- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
43 haftami tobe kim bekletmis onu okdr hangi daktirBen ona bile oturamiyorumyok ya bugün aşırı zorlandım normal bacağıma doğru egileyim dedim ııı ıııhhh çok zormuş ,
birde benim geçen bir akradasimla karşılaşmıştım kendisi 43+0 da doğum yapmış şaka gibi yani benim vücudum ikiye ayrılacak resmen oturduğum yerden kalkmaya çalışınca .
Ben artık doğursam yeter diyorum vallaDefalarca sordum emin misinevet dedi yanındaki arkadaşta tastikledi 42+5 de doğurdugunu, o da hayır 43+0 da doğdum diye sürtüstüler . Biz 38 e 39 a gelelim diye dert yanıyoruz .
Kime niyet kime kısmet işteDefalarca sordum emin misinevet dedi yanındaki arkadaşta tastikledi 42+5 de doğurdugunu, o da hayır 43+0 da doğdum diye sürtüstüler . Biz 38 e 39 a gelelim diye dert yanıyoruz .
3. Trimestere girdik gireli ilk kez bugün zorlandım ve bitsin istedim. Çok ağırlaşanlara allah yardım etsin.Defalarca sordum emin misinevet dedi yanındaki arkadaşta tastikledi 42+5 de doğurdugunu, o da hayır 43+0 da doğdum diye sürtüstüler . Biz 38 e 39 a gelelim diye dert yanıyoruz .
Bn son 1 haftadır oturup kalkarken kaba etlerim ağrıyor sanki tonla iş yapmışçasına3. Trimestere girdik gireli ilk kez bugün zorlandım ve bitsin istedim. Çok ağırlaşanlara allah yardım etsin.
Valla ben iyiydim ne yalan söyleyim gördün ya öyle karnım da büyük değildi dinçtim ama bugün resmen karnı burnunda dedikleri olayı anladım nefes alamıyorum sankiBn son 1 haftadır oturup kalkarken kaba etlerim ağrıyor sanki tonla iş yapmışçasına
43 haftami tobe kim bekletmis onu okdr hangi daktirkac kilo dogmus
Al bendende okadar doğurayım diyorumBen artık doğursam yeter diyorum valla
Kesinlikle3. Trimestere girdik gireli ilk kez bugün zorlandım ve bitsin istedim. Çok ağırlaşanlara allah yardım etsin.
Bn bu son 1 hafta birden ağırlaştım bnm karnım büyük ama hiç durmuyordumValla ben iyiydim ne yalan söyleyim gördün ya öyle karnım da büyük değildi dinçtim ama bugün resmen karnı burnunda dedikleri olayı anladım nefes alamıyorum sanki
Ben artık doğursam yeter diyorum valla
Çok ağırlaştım ben belim ağrıyor totom tekme yemiş gibi ağrıyor valla doğurmak istiyorum yalan yok3. Trimestere girdik gireli ilk kez bugün zorlandım ve bitsin istedim. Çok ağırlaşanlara allah yardım etsin.
Aynen cnm :)Yaşına girmiş resmen
Koldaki gibi o zaman
Dış yandan sıkarak vuracağım
Hee erken bekle 43 hafta sendeDoktorum 32.haftadaki muayanede 38-39 arası alırız dediğinde üzülüyordum erken mi diye şuan ki halimi görünce yok artık tam zamanı diyorum .
Ya o zamanlar böyle değildik haniHee erken bekle 43 hafta sende
Benim doktor ben seviyorum korse dedi. Sezaryen olanlar da rahat ediyoruz diyolar dedi. Ben aldım.Kizçeler doğum sonrası için korse alan oldu mu ? Önereceğiniz korseler var mı? Allahını seven üzerime link atsınhe bir de sezeryan sonrası korse kullanılıyor mu hemen doktora sormayı unuttum da
İlkini Normal doğurduğum halde takmadım ne akılsa şey duymuştum rahme zarar veriyor diyo muhtemelen korktum benim göbeğim hep oldu ama zayıf olsam da duruyor bebekten önce de öyleydi çocuk 2 yaşındayken aldım bi tane azıcık taktım şimdi hastane çantasına attım tak derse hemen takıcam sonuçta 2. Kez şişti daha çok kalmasınKizçeler doğum sonrası için korse alan oldu mu ? Önereceğiniz korseler var mı? Allahını seven üzerime link atsınhe bir de sezeryan sonrası korse kullanılıyor mu hemen doktora sormayı unuttum da
63 tele diyor gayet uygun tisikkirler MervecimBenim doktor ben seviyorum korse dedi. Sezaryen olanlar da rahat ediyoruz diyolar dedi. Ben aldım.
RAJ Siyah Doğum Sonrası Korse Balenli Toparlayıcı Incelmeye Yardımcı Korse - Fiyatı, Yorumları
RAJ Siyah Doğum Sonrası Korse Balenli Toparlayıcı Incelmeye Yardımcı Korse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
116 liraydı indirimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?