Hadi bakalim umudumuz bugunYok anam kasılma bile yok denebilir. Bugün iş yapcam biraz bakalım bugün de doğurmazsam artık doktor çıkarsın çocukumu bi şekilde.
Hahaha dur kaynana gelince gelsin suyun bekleYok anam kasılma bile yok denebilir. Bugün iş yapcam biraz bakalım bugün de doğurmazsam artık doktor çıkarsın çocukumu bi şekilde.
Bu kız babasının sözünü dinliyo bak. Bekle dedi babası nene gelecek. Bekliyo.Hahaha dur kaynana gelince gelsin suyun bekle
Aynen yarin bisiler olabilir hazir olBu kız babasının sözünü dinliyo bak. Bekle dedi babası nene gelecek. Bekliyo.
Dogum rapor parami aylik olarak bildirecek şirket. Ben maas gibi alabileceğim kizlar
kızlar nasıl aylık olarak bildirirliyor acaba ya ben de aylık olarak almak istiyorum haftaya 37 olucam iznim başlıcak bizim muhasebeci de biraz yaşlı pek bilmiyor nasıl bildiriliyor acaba en kötü kendim yapayımBendaaaa
Hayirli zamanda gelir insallahBelimden karnıma vuran bir sancı başladı umarım yalancı olandır sabahtan beri yatıyordum yorulmadım daannem 6 aralıkta gelecek içerde tutmam lazım çocuumu
İnş canım az daha dursa sevinirim ama hayırlısı olsun tabi ki. Şu an evde temizlik var neyse ki o bitecek akşamaHayirli zamanda gelir insallahdinlen bakalim takip et
Iyi bari temizlik isi tamamİnş canım az daha dursa sevinirim ama hayırlısı olsun tabi ki. Şu an evde temizlik var neyse ki o bitecek akşama
37+1 ayniyiz senle:)İnş canım az daha dursa sevinirim ama hayırlısı olsun tabi ki. Şu an evde temizlik var neyse ki o bitecek akşama
Temizlik bitince doğurİnş canım az daha dursa sevinirim ama hayırlısı olsun tabi ki. Şu an evde temizlik var neyse ki o bitecek akşama
Bizim insan kaynaklari her ayin 30 unda hatirlat dedi. 1-30 arasi olarak yatiracak. Bende bilmiyorum vallakızlar nasıl aylık olarak bildirirliyor acaba ya ben de aylık olarak almak istiyorum haftaya 37 olucam iznim başlıcak bizim muhasebeci de biraz yaşlı pek bilmiyor nasıl bildiriliyor acaba en kötü kendim yapayım
Beslenemedigi halde almayı düşünmüyor mu canim doktorunun yorumu ne şekilde çünkü bana da haftaya bakicak ve beslenemediyse erken alabilirim dedi başka doktora da gozukucemKizlar bebisi bir kac kez olcum yapti dr iste 2600 2700 2900 gibi bisi cikiyor farkli farkli olcumlerde. Karin cevresi haric uyumlu haftayla ama kilo almiyor artik demekki tek arter oldugu icin olablr dedi.neyse ki acil durum yok dedi sukur
Pztsi alacak cnm iste o sebeple solunum falan iyi suyu iyi diye pztsini bekleyelm dedi ciger gelistirici de vuruldum bugunBeslenemedigi halde almayı düşünmüyor mu canim doktorunun yorumu ne şekilde çünkü bana da haftaya bakicak ve beslenemediyse erken alabilirim dedi başka doktora da gozukucem
Senin ne zamandi konttrol ne demisti. Kilo alma durmus herhalde benim de bas cevre fln uyumlu ama kilo almioBeslenemedigi halde almayı düşünmüyor mu canim doktorunun yorumu ne şekilde çünkü bana da haftaya bakicak ve beslenemediyse erken alabilirim dedi başka doktora da gozukucem
Evet kuzum senin ilk mi? Erken alacaktı plesanta önde diye mi 2. Diye mi?37+1 ayniyiz senle:)
Ben de dün eşime halıları da yeni yıkattık inş suyum üstüne gelmez diyom bakıyor avel avelTemizlik bitince doğur
Az önce bende ablaya şaka yapıyorum suyum gelirse sen varsın temizlenir direk doğuma giderim aman sakın iş çok yarın doğur diyor
2. Sezeryan cnm kilo alimi yok fazla ve kordonda tek arter diye 37+5te alinck insEvet kuzum senin ilk mi? Erken alacaktı plesanta önde diye mi 2. Diye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?