Demek dün yaşadıkların doğum sancısıymışşDarısı sizlere olsun
Allah analı babalı büyütsünKızlar kısaca bahsedeyim. Ancak yazabildim. Dün gece 12 ye kadar bekledim sancılar 22 25 dk da bir vardı. Sonra 15 dk ya düştü ama düzenliydi. Doktorumu aradım gel dedi. Gittim yatışım yapıldı. Nst de sancılar çok düzenli değildi. Sabaha kadar bekleyelim dedi doktorum. Karnımda toktu birazda onu bekledi. açıklık 3 cm di. Sabah 6 gibi sancılar düzene bindi. Ve 5 dk da bire düştü. Doktor geldi 6:30 da girdik sezeryana 7 de oğlum dünyaya geldi. En son ultrasonda 2900 dü ama 2650 doğdu. 49 cm. Çok şükür sağlığı yerinde yanımda. Emzirmelere başladık. Çok ağrım vardı size dönemedim. Şimdi daha iyiyim sık sık yürüyorum açılayım diye. Bizim doğum serüvenimiz böyle. Çok güzel bir duygu. Rabbim sizlerde sağlıklı şekilde nasip etsin. Takipteyim sizi.
BeeeenSayfalar çok birikmiş başka doğuran oldu mu?
Yaaa anlamıştım, Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar sürpriz
Aayy maşallahh bu nasıl güzellikkKızlar sürpriz
Geldik nst muane felan yapıldı yatış verdiler spontane normal doğum diye ama bakalım ne olacakBazen su fazla olunca da geliyormuş, bakalım doğum mu değil mi, hadi hayırlı haberlerle inş doktora gidince buraya da yaz haber ver bize
Ben bu bilgiyi arada kaçırmışım senin de gözün aydın arkadaşım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinBeeeen
Allah analı babalı buyutsun inşallahKızlar kısaca bahsedeyim. Ancak yazabildim. Dün gece 12 ye kadar bekledim sancılar 22 25 dk da bir vardı. Sonra 15 dk ya düştü ama düzenliydi. Doktorumu aradım gel dedi. Gittim yatışım yapıldı. Nst de sancılar çok düzenli değildi. Sabaha kadar bekleyelim dedi doktorum. Karnımda toktu birazda onu bekledi. açıklık 3 cm di. Sabah 6 gibi sancılar düzene bindi. Ve 5 dk da bire düştü. Doktor geldi 6:30 da girdik sezeryana 7 de oğlum dünyaya geldi. En son ultrasonda 2900 dü ama 2650 doğdu. 49 cm. Çok şükür sağlığı yerinde yanımda. Emzirmelere başladık. Çok ağrım vardı size dönemedim. Şimdi daha iyiyim sık sık yürüyorum açılayım diye. Bizim doğum serüvenimiz böyle. Çok güzel bir duygu. Rabbim sizlerde sağlıklı şekilde nasip etsin. Takipteyim sizi.
Sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün küçük adamı ömrü uzun yolu aydınlık olsun Rabbim sizlere bağışlasınKızlar sürpriz
Aminn cümlemiz inşallah, darısı başınıza sağlıklaBen bu bilgiyi arada kaçırmışım senin de gözün aydın arkadaşım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Görmedim canım ,bana da 72 saat sonra getir dedi doğduğu günden 1 gün sonrasını say dediYazmıştım aslında
Hemşire 4. Gün geleceksin dedi hafta sonuna denk gelirse 4. Pazartesi getir dedi
Bnm 4. Gün pazar olduğundan pazartesi götürcem
Hemşire bebekten topuk kanı
Senden de kan. Alıncak değerlerine bakmak için dedi
Hayırlı olsun cnm. Allah analı babalı büyütsün.Beeeen
Allah analı babalı büyütsün canım
Maşallah annesiKızlar sürpriz
Maşallah pamuk gibiKızlar sürpriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?