- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Dovn rıskımı benımde oyle ıns bende saglıklı guzel heberker alırım cok kotuyum
Rabbim insallah yardimciniz olsun ve bu bebis sizin mucizeniz olsunDaha detaylı zamanı gelmedı girmedim ama cok tedırgınım ıns kımsenın bebegınde benımde bebegımde yoktur cok kotuyum cok korkuyorm uc bebek kaybettım dha once ıns bebegım saglıklıdır dua edın bana ne olur
Rısk kactı sızın ıns saglıkla gelır sızınde benımde bebegımızBenimde riskli çıkmıştı. Detaylıda ve sonrasında down sendromuna ait bir bulgu olmadı çok şükür. Şuanda gelişim geriliği dışında bir sorunumuz yok umarım sağlıkla kucağıma alırım. Son 4 günüm
Ins canım ıns guzel gecer guzel haberler alırım cok kotuyum aklımdan cıkmıyor ekımde olmadan stres yapıyormRabbim insallah yardimciniz olsun ve bu bebis sizin mucizeniz olsundua edecegim mutlaka, ama gercekten insan basina gelince anliyor tanisiyor ayni durumda bi cok kisi var o testler gercekten tani koymuyor..insallah detayliniz cok guzel gecer
Rısk kactı sızın ıns saglıkla gelır sızınde benımde bebegımızdown rıskımı sızınde
Benımkıncok daha yuksekBiyokimyasal risk 202/1 çıkmıştı. Kombine riskim 1094/1
Evt cnm down sendromu riskimiz var. Bende vaktinde çok üzüldüm çok ağladım. Ayrıntılıya girince üstümden yük kalktı sanki. Tabi yine az da olsa risk var ama rabbime emanetler. Maddi açıdan sıkıntın yoksa nifty testi var orda kesin sonuç çıkıyormuş ben yaptırmadı onu yaptır için rahat etsin canım.Dovn rıskımı benımde oyle ıns bende saglıklı guzel heberker alırım cok kotuyum
Maddı olarakta pskolojımde o stresı kaldırmaz cnm kactı sızın rısk suan hala ne rıskın varkı ıns saglıklıdır ıkımızındeEvt cnm down sendromu riskimiz var. Bende vaktinde çok üzüldüm çok ağladım. Ayrıntılıya girince üstümden yük kalktı sanki. Tabi yine az da olsa risk var ama rabbime emanetler. Maddi açıdan sıkıntın yoksa nifty testi var orda kesin sonuç çıkıyormuş ben yaptırmadı onu yaptır için rahat etsin canım.
Benımkıncok daha yuksek
Ins saglıklıdır dua edıyorum canım esım kaldıramam o stresı ınanRiski 8/1 çıkıp sağlıklı doğum yapan, 100000/1 çıkıp down doğum yapan okudum. Galiba kaderimizde ne varsa onu yaşıcaz. Biliyorum çok zor ama hamileliğinizi zehir etmeyin fetal dna yaptırın. Ben yaptırmadım ve hep aklımda kaldı.
İkili testim 275:1 dörtlü testim 175:1.. Ayrıntılı da dr un baktığı down sendromuna dair dört beş faktor var cnm. Onların hiç biri çıkmadı. O yüzden risk yediyüz küsürlere çıktı bizde. Tabi yüzde Yüz kesin sonuc degil dedi. Ailede birinde deride hastalık filan varsa bu degerlr ondanda yüksek cıkar dedi. Bebekte de herhangi bi deri hastalığı olabilir dedi. Bakalım bekleyip görcez bizde.Maddı olarakta pskolojımde o stresı kaldırmaz cnm kactı sızın rısk suan hala ne rıskın varkı ıns saglıklıdır ıkımızınde
Ins saglıklıdır cnm ya duamdasın senın rısk dha azmıs benım cok yuksek cktıİkili testim 275:1 dörtlü testim 175:1.. Ayrıntılı da dr un baktığı down sendromuna dair dört beş faktor var cnm. Onların hiç biri çıkmadı. O yüzden risk yediyüz küsürlere çıktı bizde. Tabi yüzde Yüz kesin sonuc degil dedi. Ailede birinde deride hastalık filan varsa bu degerlr ondanda yüksek cıkar dedi. Bebekte de herhangi bi deri hastalığı olabilir dedi. Bakalım bekleyip görcez bizde.
Yamuna dan daha önce başka bir şey almıştım fena değildi. Peki sürekli mi takıyorsun bunu belli saatlerde mi? yatarken falan çıkarmak gerekiyor mu?Benimki şundan iyi sarıyor hiç acıtmıyor kaymıyor takıldığı gibi kalıyor kıyafetten de belli olmuyor fiyatı da iyi düşmüş düşünülebilir
Sen de bnm duamda olacaksın inş canım. Arkadasım dogum yaptı 50:1 le sapasağlam oğlu masallh. Rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok inanki. İnsan üzülüyor elbette ama yüzde bir ihtimal de olsa herseye deger onlar. İnş saglıkla gelir yavrun.Ins saglıklıdır cnm ya duamdasın senın rısk dha azmıs benım cok yuksek cktı
Amın canım ınş ınş onunda dörtlüde mi cıktı o sonucSen de bnm duamda olacaksın inş canım. Arkadasım dogum yaptı 50:1 le sapasağlam oğlu masallh. Rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok inanki. İnsan üzülüyor elbette ama yüzde bir ihtimal de olsa herseye deger onlar. İnş saglıkla gelir yavrun.
Onunda üçlü testi riskli cıktı cnm. Dr un zoruyla yaptırmıştı. Ondan sonrada ne ayrıntılıya girdi ne de başka test yaptırdıAmın canım ınş ınş onunda dörtlüde mi cıktı o sonuc
Aynı benım gıbı kendıme okadar kızıyorumkı ıstemıyorum dedım zorladı butun guzel gunlerımı zehır ettı cok pısmanım cooook yaptırdıgım ıcınOnunda üçlü testi riskli cıktı cnm. Dr un zoruyla yaptırmıştı. Ondan sonrada ne ayrıntılıya girdi ne de başka test yaptırdı
Ne hale geldik beBen de bu akşam evde topallıyorum grup bir anda yaprak dökümü oldu yarın dinç bi sabaha uyanırız inşallah
Canım doktor bana dedi ki : senin yaşında senin kan grubunda senin kilonda bebeğinin kan grubunda olan kadınlardan 500 kişiden 1sinin çocuğu down sendromlu olmuş bu ihtimal o kadar küçük ki dedi. Yani buradan evine giderken kaza yapman bile bundan daha olası bir durum dedi . Aynı şey sizin içinde geçerli. Şimdi doğumuma az zaman kaldı ve içim çok rahat sizin de rahat olsun. Bu da bir imtihandır bol dua edin inşallah bebek sağlıklıdırDaha detaylı zamanı gelmedı girmedim ama cok tedırgınım ıns kımsenın bebegınde benımde bebegımde yoktur cok kotuyum cok korkuyorm uc bebek kaybettım dha once ıns bebegım saglıklıdır dua edın bana ne olur
Canım ben 3lü yaptirdım sekizyüzküsürde bir çıktı yaşdan. Ayrıntılıda her şey yolunda çıktı. Ama yine de dedi ki doktor downlu bebeklerin yüzde onu hiç bir belirti vermez. Istersen amniyosentez ya da genetik test yaptır. Istemiyorum dedim. Bebeğimden vazgeçmem downluysa da dedim. Üzülme hiç.Ins saglıklıdır cnm ya duamdasın senın rısk dha azmıs benım cok yuksek cktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?