- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Doktor daha iyi bilir de çok erken değil mi? Zaten belli ki bir hafta 10 güne en geç doğuracak gibisin. İstersen başka doktordan da görüş alKizlar bugun doktor kontrolum vardi 36+4 teyim rahim agzin tamamen incelmis cok iyi dedi acilmaz 1.5 cm mis kilosu 3400 istersen yarin yatirayim suni sanciyla baslatalim dogumu dedi ama ben kabul etmedim beklemeyi tercih ettim sizde iyi mi yaptim cok kafam karıştı
Ne dedi açılma olmuş mu? Sancı çıktı mı? Suymuş o zaman kesin di mi o gelen. Ay heyecanlandım ben doğuruyorum sankiGeldik nst muane felan yapıldı yatış verdiler spontane normal doğum diye ama bakalım ne olacak
Oooy ölürümKızlar sürpriz
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın canımKızlar aranızda ikili veya üçlü testi riskli çıkıp da saglıklı doğum yapan var mı. Bizde risk vardı da merakla bekliyoruz yavrumuzu. Merak ettim doğum yapanları.
Amin cnmm Aminn. Rabbimden gelene her zaman razıyız. Ama aklım hep ordaİnşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım
Bize de kendinden haberdar et az kalmış sizinde doğuma çünküAmin cnmm Aminn. Rabbimden gelene her zaman razıyız. Ama aklım hep orda
Haberdar ederim canm. Hep okuyorum msjlarınızı. Ama kızımdan dolayı cok vakit bulamıyorum. Ayrıntılı filan normal cıktı bizim o yüzden dr sağlıklı dogacak inş filan dedi ama yinede insanın içini kemiriyor. Şimdide plesanta yaşlanması var 34. Haftadan beri. Kilo alımı durdugu anda müdahale edecek. Şuan için normal dogum gözüküyor. Bakalım hayırlısı AllahtanBize de kendinden haberdar et az kalmış sizinde doğuma çünküinşallah çok güzel şekilde yavrunuza kavuşacaksıniz peki gün belli mı buarada riske rağmen gün filan verdi mi doktor ?
Bazen yaşı bile baz alip bile bunu sırf yaştan ötürü diyebiliyorlar Allah'ın izni ile herşey güzel olacaktırHaberdar ederim canm. Hep okuyorum msjlarınızı. Ama kızımdan dolayı cok vakit bulamıyorum. Ayrıntılı filan normal cıktı bizim o yüzden dr sağlıklı dogacak inş filan dedi ama yinede insanın içini kemiriyor. Şimdide plesanta yaşlanması var 34. Haftadan beri. Kilo alımı durdugu anda müdahale edecek. Şuan için normal dogum gözüküyor. Bakalım hayırlısı Allahtan
Aslinda benim 32. Haftadan beri erken dogum riskim cok fazlaydi 36+0 olana kadar progestan kullandim durdurabildik cok sukur cumatt progestan bitti zaten baski ve doluluk hissi geri geldi doktor artik ne zaman gelirse gelsin tehlikeli zamanlar gecti dedi rahim incelmis ve cok guzel yumusamis zaten ilk dogumda onemli olan budur incelme daha onemli dedi benimde aklima takildi burda da heryerde hep acilmadan bahsediyoruz hic incelme konusu gecmedi incelme bu kadar belirleyici biseymiDoktor daha iyi bilir de çok erken değil mi? Zaten belli ki bir hafta 10 güne en geç doğuracak gibisin. İstersen başka doktordan da görüş al
Tamam şimdi oldu anladımAslinda benim 32. Haftadan beri erken dogum riskim cok fazlaydi 36+0 olana kadar progestan kullandim durdurabildik cok sukur cumatt progestan bitti zaten baski ve doluluk hissi geri geldi doktor artik ne zaman gelirse gelsin tehlikeli zamanlar gecti dedi rahim incelmis ve cok guzel yumusamis zaten ilk dogumda onemli olan budur incelme daha onemli dedi benimde aklima takildi burda da heryerde hep acilmadan bahsediyoruz hic incelme konusu gecmedi incelme bu kadar belirleyici biseymi
Masallah subhanallahÇok teşekkür ederim canım. Darısı sizlere olsun inş
Cook heyecanli Rabbim saglikla kavustursun insallah yavrusunaBu gece son defa uzun aralıksız uyuyabilceğim bir gece ama ben uyuyamıyorum
Hepimizi inşallah yaCook heyecanli Rabbim saglikla kavustursun insallah yavrusuna
Cok guzel gececek cnm mis kokulunu kucagina alacaksinHepimizi inşallah yagerçekten tarifsiz bişey ne hissettiğimi bilmiyorum korku heyecan sevinç hepsi bir arada
Sabah kaçta canımHepimizi inşallah yagerçekten tarifsiz bişey ne hissettiğimi bilmiyorum korku heyecan sevinç hepsi bir arada
İnşallah aminCok guzel gececek cnm mis kokulunu kucagina alacaksin
Öğleden sonra 15;00 nasip olursaSabah kaçta canım
Yaa yerimBu gece son defa uzun aralıksız uyuyabilceğim bir gece ama ben uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?