Zor soru ya doktoruna mı ulaşsan?Kızlar benim kahverengi leke pembemsi olmaya başladı sankiDün hersey yolunda görünüyordu neden olmuş olabilir fikri olan var mı? Bir de dr iğne yazmıştı yine, ben de 2 gün sonr lekelenme devam ediyor dedim olsun faydası olur falan dedi. Ben de surda 1 ay kaldı lekelenmeye katkısı da olmuyor diye yaptirmadim. Yarın yaptırsam mi? Daha önce yapıldığı halde devam etti lekelenme. Karnım da ağrıyor biraz akşamdan beri
Teşekkür ederim canım darısı başınızahiç rahatsiz etmedi çok şükür, baş ağrısı bile hiç olmadı. Ben yine tedbiren yasak kalkınca sade kahve içtim ama sıkıntım yoktu. İğneyi yaparken biraz yanma oldu ama asla dayanılmayacak bir acı değil. Birkaç saniye sürdü. Sonrasında hemen uyuşma başladı. 5 10 dakika içinde bebeği çıkardılar. Sonrası 1 saate yakın sürdü. İlk ayağa kalkma işinden de korkmayın kızlar. Tabi ki ağrı oluyor ama dayanamayacak ağlayacak inleyecek ağrı olmadı. Yavaş yavaş hareket edin, hemşirenin komutlarını uygulayın gerisi geliyor
Allah yardım etsin canım ya ☹
Ay bizimki de çok horluyor ya. İnanmıyor bir de uyutmuyorsun sabaha kadar dürtüp diyorBiz zaten eşim çok horladığı için ayrı yatıyorduk, hamilelikte uyku önemli diye. Eskiden dayanırdım da hamile kalınca hiiiiç horultu çekemem dedim
Oglumdayken baş agrim oldu 3 gunde gecti. Ama o ani hic birseye degismem. Bas agrisi olsa bile yine spinal olacagimCanım benim de ilk olacak ama emin ol şu an %90 belden uyuşturma ile doğum yapılıyor başka bir sağlık vs durumu yoksa. Eskidenmiş o komple bayıltıp yapmak. Çünkü bebek de az da olsa narkoza maruz kalıyor genel anestezide. Zaten ameliyat esnasında korkarsan, kalp atışın, tansiyonun artarsa hemen uyuşturuyorlar sedasyonla. Çıkınca da bi güzel sade kahveni içersin baş ağrısı vs olmaz inş. Sen doktoruna güven, bebişe kavuşmayı düşün sdc
Simdi niye yaptirmadin iğneyi diyecek söylersemZor soru ya doktoruna mı ulaşsan?
Bırak dediyse bırak benim g.tüme hiç de yaramadı bence.Kızlar bişey diyecem benim doktor magnezyum u bırak dedi artık . Ama 1 haftada 1 haftadır birakmasam mi ?
Bana doktorum agrilarin varsa kullan dedi.Kızlar bişey diyecem benim doktor magnezyum u bırak dedi artık . Ama 1 haftada 1 haftadır birakmasam mi ?
Niye yaptırmadın ciddenSimdi niye yaptirmadin iğneyi diyecek söylersemYarın yaptırıp duruma göre mi söylesem? Önünü alamayacağım bişey olmaz değil mi?
Annem etkiledi surekli bisey yapıp durma çocuğa zararı olacak diyeNiye yaptırmadın cidden
Bilemedim ve ananı dinledin diye kızdım yorum yapmıyorum.Annem etkiledi surekli bisey yapıp durma çocuğa zararı olacak diyeBir de gerçekten devam ediyordu igneye rağmen lekelenme ama böyle değildi kahverengiye dönüktü. Dün de herswy yolunda olunca yaptirmadim. İlk vurulduğunda da bacağımın üzerine basamamistim hepsi etken oldu deyim ben sana
Ne bilim ya tırsıyorum zaten kemiğim ağırıyor çatım ,bugün bana d vitamini damlayı bile bırak dedi ki hani kan sınırda aslında sonra dedi vericem doğumdan sonra . Aile hekimliği izlemime de son kez gittim ordaki ebem ise kullanman lazım dedi d vitaminini dogumda sonuçta kan gidecek diye ,ha birde aile hekimliği ayriyeten doğumdan 72 saat sonra kesinlikle bize bebeği getir topuktan hastane haricinde kan alicaz dedi . Sizler gittiniz mi kızlarBırak dediyse bırak benim g.tüme hiç de yaramadı bence.
Bana dedi doğum yapacaksin gerek yok artık dedi kararsız kaldım .Bana doktorum agrilarin varsa kullan dedi.
KüstümBilemedim ve ananı dinledin diye kızdım yorum yapmıyorum.
Sen doktorunu dinle canm icin rahat etsinBana dedi doğum yapacaksin gerek yok artık dedi kararsız kaldım .
Tamam canım sağolasınSen doktorunu dinle canm icin rahat etsin
Aynen canim onemli degil sen dusunme:)Aman sağlık olsun da hallolur ya doğursam bile çocuğun kıyafetleri var en azından sonra yerleştirilir napalım yatağını da ben eve dönene kadar biri hazırlar
Benim doktor profesör ama işte bilgim olmadığı için acaba diyorum yaşlı, yeni teknolojileri mi bilmiyor. Neyse Allah’tan arkadaşlar pıtır pıtır doğurmaya başladı da tecrübelerini aktarıyorlar.Canım benim de ilk olacak ama emin ol şu an %90 belden uyuşturma ile doğum yapılıyor başka bir sağlık vs durumu yoksa. Eskidenmiş o komple bayıltıp yapmak. Çünkü bebek de az da olsa narkoza maruz kalıyor genel anestezide. Zaten ameliyat esnasında korkarsan, kalp atışın, tansiyonun artarsa hemen uyuşturuyorlar sedasyonla. Çıkınca da bi güzel sade kahveni içersin baş ağrısı vs olmaz inş. Sen doktoruna güven, bebişe kavuşmayı düşün sdc
Sana da büyük geçmiş olsun Güneş. Bol sütlü, sıfır gazlı günleriniz olsunBenim rahatsızlığımdan dolayı spinal tutmama olasılığı vardı, romatizmam omurgamda sıkıntı oluşturuyor. Dr hangisini istiyorsun deyince oğlumu hemen görebilmek için mümkünse epidural/spinal dedim. O zaman deneyelim ama olmazsa genel anestezi vericez dedi. Kabul ettim. Onlar bizden çok daha iyi biliyor sonuçta. Doktora güvenin sakinliğinizi koruyun, gerisi kendiliğinden gelecek@Nihal Shibuya
Mevsim benim doktor günde 3 kere ile başla. Ağrıların azalınca günde bire düşür. Doğuma kadar kullan dedi.Kızlar bişey diyecem benim doktor magnezyum u bırak dedi artık . Ama 1 haftada 1 haftadır birakmasam mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?