- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Insallah canim resimlerimizi cekerler bebisimizleBende karar verdim spinal olcam
Telefonumu götürmeyi düşünüyorum onun içinInsallah canim resimlerimizi cekerler bebisimizle
Kuzum ben günde 2 tane kullanıyordum,doğum tarihi belli oldu bugün doktorum bırak dedi ama tereddüt halindeyim çünkü bence beni rahatlatıyor magnezyumMevsim benim doktor günde 3 kere ile başla. Ağrıların azalınca günde bire düşür. Doğuma kadar kullan dedi.
Ben demiştim spinal diyeBende karar verdim spinal olcam
Evettt ameliyathanede vercez insallah ilkinde vermstmTelefonumu götürmeyi düşünüyorum onun için
Bence deeeBende karar verdim spinal olcam
Ben dr sormayi unuttum ama biraktim cuma olacaksa bisi kalmadi diyeKuzum ben günde 2 tane kullanıyordum,doğum tarihi belli oldu bugün doktorum bırak dedi ama tereddüt halindeyim çünkü bence beni rahatlatıyor magnezyum
Yazmıştım aslındaNe bilim ya tırsıyorum zaten kemiğim ağırıyor çatım ,bugün bana d vitamini damlayı bile bırak dedi ki hani kan sınırda aslında sonra dedi vericem doğumdan sonra . Aile hekimliği izlemime de son kez gittim ordaki ebem ise kullanman lazım dedi d vitaminini dogumda sonuçta kan gidecek diye ,ha birde aile hekimliği ayriyeten doğumdan 72 saat sonra kesinlikle bize bebeği getir topuktan hastane haricinde kan alicaz dedi . Sizler gittiniz mi kızlarMerve dahil tüm kızlara soruyorum
Pazartesi sanırım anestezi ile de görüşme olcakBence deeebizim doktorun eli hafifmiş, anestezide de iyi biri vardı arkadaşımda inş bize de o denk gelir. Hadi sen önden doğur da bana da anlat
Kasılmaları önlediği için doğuma yakın doktor bıraktırıyormuş mevsimKuzum ben günde 2 tane kullanıyordum,doğum tarihi belli oldu bugün doktorum bırak dedi ama tereddüt halindeyim çünkü bence beni rahatlatıyor magnezyum
Benim de spinal olacak eşim de girecek inşallah ben istemiyordum ama doktorum ikna etti en konforlu bi dedi sıkıntı.olursa yine uyutmaz dedi.Insallah sağ salim kucagimiza alalimInsallah canim resimlerimizi cekerler bebisimizle
Düşün düşün karar verdimBen demiştim spinal diye
Olsun öyle deme Rabbim beterinden korusun inşallahBen minyonum zaten kız benden büyük çocuk çıkmıyorBüyük kizim idealdi boy pos güzellik ne ararsan onda hala da öyledir. Ama sağlık yönünden şanssız oldu yavrum. Onu düşününce de sağlıklı olsun da varsın minik olsun diyorum. Ne doyumsuz oluyoruz biz insanoğlu
Amin canım ❤Olsun öyle deme Rabbim beterinden korusun inşallah
Oyyy oyyy maşallahKızlar sürpriz
Çok teşekkür ederim canım. Darısı sizlere olsun inşOyyy oyyy maşallahanalı babalı büyüsün
Oyyyy maşallahhhKızlar sürpriz
Oyyyy maşallahhhGözün aydın canim sağlıkla büyütün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?