurgamda sıkıntı oluşturuyor. Dr hangisini istiyorsun deyince oğlumu hemen görebilmek için mümkünse epidural/spinal dedim. O zaman deneyelim ama olmazsa genel anestezi vericez dedi. Kabul ettim. Onlar bizden çok daha iyi biliyor sonuçta. Doktora güvenin sakinliğinizi koruyun, gerisi kendiliğinden gelecek @Nihal Shibuya

Zaten spinal epidural kombine yapılıyormuş yeni sistemde, önemli olan anestezi doktorunun iyi olması. Hastane iyiyse sorun olmaz inş.

Kız sen yine iyisin 20 kg almışım, bak bazen yataga yatar yatmaz düz kalıyorum yüzüm yukarda sonra yok bakıyorum sola dönemiyorum o dönme işlemi olmuyo, tekrar ayağa kalkıp sola yavaşça eğilip dönüyorum . Birde belimdeki ameliyat cabası . Haa bir diğeri de bazen yere oturmaya çalışıyorum bin pişman oluyorum çünkü kalkana dek anam ağlıyor bir 5 dk filan nasıl kalkacagimi düşünüyorum

Kızlar benim kahverengi leke pembemsi olmaya başladı sanki Dün hersey yolunda görünüyordu neden olmuş olabilir fikri olan var mı? Bir de dr iğne yazmıştı yine, ben de 2 gün sonr lekelenme devam ediyor dedim olsun faydası olur falan dedi. Ben de surda 1 ay kaldı lekelenmeye katkısı da olmuyor diye yaptirmadim. Yarın yaptırsam mi? Daha önce yapıldığı halde devam etti lekelenme. Karnım da ağrıyor biraz akşamdan beri

Bence yaptırsaydın keşke, doktor verdiyse bir bildiği vardır cnm

Allah yardım etsin canım ya ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…