- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Kilosu bence iyi cnm ya benimki de seninle aynı kiloda doktor gayet normal gününde diyor ona takılma. Ama tek arter ve 2. Olunca onu bilemem riske atmıyordur doktorun. Sağ sağlim doğururuz inş2. Sezeryan cnm kilo alimi yok fazla ve kordonda tek arter diye 37+5te alinck ins
20 gun once falan da 2600 olcmustu durmasi sikinti sanrm cnm aynen saglikla gelsinler. Insallahh minnoslarKilosu bence iyi cnm ya benimki de seninle aynı kiloda doktor gayet normal gününde diyor ona takılma. Ama tek arter ve 2. Olunca onu bilemem riske atmıyordur doktorun. Sağ sağlim doğururuz inş
Yaa
Hastaneden verilen doğum kağıdıyla kimlik çıktığı için pek mümkün olmuyorKizlar benim doğumum 24 Aralık gibi olacak inşallah.Aralık sonu doğacak bebeği 1 Ocak 2022 yazdırmak mantıklı mı öyle bı dusincesi olan var mı aranızda, öyle bişey yapılabiliyor mu yasal olarak
Evet uzun süreli haberliYaaAllah razı olsun çok Aminn hazırlandım serum takıldı bekliyorum ben. İlk haberli benm heralde demi diğerleri hep ansızın geldi
Bakın doğurabilen doğursun salıverin şu çocukları gitsin.Belimden karnıma vuran bir sancı başladı umarım yalancı olandır sabahtan beri yatıyordum yorulmadım daannem 6 aralıkta gelecek içerde tutmam lazım çocuumu
Valla benim sıram değil, doğurmicam büyükler öndenBakın doğurabilen doğursun salıverin şu çocukları gitsin.
Hahaha doğruEvet uzun süreli haberlisenin ki
Dua et bol bol bende senin için ediyorum
Canim hayirli saglikli kucagina alacaksin insallah guzel haberlerini paylas bizimleYaaAllah razı olsun çok Aminn hazırlandım serum takıldı bekliyorum ben. İlk haberli benm heralde demi diğerleri hep ansızın geldi
Doğunca adıyla gelsinler insallahAyni ben cocuk dogdu dogacak esimle daha bi isim kararlastiramadik
Senin yapabileceğin bir şey değil muhasebecinin yapması lazımkızlar nasıl aylık olarak bildirirliyor acaba ya ben de aylık olarak almak istiyorum haftaya 37 olucam iznim başlıcak bizim muhasebeci de biraz yaşlı pek bilmiyor nasıl bildiriliyor acaba en kötü kendim yapayım
Bnmkınınde cok. Büyük 38 hafta da 40 +2 gözüküyorduAma asıl olan hangisi age olan mi , range olan mi anlamadım eğer öyle ise bebeğimin kafası çok büyüktakıldım yaa
İmkanı olan salsın çocuklarıBakın doğurabilen doğursun salıverin şu çocukları gitsin.
Ben temizlik yapıuom temizlik çok kötü biriBana da temizliğe kadın geldi bugün o iş yaparken ben de boş oturmiyim dedim kek börek kurabiye buzluk stoğu yaptım şimdi kötürüm gibi yatıyorum
Kendilerine söylemem lazım. Aylık olarak istiyorum diye söyle sanırım onlar maaş yatacağı günden bir kaç gün önce bankaya ya da sgk ya bildiriyorlarkızlar nasıl aylık olarak bildirirliyor acaba ya ben de aylık olarak almak istiyorum haftaya 37 olucam iznim başlıcak bizim muhasebeci de biraz yaşlı pek bilmiyor nasıl bildiriliyor acaba en kötü kendim yapayım
Gerçekten çok kötü biri keşke her gün biri gelip evi temizlese böyleBen temizlik yapıuom temizlik çok kötü biri
Doktor bişey demedi ben bakınca şaşırdım bı anBnmkınınde cok. Büyük 38 hafta da 40 +2 gözüküyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?