- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Ay çok heyecanlıİnşallah amin
Öğleden sonra 15;00 nasip olursa
Aminnn evett darısı hayrlısıyla sağlıklı sıhhatli sizlere inşallahAy çok heyecanlıdarısı başımıza sağ sağlim kolayca doğsun inşşş
Heyecandan heyecanBu gece son defa uzun aralıksız uyuyabilceğim bir gece ama ben uyuyamıyorum
Tamam şimdi oldu anladımben hiç sorun yokken alacak sandım. Benim doktorum da aynısını söyledi 35 i görünce riskin geçti yatma doğarsa doğsun demişti. Ne güzel incelme varsa normal doğum olacak sanırım. Bir avazda sağ sağlim doğurursunuz inş
Aminn insallah hepimizTamam şimdi oldu anladımben hiç sorun yokken alacak sandım. Benim doktorum da aynısını söyledi 35 i görünce riskin geçti yatma doğarsa doğsun demişti. Ne güzel incelme varsa normal doğum olacak sanırım. Bir avazda sağ sağlim doğurursunuz inş
Öyle yapayım bari canım teşekkür ederim37 daha uygun sanki ya
Dr bi danış istersen
Git iyi değilsen hastaneye canım. ☹ Belinde ağrı var mı?Kizlar ben hic iyi degilim adet sancisi gibi bi agrim var ama sertlesme yok sol kasigimdan vuruyor of bu doktorlar niye bu hale getirene kadar bekletirki
Belim agrimiyo kasiklarimda adet olacakmisim gibi agriyo yok bide kasilmiyorum bugun nstye girmistim bise cikmamisti kasilmam da olsa hemen kosacam o yok suanGit iyi değilsen hastaneye canım. ☹ Belinde ağrı var mı?
O zaman yatcan uyuyacan ☹ Benim de bugün nst yerlerdeydi sancı mancı yok. Eve geldim koca gün bi kaç kez olmuştur sancı. Bebelerin canı nasıl isterse öyle olacak sonuç napalım. Sabredecez.Belim agrimiyo kasiklarimda adet olacakmisim gibi agriyo yok bide kasilmiyorum bugun nstye girmistim bise cikmamisti kasilmam da olsa hemen kosacam o yok suan
Aynen seninde normal sancin gelseydi artik hayirlisi olsun hakkinizdaO zaman yatcan uyuyacan ☹ Benim de bugün nst yerlerdeydi sancı mancı yok. Eve geldim koca gün bi kaç kez olmuştur sancı. Bebelerin canı nasıl isterse öyle olacak sonuç napalım. Sabredecez.
Iyi değilim demekle olmazAynen seninde normal sancin gelseydi artik hayirlisi olsun hakkinizdaben uyumaya calisayim sabah gecmezse gidim yeter alsin bu cocugu hic iyi degilim
Su yok nisan yok ama sol kasigimdan vuran fena bi agrim var.Iyi değilim demekle olmazBaşka sebepler de lazım Ben sancıdan vazgeçtim artık. Sanki hiç sancılanamayacam gibi hissediyorum. Su bekliyorum ben, suyum gelsin.
Kafayı yerleştirememiş çocukum. Yanlış sokmaya çalışıyomuş kanalaSu yok nisan yok ama sol kasigimdan vuran fena bi agrim var.bu arada senin doktor suni sanci niye vermiyo merve bide sana ozeniyorum keske bnde hic dogum belirtileri yasamasam pazartesiye kadar ama bnmki durmayacak gibi
Yolu sasirmisKafayı yerleştirememiş çocukum. Yanlış sokmaya çalışıyomuş kanala
Benimki niye duruyosa zaten anlayamıyorum.
Çok teşekkür ederim canım darısı sizlere olsunOooy ölürümMaşallah subhanallah Sağlıcakla büyüsün.
Amin kuzum İnş. Cümlemizin evladına sağlık sıhhat versin RabbimMaşallah pamuk gibirabbim en güzel ömürleri nasip etsin analı babalı büyütsün canım
Dün bnm de yürütmeyecek şekilde ağrıyordu dinlenBelim agrimiyo kasiklarimda adet olacakmisim gibi agriyo yok bide kasilmiyorum bugun nstye girmistim bise cikmamisti kasilmam da olsa hemen kosacam o yok suan
Ay öyle deme. Allah duadan tasarruf edilmesini istemezmiş. İstemişken sancıyı da iste. Suyun geldikten sonra suni sancı vermek zorunda kalıyorlar. O da en fenası. Aman hiç gerek yok. Sancınla, suyunla temiz temiz doğurursun inşallah. Tez zamandaaaIyi değilim demekle olmazBaşka sebepler de lazım Ben sancıdan vazgeçtim artık. Sanki hiç sancılanamayacam gibi hissediyorum. Su bekliyorum ben, suyum gelsin.
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun gözünüz aydınAyrı ayrı hepimize tşk ederim kızlar tek tek etiketleyemedim. Darısı sizlere olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?