2021 Aralık Anneleri

Doktor daha iyi bilir de çok erken değil mi? Zaten belli ki bir hafta 10 güne en geç doğuracak gibisin. İstersen başka doktordan da görüş al

Kızlar aranızda ikili veya üçlü testi riskli çıkıp da saglıklı doğum yapan var mı. Bizde risk vardı da merakla bekliyoruz yavrumuzu. Merak ettim doğum yapanları.

Amin cnmm Aminn. Rabbimden gelene her zaman razıyız. Ama aklım hep orda
Bize de kendinden haberdar et az kalmış sizinde doğuma çünkü inşallah çok güzel şekilde yavrunuza kavuşacaksıniz peki gün belli mı buarada riske rağmen gün filan verdi mi doktor ?

Bize de kendinden haberdar et az kalmış sizinde doğuma çünkü inşallah çok güzel şekilde yavrunuza kavuşacaksıniz peki gün belli mı buarada riske rağmen gün filan verdi mi doktor ?
Haberdar ederim canm. Hep okuyorum msjlarınızı. Ama kızımdan dolayı cok vakit bulamıyorum. Ayrıntılı filan normal cıktı bizim o yüzden dr sağlıklı dogacak inş filan dedi ama yinede insanın içini kemiriyor. Şimdide plesanta yaşlanması var 34. Haftadan beri. Kilo alımı durdugu anda müdahale edecek. Şuan için normal dogum gözüküyor. Bakalım hayırlısı Allahtan

Bazen yaşı bile baz alip bile bunu sırf yaştan ötürü diyebiliyorlar Allah'ın izni ile herşey güzel olacaktır siz bunu duyarak bile güçlü şekilde tevekkül edip goguslemissiniz . Detaylıda da birşey çıkmamış inşallah öyle de olacak

Doktor daha iyi bilir de çok erken değil mi? Zaten belli ki bir hafta 10 güne en geç doğuracak gibisin. İstersen başka doktordan da görüş al
Aslinda benim 32. Haftadan beri erken dogum riskim cok fazlaydi 36+0 olana kadar progestan kullandim durdurabildik cok sukur cumatt progestan bitti zaten baski ve doluluk hissi geri geldi doktor artik ne zaman gelirse gelsin tehlikeli zamanlar gecti dedi rahim incelmis ve cok guzel yumusamis zaten ilk dogumda onemli olan budur incelme daha onemli dedi benimde aklima takildi burda da heryerde hep acilmadan bahsediyoruz hic incelme konusu gecmedi incelme bu kadar belirleyici biseymi

Tamam şimdi oldu anladım ben hiç sorun yokken alacak sandım. Benim doktorum da aynısını söyledi 35 i görünce riskin geçti yatma doğarsa doğsun demişti. Ne güzel incelme varsa normal doğum olacak sanırım. Bir avazda sağ sağlim doğurursunuz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…