- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Cok az kaldi biraz sezeryan sonrasi da rahat yatamicaz ama sonra tamamen gecevek insallahKesinlikleamin inşallah bende bugün duşta çok zorlandım su değdi vücuduma sadece eğilip kendimi düzgün köpükleyemedim
İnşallah çabucak iyilesirizCok az kaldi biraz sezeryan sonrasi da rahat yatamicaz ama sonra tamamen gecevek insallah
Ben de göbeğin kalmasından korkuyorumİlkini Normal doğurduğum halde takmadım ne akılsa şey duymuştum rahme zarar veriyor diyo muhtemelen korktum benim göbeğim hep oldu ama zayıf olsam da duruyor bebekten önce de öyleydi çocuk 2 yaşındayken aldım bi tane azıcık taktım şimdi hastane çantasına attım tak derse hemen takıcam sonuçta 2. Kez şişti daha çok kalmasın
Aynen niye böyle olduk ki bizBn bu son 1 hafta birden ağırlaştım bnm karnım büyük ama hiç durmuyordumgüya doğum yakın olunca enerjik olunurmuş heee enerji yerlerde
Bizde pahalı şey olmaz63 tele diyor gayet uygun tisikkirler Mervecim
Ben de doğurmak istiyorum ama önce bi eski bedende dinlenip doğursak süper olurduÇok ağırlaştım ben belim ağrıyor totom tekme yemiş gibi ağrıyor valla doğurmak istiyorum yalan yok
KeşkeBen de doğurmak istiyorum ama önce bi eski bedende dinlenip doğursak süper olurdu
Ben de bu akşam evde topallıyorum grup bir anda yaprak dökümü oldu yarın dinç bi sabaha uyanırız inşallahBn bu son 1 hafta birden ağırlaştım bnm karnım büyük ama hiç durmuyordumgüya doğum yakın olunca enerjik olunurmuş heee enerji yerlerde
Ikılı test rısklı cıkınca sonrakı yaptırdıgınız testte temız geldımı benımde 4lu 1.53rıak cıktı cok uzgunum aglıyormMerhaba maalesef ikili testte 13-18 trisomy riskim 1/50 çıktı doktor cok yüksek risk var dedi korkudan bunu yaptrdm sonucu bekliyorum sizin de ayni oranlar mi vardi tarama testinde
İnşallahBen de bu akşam evde topallıyorum grup bir anda yaprak dökümü oldu yarın dinç bi sabaha uyanırız inşallah
Temizlik sarstı sanırımAynen niye böyle olduk ki bizdaha benim senden sonra 1 hafta 10 günümvar
42 de doğan duydum da 43 ilk olduYa o zamanlar böyle değildik hanicahildik ne bilelim hamileliğin son ayı insan bu halde oluyo . Ay bence o 1000de 1 filandır
Ben hiç iş yapmadım bugün yattım kadını kontrol bile edemedim artık nasıl yaptıysa, gözümde değil valla pis temiz. Lohusa siniri de bastı beniTemizlik sarstı sanırım
Ama bn son 3-4 gündür yorulduğunun farkına vardım
Bn ufak tefek yaptım çamaşır at perde tutBen hiç iş yapmadım bugün yattım kadını kontrol bile edemedim artık nasıl yaptıysa, gözümde değil valla pis temiz. Lohusa siniri de bastı beni
Bnm ikili de dörtlü de riskli çıktı canım. Ama ayrıntılı için perinatologa gittim. Hiç bir skntı göremedi. Şimdi bekliyorum bnde inş saglıkla gelir yavrularımızIkılı test rısklı cıkınca sonrakı yaptırdıgınız testte temız geldımı benımde 4lu 1.53rıak cıktı cok uzgunum aglıyorm
Dovn rıskımı benımde oyle ıns bende saglıklı guzel heberker alırım cok kotuyumBnm ikili de dörtlü de riskli çıktı canım. Ama ayrıntılı için perinatologa gittim. Hiç bir skntı göremedi. Şimdi bekliyorum bnde inş saglıkla gelir yavrularımız
Benimki şundan iyi sarıyor hiç acıtmıyor kaymıyor takıldığı gibi kalıyor kıyafetten de belli olmuyor fiyatı da iyi düşmüş düşünülebilirKizçeler doğum sonrası için korse alan oldu mu ? Önereceğiniz korseler var mı? Allahını seven üzerime link atsınhe bir de sezeryan sonrası korse kullanılıyor mu hemen doktora sormayı unuttum da
Benden pazartesi covid testi istediler.Cts sabah yapacagim covid testini aormadim gidince ogrenirim diye ama yaparlar diye biliyorum
Ahh canım teşekkür ederim inşallah sağlıkla alalım bizde kucağımızaGeçen perşembe 2900 dü canm. Ve burun kemiğiyle alakalı bi sorun çıkmadı sende kalbini ferah tut ❤
Yaa değil mi ne günlerdi.. sonuna geldik maratonun..Ayy aklıma hamiş kaldığımızda nasıl kaldın ne kullandın ne yaptın diye sorardık Allah'a şükürler olsun bugünleride gördük sağlıkla gelsin yavrularımız @Saskin25 güle güle büyüt bebişini Allah analı babalı büyütsün canım
Ben 9 aydır göbeğimden vuruyorum artık morarmıyor bile alıştım. Ama başlarda çok yanıyordu morarıyordu.Üst taraflar gergin ya
Ordan korkarım
Altı yumuşak olmasa alttan da vuramazdım
İğne sonradan yaktı vururken acımadı da
Büyük ihtimalle hızlı vurdum ben
Bacağın neresinden vuruyoruz
Toplamda 9 kg almisim bu arada yazmayi unuttum
Korkmayin dua edin benimde ikili testim riskli cikti bende cok agladim sonra kanamam oldu bebegime zarar vermekten cok korktum sonra nifty testi yaptirdim cok sukur temiz geldi rahatladim...bu ikili uclu dortlu test tarama testi...tanı testi degil....yani sizin bebeginize konulmus bi tanı yok...biz duygusal yaklasiyoruz olaya tersten bakamiyoruz 1/50 demek sizinle ayni degere ayni yasa her seyi ayni olan 50 kisiden birinin bebegi hasta ama 49u saglikli..o 49u gozumuz malesef goremiyor...detayli ultrasna girdiniz mii o insallah icinizi rahatlatacaktirIkılı test rısklı cıkınca sonrakı yaptırdıgınız testte temız geldımı benımde 4lu 1.53rıak cıktı cok uzgunum aglıyorm
Daha detaylı zamanı gelmedı girmedim ama cok tedırgınım ıns kımsenın bebegınde benımde bebegımde yoktur cok kotuyum cok korkuyorm uc bebek kaybettım dha once ıns bebegım saglıklıdır dua edın bana ne olurKorkmayin dua edin benimde ikili testim riskli cikti bende cok agladim sonra kanamam oldu bebegime zarar vermekten cok korktum sonra nifty testi yaptirdim cok sukur temiz geldi rahatladim...bu ikili uclu dortlu test tarama testi...tanı testi degil....yani sizin bebeginize konulmus bi tanı yok...biz duygusal yaklasiyoruz olaya tersten bakamiyoruz 1/50 demek sizinle ayni degere ayni yasa her seyi ayni olan 50 kisiden birinin bebegi hasta ama 49u saglikli..o 49u gozumuz malesef goremiyor...detayli ultrasna girdiniz mii o insallah icinizi rahatlatacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?