2021 Aralık Anneleri

Kizlar bugun doktor kontrolum vardi 36+4 teyim rahim agzin tamamen incelmis cok iyi dedi acilmaz 1.5 cm mis kilosu 3400 istersen yarin yatirayim suni sanciyla baslatalim dogumu dedi ama ben kabul etmedim beklemeyi tercih ettim sizde iyi mi yaptim cok kafam karıştı

Kızlar kısaca bahsedeyim. Ancak yazabildim. Dün gece 12 ye kadar bekledim sancılar 22 25 dk da bir vardı. Sonra 15 dk ya düştü ama düzenliydi. Doktorumu aradım gel dedi. Gittim yatışım yapıldı. Nst de sancılar çok düzenli değildi. Sabaha kadar bekleyelim dedi doktorum. Karnımda toktu birazda onu bekledi. açıklık 3 cm di. Sabah 6 gibi sancılar düzene bindi. Ve 5 dk da bire düştü. Doktor geldi 6:30 da girdik sezeryana 7 de oğlum dünyaya geldi. En son ultrasonda 2900 dü ama 2650 doğdu. 49 cm. Çok şükür sağlığı yerinde yanımda. Emzirmelere başladık. Çok ağrım vardı size dönemedim. Şimdi daha iyiyim sık sık yürüyorum açılayım diye. Bizim doğum serüvenimiz böyle. Çok güzel bir duygu. Rabbim sizlerde sağlıklı şekilde nasip etsin. Takipteyim sizi.

Allah analı babalı büyütsün

Allah analı babalı buyutsun inşallah

Görmedim canım ,bana da 72 saat sonra getir dedi doğduğu günden 1 gün sonrasını say dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…