2021 Aralık Anneleri

Kilosu bence iyi cnm ya benimki de seninle aynı kiloda doktor gayet normal gününde diyor ona takılma. Ama tek arter ve 2. Olunca onu bilemem riske atmıyordur doktorun. Sağ sağlim doğururuz inş
20 gun once falan da 2600 olcmustu durmasi sikinti sanrm cnm aynen saglikla gelsinler. Insallahh minnoslar

Saskin25 aklım sende inşallah her şey mükemmel ilerlesin. Sağlıcakla kavuş bebişine.
Yaa Allah razı olsun çok Aminn hazırlandım serum takıldı bekliyorum ben. İlk haberli benm heralde demi diğerleri hep ansızın geldi

Kizlar benim doğumum 24 Aralık gibi olacak inşallah.Aralık sonu doğacak bebeği 1 Ocak 2022 yazdırmak mantıklı mı öyle bı dusincesi olan var mı aranızda, öyle bişey yapılabiliyor mu yasal olarak
Hastaneden verilen doğum kağıdıyla kimlik çıktığı için pek mümkün olmuyor

Yaa Allah razı olsun çok Aminn hazırlandım serum takıldı bekliyorum ben. İlk haberli benm heralde demi diğerleri hep ansızın geldi
Evet uzun süreli haberli senin ki
Dua et bol bol bende senin için ediyorum

kızlar nasıl aylık olarak bildirirliyor acaba ya ben de aylık olarak almak istiyorum haftaya 37 olucam iznim başlıcak bizim muhasebeci de biraz yaşlı pek bilmiyor nasıl bildiriliyor acaba en kötü kendim yapayım
Senin yapabileceğin bir şey değil muhasebecinin yapması lazım Aylık olarak alırsan eğer her ay için 2 gün kesinti yapıyormuş yani toplamda 16 hafta için 8 günün ücretini kesmiş olacaklar bilgin olsun

kızlar nasıl aylık olarak bildirirliyor acaba ya ben de aylık olarak almak istiyorum haftaya 37 olucam iznim başlıcak bizim muhasebeci de biraz yaşlı pek bilmiyor nasıl bildiriliyor acaba en kötü kendim yapayım
Kendilerine söylemem lazım. Aylık olarak istiyorum diye söyle sanırım onlar maaş yatacağı günden bir kaç gün önce bankaya ya da sgk ya bildiriyorlar sanırım böyle sallamış olmayayim

Ben doktordan geldim kizlar. Son kontrolümüzde hersey iyi cok sukur sanci falan hic birseyim yok . Haftaya bugun beybime kavusuyorum.Spinal istedim. Doktorda ben hep spinal tavsiye ediyorum dedi. Genel anesteziyi pek tavsiye etmiyorum dedi. Kan sulandiriciya devam hatta dogumdan sonra 10 gun devam edecekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…