2021 Aralık Anneleri

Belkğ senin suyuna da ilaç koymuşlardır

O yumuşak yeri sen elinle tut sıkıştır iki parmaginla havasını al ignenin Esin iğneyi soksun ama yavaş versin hızlı yaparsa çok yanar

Kol o kadar acımaz canım sabah akşam günde 2 yapıyorum ben

O yumuşak yeri sen elinle tut sıkıştır iki parmaginla havasını al ignenin Esin iğneyi soksun ama yavaş versin hızlı yaparsa çok yanar
Öyle yaptım zaten
Aşılamada da karnımdan bayağı yapmıştım
Ama bunu hızlı yaptım sanırım ni an önce bitsin diye
En kötğ yarın yavaş yaparım yine beceremezse

Bn bi kaç haftaya kadar hep karından vuruyordum canım karın kolay oluyordu. Ama artık gergin oldugu için karın cok acıyor. Bacaktan devam et derim. Bacagın dış kısmını sık sertleşsin öyle vur. Koldan yapınca genelde beze gibi bişey topluyor cok acıyor yatamazsın üstüne

Ya gelen kusura bakmasın al pastaneden kurabiye koy önüne gitsin. Ki kimsede gelmesin zaten.

(Gurbetteyimdir sallıyorumdur rahatlıkla...)
Katılıyorum. Ben sadece sarma sarıp attım buzluğa. Geri kalan börektir kurabiyedir hazır alır ikram ederim. Bebekli kadının evine geleceksin de ev yapımı kek börek göreceksin, oldu canım. Senin yapıp getirmen lazım ille de geleceksen.

Hangisini aldın linkle beniiiii
Ben de bugün 4 tane pijama takımı aldım milladan, lohusa sendromuna girmiyim evde kendimi güzel pijamalarla bihter ziyagil gibi göreyim diye
Farklı renk bekliyordum ama onların beden stoğu yenilenmiyordu bunu aldım efso rahatlık doğuma kadar üniformam budur

Ben banyo sandalyesi aldım nine gibi ona oturup yıkanıyorum

Ya zaten altın olmuş kaç lira insanlar korkusuna gelmez
Canımız çektikçe çıkarır çözdürür yeriz benim hayalim o çünkü kendime göre lezzetler yaptım koca koca teyzeler sanmıyorum benim chocolate chips cookielerimi yiyebilsin

Ben banyo sandalyesi aldım nine gibi ona oturup yıkanıyorum
Ben ona bile oturamiyorum yok ya bugün aşırı zorlandım normal bacağıma doğru egileyim dedim ııı ıııhhh çok zormuş ,
birde benim geçen bir akradasimla karşılaşmıştım kendisi 43+0 da doğum yapmış şaka gibi yani benim vücudum ikiye ayrılacak resmen oturduğum yerden kalkmaya çalışınca .

Yukarıyi dene yukarı daha az aciyo göbek
Üst taraflar gergin ya
Ordan korkarım
Altı yumuşak olmasa alttan da vuramazdım
İğne sonradan yaktı vururken acımadı da
Büyük ihtimalle hızlı vurdum ben
Bacağın neresinden vuruyoruz

Kesinlikle öyle benim yaşadığım yerde kimsem yok annem gelecek doğuma yanıma, inşallah iş yerinden arkadaşlar da gelmezler komşular da.. zira insanlar bu dönemde bile hizmet bekleyebiliyor bir de korona var zaten bence kimse gelmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…