Sen çok vuruldun süreç boyunca
Ya kolda dağılmayınca yatması zor oluyo üstüne.Sen çok vuruldun süreç boyuncaAllah mükâfatını hep versin ama bence koldan vursun ,gerçi kolda yakiyo ama karina göre daha iyidir.
Bi korona bulaştırmayı becerdi işte büyük ihtimalleYakıyor o yüzden dedim koldan bari yap diye , kocanda hicbisey beceremiyo haneyse daha başına kakma ama koldan vursun günah karnına zaten bebe var içeride .
Bu kadar yaktığını bilerek vurabilir mitim yarın bilmiyorumGöbekten yapabildiysen öyle devam et. Benim çok gergin yapamıyorum göbekten.
Benim acı hatiralarim var biliyosunYa kolda dağılmayınca yatması zor oluyo üstüne.
Kaç yüz tane vurdum hep aynı tarz vuruyorum ama bazen kasın denk geldiği yerle ilgili galiba dağılmıyo top gibi kalıyo sanki. Bu bi kerr yazın hemşire görümceme koldan vurdurunca başıma geldi
Hangisini aldın linkle beniiiii
Evet o kotu benim dr disardan mesela anlasmali hastanelerden birinin aldigini solemisti pahali olan bir hastYa kabul eden özel hastane çok fark etmez aslında kendi doktoruma gidemiyorum ki her türlü
Kuzum zaten hepimiz o kafadayiz bir sen değilsin ki doğuracaz neredeyse valla duş aldım bugün baktım yok daha karnimdan kendimi liflemeye bile egilemiyomBi korona bulaştırmayı becerdi işte büyük ihtimalle
Sinir bastı zaten
Vurdum sonra ağlamaya başladım
Ön lohusayım demiş miydim
Bu kadar yaktığını bilerek vurabilir mitim yarın bilmiyorum
Bi de diyor ki koldan girmiyor iğne
Nasıl girmiyor oldum
Vurursun yavrum vurursunBi korona bulaştırmayı becerdi işte büyük ihtimalle
Sinir bastı zaten
Vurdum sonra ağlamaya başladım
Ön lohusayım demiş miydim
Bu kadar yaktığını bilerek vurabilir mitim yarın bilmiyorum
Bi de diyor ki koldan girmiyor iğne
Nasıl girmiyor oldum
Neyse ben o konuda planlar yaptım zaten artık şansıma hangisi tutarsaEvet o kotu benim dr disardan mesela anlasmali hastanelerden birinin aldigini solemisti pahali olan bir hast
Insallah tüm kızlarımız güçlü kadınlar olsunlar.Benim acı hatiralarim var biliyosunaslında hatırlamak istemiyorum o günleri günde 2 tane totodan progestan iğne ,bir tane de koldan coraspin vuruluyodum üstüne fıtığım patlamıştı inan ki belimin ağrısından duramadigim halde gidip vuruluyodum iki kalcamda morarmış taş gibi olmuştu ignelerden zaten olmadı da ,doktor resmen dalga geçmişti nedenini sorunca o kadar dua etmiştim ki Allah'a rabbim nolur beni böyle vicdansiz insanların kapısına bir daha düşürtme diye . Allah'a sonsuz şükürler olsun dua etmiş oldum hiç olmazsa böyle bişey de şuan . Ama zor valla senin hepsi bak hatıra kızına güzel hatıralar büyüdüğü zaman gösterdiğinde eminim annesinden çok gurur duyup o da güçlü bir kadın ve anne olacaktır
Doğurunca anlarsın az bekleHa birde kızlar size ne diyecemben bu sabah az kalsın işe gidiyordum uykudan uyandım ki ayy işe geç kaldım napacam , sonra dedim yöneticimi arayıp biraz geç gelecegimi ileteyim o an gerçekten hafıza kaybı yaşadım sanki sonra dank etti ki ,anacım sen izne ayrildin bitti daha yeter
Ben artık alt kısımlarıma ulaşamıyorum ki resmenKuzum zaten hepimiz o kafadayiz bir sen değilsin ki doğuracaz neredeyse valla duş aldım bugün baktım yok daha karnimdan kendimi liflemeye bile egilemiyomo an acıdım kendime . Erkekler eşlerinin gerçekten kıymetini bilmeli
Yarın eşime koldan vurduracağım yaVurursun yavrum vurursun
Kafalar bi milyonHa birde kızlar size ne diyecemben bu sabah az kalsın işe gidiyordum uykudan uyandım ki ayy işe geç kaldım napacam , sonra dedim yöneticimi arayıp biraz geç gelecegimi ileteyim o an gerçekten hafıza kaybı yaşadım sanki sonra dank etti ki ,anacım sen izne ayrildin bitti daha yeter
O kadar otomatige bagladin yaniHa birde kızlar size ne diyecemben bu sabah az kalsın işe gidiyordum uykudan uyandım ki ayy işe geç kaldım napacam , sonra dedim yöneticimi arayıp biraz geç gelecegimi ileteyim o an gerçekten hafıza kaybı yaşadım sanki sonra dank etti ki ,anacım sen izne ayrildin bitti daha yeter
Koldan yap canım kolun dış tarafına internetten bak karın iyice gerildi benim zor oluyor sabah yspayim dedim çok acıdı en iyisi kolSordum özel hastaneker kabul etmiyormuş koronayken
Kızlar bu oksapar dediğimiz iğne yine göbeğin 3 parmak yanından vurulsa oluyor mu ya da koldan kafama göre vurabilir miyim?
Benim karnımın altı yumuşak ya bayağıKoldan yap canım kolun dış tarafına internetten bak karın iyice gerildi benim zor oluyor sabah yspayim dedim çok acıdı en iyisi kol
O zaman ben karıştırdım 4 u de benim nasipseYooo hep 2 siydi
Hemde ne milyonKafalar bi milyon
Baksana ilkkez böyle bişey yaşadım hani uykudan uyanıp bugün evet tatilimleri yaşadım ama ilkkez yerimden zıplayıp kalktım üzerimi giyindimO kadar otomatige bagladin yani
Cok mutlu bir an olmustur ise gitmedigini hatirlamakHemde ne milyon
Baksana ilkkez böyle bişey yaşadım hani uykudan uyanıp bugün evet tatilimleri yaşadım ama ilkkez yerimden zıplayıp kalktım üzerimi giyindimsonra dedim ya Allah aşkına 4 ay iş yok cook şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?