2021 Aralık Anneleri

Sen çok vuruldun süreç boyunca Allah mükâfatını hep versin ama bence koldan vursun ,gerçi kolda yakiyo ama karina göre daha iyidir.
Ya kolda dağılmayınca yatması zor oluyo üstüne.
Kaç yüz tane vurdum hep aynı tarz vuruyorum ama bazen kasın denk geldiği yerle ilgili galiba dağılmıyo top gibi kalıyo sanki. Bu bi kerr yazın hemşire görümceme koldan vurdurunca başıma geldi

Yakıyor o yüzden dedim koldan bari yap diye , kocanda hicbisey beceremiyo ha neyse daha başına kakma ama koldan vursun günah karnına zaten bebe var içeride .
Bi korona bulaştırmayı becerdi işte büyük ihtimalle
Sinir bastı zaten
Vurdum sonra ağlamaya başladım
Ön lohusayım demiş miydim

Göbekten yapabildiysen öyle devam et. Benim çok gergin yapamıyorum göbekten.
Bu kadar yaktığını bilerek vurabilir mitim yarın bilmiyorum
Bi de diyor ki koldan girmiyor iğne
Nasıl girmiyor oldum

Benim acı hatiralarim var biliyosun aslında hatırlamak istemiyorum o günleri günde 2 tane totodan progestan iğne ,bir tane de koldan coraspin vuruluyodum üstüne fıtığım patlamıştı inan ki belimin ağrısından duramadigim halde gidip vuruluyodum iki kalcamda morarmış taş gibi olmuştu ignelerden zaten olmadı da ,doktor resmen dalga geçmişti nedenini sorunca o kadar dua etmiştim ki Allah'a rabbim nolur beni böyle vicdansiz insanların kapısına bir daha düşürtme diye . Allah'a sonsuz şükürler olsun dua etmiş oldum hiç olmazsa böyle bişey de şuan . Ama zor valla senin hepsi bak hatıra kızına güzel hatıralar büyüdüğü zaman gösterdiğinde eminim annesinden çok gurur duyup o da güçlü bir kadın ve anne olacaktır

Hangisini aldın linkle beniiiii
Ben de bugün 4 tane pijama takımı aldım milladan, lohusa sendromuna girmiyim evde kendimi güzel pijamalarla bihter ziyagil gibi göreyim diye

Kuzum zaten hepimiz o kafadayiz bir sen değilsin ki doğuracaz neredeyse valla duş aldım bugün baktım yok daha karnimdan kendimi liflemeye bile egilemiyom o an acıdım kendime . Erkekler eşlerinin gerçekten kıymetini bilmeli

Vurursun yavrum vurursun

Insallah tüm kızlarımız güçlü kadınlar olsunlar.

Ha birde kızlar size ne diyecem ben bu sabah az kalsın işe gidiyordum uykudan uyandım ki ayy işe geç kaldım napacam , sonra dedim yöneticimi arayıp biraz geç gelecegimi ileteyim o an gerçekten hafıza kaybı yaşadım sanki sonra dank etti ki ,anacım sen izne ayrildin bitti daha yeter

Doğurunca anlarsın az bekle

Ben artık alt kısımlarıma ulaşamıyorum ki resmen
Şekilden şekile giriyorum ulaşıp temizlenmek için
Neyse bunların hepsi geçecek
İnanıyorum
Vurursun yavrum vurursun
Yarın eşime koldan vurduracağım ya
Yine iğne girmiyor derse üstünde dener gösteririm nasıl girdiğini

Kafalar bi milyon

O kadar otomatige bagladin yani

Sordum özel hastaneker kabul etmiyormuş koronayken

Kızlar bu oksapar dediğimiz iğne yine göbeğin 3 parmak yanından vurulsa oluyor mu ya da koldan kafama göre vurabilir miyim?
Koldan yap canım kolun dış tarafına internetten bak karın iyice gerildi benim zor oluyor sabah yspayim dedim çok acıdı en iyisi kol

Koldan yap canım kolun dış tarafına internetten bak karın iyice gerildi benim zor oluyor sabah yspayim dedim çok acıdı en iyisi kol
Benim karnımın altı yumuşak ya bayağı
Yapılacak kıvamda hala
Ama çok yakıyormuş yarın yapamayabilirim

Beyim olacak beyefendi de koluma 2 kere soktu girmiyor bu dedi
Hala nasıl mümkün olduğunu düşünüyorum

Cok mutlu bir an olmustur ise gitmedigini hatirlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…