2021 Aralık Anneleri

İnş canım az daha dursa sevinirim ama hayırlısı olsun tabi ki. Şu an evde temizlik var neyse ki o bitecek akşama
Temizlik bitince doğur
Az önce bende ablaya şaka yapıyorum suyum gelirse sen varsın temizlenir direk doğuma giderim aman sakın iş çok yarın doğur diyor

kızlar nasıl aylık olarak bildirirliyor acaba ya ben de aylık olarak almak istiyorum haftaya 37 olucam iznim başlıcak bizim muhasebeci de biraz yaşlı pek bilmiyor nasıl bildiriliyor acaba en kötü kendim yapayım
Bizim insan kaynaklari her ayin 30 unda hatirlat dedi. 1-30 arasi olarak yatiracak. Bende bilmiyorum valla

Kizlar bebisi bir kac kez olcum yapti dr iste 2600 2700 2900 gibi bisi cikiyor farkli farkli olcumlerde. Karin cevresi haric uyumlu haftayla ama kilo almiyor artik demekki tek arter oldugu icin olablr dedi.neyse ki acil durum yok dedi sukur

Kizlar bebisi bir kac kez olcum yapti dr iste 2600 2700 2900 gibi bisi cikiyor farkli farkli olcumlerde. Karin cevresi haric uyumlu haftayla ama kilo almiyor artik demekki tek arter oldugu icin olablr dedi.neyse ki acil durum yok dedi sukur
Beslenemedigi halde almayı düşünmüyor mu canim doktorunun yorumu ne şekilde çünkü bana da haftaya bakicak ve beslenemediyse erken alabilirim dedi başka doktora da gozukucem

Beslenemedigi halde almayı düşünmüyor mu canim doktorunun yorumu ne şekilde çünkü bana da haftaya bakicak ve beslenemediyse erken alabilirim dedi başka doktora da gozukucem
Pztsi alacak cnm iste o sebeple solunum falan iyi suyu iyi diye pztsini bekleyelm dedi ciger gelistirici de vuruldum bugun

Senin ne zamandi konttrol ne demisti. Kilo alma durmus herhalde benim de bas cevre fln uyumlu ama kilo almio

Kizlar benim doğumum 24 Aralık gibi olacak inşallah.Aralık sonu doğacak bebeği 1 Ocak 2022 yazdırmak mantıklı mı öyle bı dusincesi olan var mı aranızda, öyle bişey yapılabiliyor mu yasal olarak

Temizlik bitince doğur
Az önce bende ablaya şaka yapıyorum suyum gelirse sen varsın temizlenir direk doğuma giderim aman sakın iş çok yarın doğur diyor
Ben de dün eşime halıları da yeni yıkattık inş suyum üstüne gelmez diyom bakıyor avel avel haksız mıyım ama beybi 3halı 2 stor perdeye 400 liram gitti içim yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…