Cok gecmis olsun gigglesHarika haberlerim var size
Şu gördüğünüz arkadaş delta pozitif
İştr ancak evlenince oluyorCok gecmis olsun giggles
Evden cikmayip korona olmakta ne bilim
O alttakiler değil canım üstte hesaplama yazılan ekran. Biri sata göre oluyo birinde de otomatik hesaplıyo
Tamam birtanem sağolasınO alttakiler değil canım üstte hesaplama yazılan ekran. Biri sata göre oluyo birinde de otomatik hesaplıyo
Vurul tabi canımAslinda 37+5 oluyoruk ama her ihtimale karsi vurul dedi 2 ,2 4 doz seklinde
Amin canim hepimiz insallah Senin de persembemiydi cnmVurul tabi canımAllah'ın izni ile misler gibi pamugunu almaya az kaldı kucağına .
Perşembe kuzumAmin canim hepimiz insallah Senin de persembemiydi cnm
Gun sayariz artikPerşembe kuzuminşallah
Ben 8 gün hastanede kalmistim covid oldugumda kotu gecirmistim 2.gun zirveyi yasiyordu senin cok sukur en az 5 gundur belirtin var boylece gecer gider kurtulursun insallah hastanede kalirken günde 3 litre su veriyorlardi ve 3 ogundede yogurt aklinda olsun suyu bol iciyoruz zatende yogurtta abart iyice derimAmaan neyse ya
Ben planlarımı hazırladım
Kafam rahat
Evet biraz doktor yanılttı beni
Ama neyse olan oldu
Kendi doktorum kan sulandırıcı yazdı bi de vitamin sanırım
Çok şükür öyle ateşim filan yok
Öksürüğüm de yok
Sadece yanına oksijen ölçer al dediler takip etmek için
Önlem amaçlı
Kayınvalidem yemek yollar
Biz yeriz artıj
Olan yine ona oldu
Benim zirve dönemim geçti benceBen 8 gün hastanede kalmistim covid oldugumda kotu gecirmistim 2.gun zirveyi yasiyordu senin cok sukur en az 5 gundur belirtin var boylece gecer gider kurtulursun insallah hastanede kalirken günde 3 litre su veriyorlardi ve 3 ogundede yogurt aklinda olsun suyu bol iciyoruz zatende yogurtta abart iyice derim
Ben de topikte aktif değilim ama senin mesajlarına hep çok gülüyorum grubun neşesisin vallaNe yapalım
Huzur mizahta
Öyle anlık bi bunalıma giriyorum sonra geçiyor benim
Genelde alaya alarak yaşıyorum
Babasi da bende sayıyoruzGun sayariz artik
Aklıma bunu getirdinBen de topikte aktif değilim ama senin mesajlarına hep çok gülüyorum grubun neşesisin vallaçok geçmiş olsun moralin böyle kalsın böyle böyle hızlıca atlatacaksın inşallah hem de 13 Aralıkı beklememiş olacaksın böylece
Ayni ben cocuk dogdu dogacak esimle daha bi isim kararlastiramadikİnan aynı duyguları bende yaşıyorum sizler doğuma giriyoruz şu gün dedikçe kendim doğuruyorum gibi heyecanlanıyorum.Bu heyecanla panikle nasıl doguracam ben ?İşin kötüsü ismi hazır değil yüzünü hiç göremedik isim yakıştıramadık.Dualarim seninle canım
Kiz defne dedin ya aaaaaAyni ben cocuk dogdu dogacak esimle daha bi isim kararlastiramadik
Simdi yaziyoruz isimleri defneye en yakinizKiz defne dedin ya aaaaa
Yok anam kasılma bile yok denebilir. Bugün iş yapcam biraz bakalım bugün de doğurmazsam artık doktor çıkarsın çocukumu bi şekilde.Simdi yaziyoruz isimleri defneye en yakinizgece dogurmadim sukur bugunde iyiyim sende varmi bi hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?