2021 Aralık Anneleri

43 haftami tobe kim bekletmis onu okdr hangi daktirkac kilo dogmus

Defalarca sordum emin misin evet dedi yanındaki arkadaşta tastikledi 42+5 de doğurdugunu, o da hayır 43+0 da doğdum diye sürtüstüler . Biz 38 e 39 a gelelim diye dert yanıyoruz .
3. Trimestere girdik gireli ilk kez bugün zorlandım ve bitsin istedim. Çok ağırlaşanlara allah yardım etsin.

3. Trimestere girdik gireli ilk kez bugün zorlandım ve bitsin istedim. Çok ağırlaşanlara allah yardım etsin.
Bn son 1 haftadır oturup kalkarken kaba etlerim ağrıyor sanki tonla iş yapmışçasına

Valla ben iyiydim ne yalan söyleyim gördün ya öyle karnım da büyük değildi dinçtim ama bugün resmen karnı burnunda dedikleri olayı anladım nefes alamıyorum sanki
Bn bu son 1 hafta birden ağırlaştım bnm karnım büyük ama hiç durmuyordum güya doğum yakın olunca enerjik olunurmuş heee enerji yerlerde

Kizçeler doğum sonrası için korse alan oldu mu ? Önereceğiniz korseler var mı? Allahını seven üzerime link atsın he bir de sezeryan sonrası korse kullanılıyor mu hemen doktora sormayı unuttum da

Kizçeler doğum sonrası için korse alan oldu mu ? Önereceğiniz korseler var mı? Allahını seven üzerime link atsın he bir de sezeryan sonrası korse kullanılıyor mu hemen doktora sormayı unuttum da
Benim doktor ben seviyorum korse dedi. Sezaryen olanlar da rahat ediyoruz diyolar dedi. Ben aldım.

116 liraydı indirimde.

İlkini Normal doğurduğum halde takmadım ne akılsa şey duymuştum rahme zarar veriyor diyo muhtemelen korktum benim göbeğim hep oldu ama zayıf olsam da duruyor bebekten önce de öyleydi çocuk 2 yaşındayken aldım bi tane azıcık taktım şimdi hastane çantasına attım tak derse hemen takıcam sonuçta 2. Kez şişti daha çok kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…