2021 Aralık Anneleri

Çin işkencesi gibi ya horlayan biriyle uyumak bant hiç işe yaramıyo evet

Kızlar bu su gelmesi mi seffaf ve kokusuz bi anda aktı üstümde şort vardı hiç bşy anlamadım ya altıma kaçırmış olamam bu kadar dimi

Eklentiler

• IMG-20211124-WA0025.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 89
Benim direkt annem pozitif
Bem nerelere gideyim
Haa bir diğeri de bazen yere oturmaya çalışıyorum bin pişman oluyorum çünkü kalkana dek anam ağlıyor bir 5 dk filan nasıl kalkacagimi düşünüyorum
Ben kendime değnek buluyorum evde eşyalardan
Öyle rahat kalkılıyor

Doktora gidicez de boşuna mı herkesi ayağa kaldırdım diye tedirgin oldum 3 kere de toplandı bebiş içerde ama aman aman bi sancım da yok
Bazen su fazla olunca da geliyormuş, bakalım doğum mu değil mi, hadi hayırlı haberlerle inş doktora gidince buraya da yaz haber ver bize

Çin işkencesi gibi ya horlayan biriyle uyumak bant hiç işe yaramıyo evet
Aa benim babam aslan gibi kükrer. Bebeklikten beri alışmışım aha otuz yaşına geldim. Uykum yoksa da o horlayınca uykum gelir. Aynısı kardeşim için de geçerli. Yazın bizdeydi. Eşim işten gelince sızmıs koltukta. Kardeşimle de biz malak gibi öğlenlere kadar yatıyoz tabi uykumuz yok. Neyse ben mutafağa gittim. Geldiğimde esimin horlamasına kardeşim de uyuya kalmıştı.

Ses kaydı atma olsa keşke. Bizimki helikopter inişi gibi bi ses çıkarıyor pat pat pat diye Kafasına bişey vurup bayıltasım geliyor

Keşke senin gibi olsaydım, liseden beri uyku problemim var, çok çektim bu yaşa kadar. Evlenmeden önce 10 senedir tek yaşıyordum evimde, haliyle çıt ses olsa uyanıyorum. Adam apartmanı uyandırıyor şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…