2021 Aralık Anneleri

Zor soru ya doktoruna mı ulaşsan?

Hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza inşallah. Kaç kg doğdu boyu kaç bebişin

Biz zaten eşim çok horladığı için ayrı yatıyorduk, hamilelikte uyku önemli diye. Eskiden dayanırdım da hamile kalınca hiiiiç horultu çekemem dedim
Ay bizimki de çok horluyor ya. İnanmıyor bir de uyutmuyorsun sabaha kadar dürtüp diyor sesini kaydettim dinlettim inanamadı Burun bandı yapıştırmıştı dün gece bir baktım ensesinde duruyor çıkmış gülmekten öldüm gece gece

Kızlar bişey diyecem benim doktor magnezyum u bırak dedi artık . Ama 1 haftada 1 haftadır birakmasam mi ?

Oglumdayken baş agrim oldu 3 gunde gecti. Ama o ani hic birseye degismem. Bas agrisi olsa bile yine spinal olacagim

Niye yaptırmadın cidden
Annem etkiledi surekli bisey yapıp durma çocuğa zararı olacak diye Bir de gerçekten devam ediyordu igneye rağmen lekelenme ama böyle değildi kahverengiye dönüktü. Dün de herswy yolunda olunca yaptirmadim. İlk vurulduğunda da bacağımın üzerine basamamistim hepsi etken oldu deyim ben sana

Bilemedim ve ananı dinledin diye kızdım yorum yapmıyorum.

Bırak dediyse bırak benim g.tüme hiç de yaramadı bence.
Ne bilim ya tırsıyorum zaten kemiğim ağırıyor çatım ,bugün bana d vitamini damlayı bile bırak dedi ki hani kan sınırda aslında sonra dedi vericem doğumdan sonra . Aile hekimliği izlemime de son kez gittim ordaki ebem ise kullanman lazım dedi d vitaminini dogumda sonuçta kan gidecek diye ,ha birde aile hekimliği ayriyeten doğumdan 72 saat sonra kesinlikle bize bebeği getir topuktan hastane haricinde kan alicaz dedi . Sizler gittiniz mi kızlar Merve dahil tüm kızlara soruyorum

Benim doktor profesör ama işte bilgim olmadığı için acaba diyorum yaşlı, yeni teknolojileri mi bilmiyor. Neyse Allah’tan arkadaşlar pıtır pıtır doğurmaya başladı da tecrübelerini aktarıyorlar.
Sana da büyük geçmiş olsun Güneş. Bol sütlü, sıfır gazlı günleriniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…