Belkğ senin suyuna da ilaç koymuşlardırHemde ne milyon
Baksana ilkkez böyle bişey yaşadım hani uykudan uyanıp bugün evet tatilimleri yaşadım ama ilkkez yerimden zıplayıp kalktım üzerimi giyindimsonra dedim ya Allah aşkına 4 ay iş yok cook şükür
Hemde nasılCok mutlu bir an olmustur ise gitmedigini hatirlamak
O yumuşak yeri sen elinle tut sıkıştır iki parmaginla havasını al ignenin Esin iğneyi soksun ama yavaş versin hızlı yaparsa çok yanarBenim karnımın altı yumuşak ya bayağı
Yapılacak kıvamda hala
Ama çok yakıyormuş yarın yapamayabilirim
Beyim olacak beyefendi de koluma 2 kere soktu girmiyor bu dedi
Hala nasıl mümkün olduğunu düşünüyorum
Bişey koymuşlar belliBelkğ senin suyuna da ilaç koymuşlardır
Kol o kadar acımaz canım sabah akşam günde 2 yapıyorum benBi korona bulaştırmayı becerdi işte büyük ihtimalle
Sinir bastı zaten
Vurdum sonra ağlamaya başladım
Ön lohusayım demiş miydim
Bu kadar yaktığını bilerek vurabilir mitim yarın bilmiyorum
Bi de diyor ki koldan girmiyor iğne
Nasıl girmiyor oldum
Öyle yaptım zatenO yumuşak yeri sen elinle tut sıkıştır iki parmaginla havasını al ignenin Esin iğneyi soksun ama yavaş versin hızlı yaparsa çok yanar
Yukarıyi dene yukarı daha az aciyo göbekÖyle yaptım zaten
Aşılamada da karnımdan bayağı yapmıştım
Ama bunu hızlı yaptım sanırım ni an önce bitsin diye
En kötğ yarın yavaş yaparım yine beceremezse
Bn bi kaç haftaya kadar hep karından vuruyordum canım karın kolay oluyordu. Ama artık gergin oldugu için karın cok acıyor. Bacaktan devam et derim. Bacagın dış kısmını sık sertleşsin öyle vur. Koldan yapınca genelde beze gibi bişey topluyor cok acıyor yatamazsın üstüneBi korona bulaştırmayı becerdi işte büyük ihtimalle
Sinir bastı zaten
Vurdum sonra ağlamaya başladım
Ön lohusayım demiş miydim
Bu kadar yaktığını bilerek vurabilir mitim yarın bilmiyorum
Bi de diyor ki koldan girmiyor iğne
Nasıl girmiyor oldum
Katılıyorum. Ben sadece sarma sarıp attım buzluğa. Geri kalan börektir kurabiyedir hazır alır ikram ederim. Bebekli kadının evine geleceksin de ev yapımı kek börek göreceksin, oldu canım. Senin yapıp getirmen lazım ille de geleceksen.Ya gelen kusura bakmasın al pastaneden kurabiye koy önüne gitsin. Ki kimsede gelmesin zaten.
(Gurbetteyimdir sallıyorumdur rahatlıkla...)
Farklı renk bekliyordum ama onların beden stoğu yenilenmiyordu bunu aldım efso rahatlık doğuma kadar üniformam budurHangisini aldın linkle beniiiii
Ben de bugün 4 tane pijama takımı aldım milladan, lohusa sendromuna girmiyim evde kendimi güzel pijamalarla bihter ziyagil gibi göreyim diye
Ben banyo sandalyesi aldım nine gibi ona oturup yıkanıyorumKuzum zaten hepimiz o kafadayiz bir sen değilsin ki doğuracaz neredeyse valla duş aldım bugün baktım yok daha karnimdan kendimi liflemeye bile egilemiyomo an acıdım kendime . Erkekler eşlerinin gerçekten kıymetini bilmeli
Ya zaten altın olmuş kaç lira insanlar korkusuna gelmezKatılıyorum. Ben sadece sarma sarıp attım buzluğa. Geri kalan börektir kurabiyedir hazır alır ikram ederim. Bebekli kadının evine geleceksin de ev yapımı kek börek göreceksin, oldu canım. Senin yapıp getirmen lazım ille de geleceksen.
Ben ona bile oturamiyorumBen banyo sandalyesi aldım nine gibi ona oturup yıkanıyorum
Üst taraflar gergin yaYukarıyi dene yukarı daha az aciyo göbek
Bacağın neresinden vuruyoruzBn bi kaç haftaya kadar hep karından vuruyordum canım karın kolay oluyordu. Ama artık gergin oldugu için karın cok acıyor. Bacaktan devam et derim. Bacagın dış kısmını sık sertleşsin öyle vur. Koldan yapınca genelde beze gibi bişey topluyor cok acıyor yatamazsın üstüne
Dış kısımlarından canım. Yan tarafÜst taraflar gergin ya
Ordan korkarım
Altı yumuşak olmasa alttan da vuramazdım
İğne sonradan yaktı vururken acımadı da
Büyük ihtimalle hızlı vurdum ben
Bacağın neresinden vuruyoruz
Yaşına girmiş resmengiggles inan inan bende senin gibi şok oldum 43+0 da doğmuş hemde normal doğum . Resmen 10 aylık çocuk doğmuş
Koldaki gibi o zamanDış kısımlarından canım. Yan taraf
Defalarca sordum emin misinYaşına girmiş resmen
Koldaki gibi o zaman
Dış yandan sıkarak vuracağım
Kesinlikle öyle benim yaşadığım yerde kimsem yok annem gelecek doğuma yanıma, inşallah iş yerinden arkadaşlar da gelmezler komşular da.. zira insanlar bu dönemde bile hizmet bekleyebiliyor bir de korona var zaten bence kimse gelmemeliKatılıyorum. Ben sadece sarma sarıp attım buzluğa. Geri kalan börektir kurabiyedir hazır alır ikram ederim. Bebekli kadının evine geleceksin de ev yapımı kek börek göreceksin, oldu canım. Senin yapıp getirmen lazım ille de geleceksen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?