- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Çin işkencesi gibi ya horlayan biriyle uyumakAy bizimki de çok horluyor ya. İnanmıyor bir de uyutmuyorsun sabaha kadar dürtüp diyorsesini kaydettim dinlettim inanamadı Burun bandı yapıştırmıştı dün gece bir baktım ensesinde duruyor çıkmış gülmekten öldüm gece gece
Bence deeeOglumdayken baş agrim oldu 3 gunde gecti. Ama o ani hic birseye degismem. Bas agrisi olsa bile yine spinal olacagim
Suyun gelmiş canım benceKızlar bu su gelmesi mi seffaf ve kokusuz bi anda aktı üstümde şort vardı hiç bşy anlamadım ya altıma kaçırmış olamam bu kadar dimi
Doktora gidicez de boşuna mı herkesi ayağa kaldırdım diye tedirgin oldum 3 kere de toplandı bebiş içerde ama aman aman bi sancım da yokSuyun gelmiş canım bence
Benim direkt annem pozitifBenim bir suçum yok annem 3 haftadır bişeyi çıkıyor bebemin odasını yerleştirmeyi erteliyor
Pazartesi günü kadın gelecekti temizliğe o bizi ekti perşembeye erteledik
Yarın kadın gelecek ama bu sefer de annemin dün temas ettiği biri pozitif çıkmış yine gelemiyor ben artık hayatın akışına bıraktım kendimi
Ben kendime değnek buluyorum evde eşyalardanHaa bir diğeri de bazen yere oturmaya çalışıyorum bin pişman oluyorum çünkü kalkana dek anam ağlıyor bir 5 dk filan nasıl kalkacagimi düşünüyorum
Bazen su fazla olunca da geliyormuş, bakalım doğum mu değil mi, hadi hayırlı haberlerle inş doktora gidince buraya da yaz haber ver bizeDoktora gidicez de boşuna mı herkesi ayağa kaldırdım diye tedirgin oldum 3 kere de toplandı bebiş içerde ama aman aman bi sancım da yok
Hadi hayırlı doğumlarKızlar bu su gelmesi mi seffaf ve kokusuz bi anda aktı üstümde şort vardı hiç bşy anlamadım ya altıma kaçırmış olamam bu kadar dimi
Bana da 4 aralıkta alabilirim dedi haftaya çarşamba tekrar kontrol e gidicem.Cok heyecanlıDoğur bakalımSen de doğur
Aa benim babam aslan gibi kükrer. Bebeklikten beri alışmışım aha otuz yaşına geldim. Uykum yoksa da o horlayınca uykum gelir. Aynısı kardeşim için de geçerli. Yazın bizdeydi. Eşim işten gelince sızmıs koltukta. Kardeşimle de biz malak gibi öğlenlere kadar yatıyoz tabi uykumuz yok. Neyse ben mutafağa gittim. Geldiğimde esimin horlamasına kardeşim de uyuya kalmıştı.Çin işkencesi gibi ya horlayan biriyle uyumakbant hiç işe yaramıyo evet
Ben de bekliyom doğurayım diye 4üne beklemesin benim diyeBana da 4 aralıkta alabilirim dedi haftaya çarşamba tekrar kontrol e gidicem.Cok heyecanlı
Aaa , hayrlı olsun Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canımKızlaaaaarr doğum yarın gözüküyordu ama ben bugün anne oldum
Ensede olunca ekstra faydasızÇin işkencesi gibi ya horlayan biriyle uyumakbant hiç işe yaramıyo evet
Ses kaydı atma olsa keşke. Bizimki helikopter inişi gibi bi ses çıkarıyor pat pat pat diyeAa benim babam aslan gibi kükrer. Bebeklikten beri alışmışım aha otuz yaşına geldim. Uykum yoksa da o horlayınca uykum gelir. Aynısı kardeşim için de geçerli. Yazın bizdeydi. Eşim işten gelince sızmıs koltukta. Kardeşimle de biz malak gibi öğlenlere kadar yatıyoz tabi uykumuz yok. Neyse ben mutafağa gittim. Geldiğimde esimin horlamasına kardeşim de uyuya kalmıştı.
Sonucunuz temız geldımı acabaMerhaba maalesef ikili testte 13-18 trisomy riskim 1/50 çıktı doktor cok yüksek risk var dedi korkudan bunu yaptrdm sonucu bekliyorum sizin de ayni oranlar mi vardi tarama testinde
Beklemez inşallah canım çok düşünme en hayırlı zamanda olacak inşallah.Ben de bekliyom doğurayım diye 4üne beklemesin benim diye
Keşke senin gibi olsaydım, liseden beri uyku problemim var, çok çektim bu yaşa kadar. Evlenmeden önce 10 senedir tek yaşıyordum evimde, haliyle çıt ses olsa uyanıyorum. Adam apartmanı uyandırıyor şimdiAa benim babam aslan gibi kükrer. Bebeklikten beri alışmışım aha otuz yaşına geldim. Uykum yoksa da o horlayınca uykum gelir. Aynısı kardeşim için de geçerli. Yazın bizdeydi. Eşim işten gelince sızmıs koltukta. Kardeşimle de biz malak gibi öğlenlere kadar yatıyoz tabi uykumuz yok. Neyse ben mutafağa gittim. Geldiğimde esimin horlamasına kardeşim de uyuya kalmıştı.
Boşver be bazen sadece öylece izlemek gerekirBenim direkt annem pozitif
Bem nerelere gideyim
Çatı sonrası olabilirBu kadın bişeyi tetiklemiş olmasın 5 dk aralıklarla kasım kasım kasılıyorum
Bende karar verdim spinal olcamBen de spinal tercih etcem ilki de oyleydi bas agrisi hic olmamisti,)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?