2021 Aralık Anneleri

Ben de göbeğin kalmasından korkuyorum çok kilo almadim ama göbüş baya esnedi sonuçta. Ben de hazır bulundurayim o halde dr ne zaman kullan derse o zaman başlarım.

Merhaba maalesef ikili testte 13-18 trisomy riskim 1/50 çıktı doktor cok yüksek risk var dedi korkudan bunu yaptrdm sonucu bekliyorum sizin de ayni oranlar mi vardi tarama testinde
Ikılı test rısklı cıkınca sonrakı yaptırdıgınız testte temız geldımı benımde 4lu 1.53rıak cıktı cok uzgunum aglıyorm

Ya o zamanlar böyle değildik hani cahildik ne bilelim hamileliğin son ayı insan bu halde oluyo . Ay bence o 1000de 1 filandır
42 de doğan duydum da 43 ilk oldu
Bnm arkadaşta normal olcak diye 42 kadar beklemiş olmamış sezeryan olmuş

Ben hiç iş yapmadım bugün yattım kadını kontrol bile edemedim artık nasıl yaptıysa, gözümde değil valla pis temiz. Lohusa siniri de bastı beni
Bn ufak tefek yaptım çamaşır at perde tut hatta bi ara abla bile kızdı git yat diye bana duramadığımı bildiğinden ama bnm temizlikten değil beden artık bitti iki gündür okula bile gitmiyorum eşim alıyor okuldan bakalım doğuma kadar ne olacak

Ikılı test rısklı cıkınca sonrakı yaptırdıgınız testte temız geldımı benımde 4lu 1.53rıak cıktı cok uzgunum aglıyorm
Bnm ikili de dörtlü de riskli çıktı canım. Ama ayrıntılı için perinatologa gittim. Hiç bir skntı göremedi. Şimdi bekliyorum bnde inş saglıkla gelir yavrularımız

Bnm ikili de dörtlü de riskli çıktı canım. Ama ayrıntılı için perinatologa gittim. Hiç bir skntı göremedi. Şimdi bekliyorum bnde inş saglıkla gelir yavrularımız
Dovn rıskımı benımde oyle ıns bende saglıklı guzel heberker alırım cok kotuyum

Kizçeler doğum sonrası için korse alan oldu mu ? Önereceğiniz korseler var mı? Allahını seven üzerime link atsın he bir de sezeryan sonrası korse kullanılıyor mu hemen doktora sormayı unuttum da
Benimki şundan iyi sarıyor hiç acıtmıyor kaymıyor takıldığı gibi kalıyor kıyafetten de belli olmuyor fiyatı da iyi düşmüş düşünülebilir

Cts sabah yapacagim covid testini aormadim gidince ogrenirim diye ama yaparlar diye biliyorum
Benden pazartesi covid testi istediler.
Geçen perşembe 2900 dü canm. Ve burun kemiğiyle alakalı bi sorun çıkmadı sende kalbini ferah tut ❤
Ahh canım teşekkür ederim inşallah sağlıkla alalım bizde kucağımıza
Yaa değil mi ne günlerdi.. sonuna geldik maratonun..
Üst taraflar gergin ya
Ordan korkarım
Altı yumuşak olmasa alttan da vuramazdım
İğne sonradan yaktı vururken acımadı da
Büyük ihtimalle hızlı vurdum ben

Bacağın neresinden vuruyoruz
Ben 9 aydır göbeğimden vuruyorum artık morarmıyor bile alıştım. Ama başlarda çok yanıyordu morarıyordu.
Toplamda 9 kg almisim bu arada yazmayi unuttum

Bende 9.5tan 10 kg

Korkmayin dua edin benimde ikili testim riskli cikti bende cok agladim sonra kanamam oldu bebegime zarar vermekten cok korktum sonra nifty testi yaptirdim cok sukur temiz geldi rahatladim...bu ikili uclu dortlu test tarama testi...tanı testi degil....yani sizin bebeginize konulmus bi tanı yok...biz duygusal yaklasiyoruz olaya tersten bakamiyoruz 1/50 demek sizinle ayni degere ayni yasa her seyi ayni olan 50 kisiden birinin bebegi hasta ama 49u saglikli..o 49u gozumuz malesef goremiyor...detayli ultrasna girdiniz mii o insallah icinizi rahatlatacaktir

Daha detaylı zamanı gelmedı girmedim ama cok tedırgınım ıns kımsenın bebegınde benımde bebegımde yoktur cok kotuyum cok korkuyorm uc bebek kaybettım dha once ıns bebegım saglıklıdır dua edın bana ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…