2021 Aralık Anneleri

Benım 1.53yanı benım rıskım nasıl canım sana ozelden resmını atsam anlar mısın

Evet canım senın rısk cok cok az benım 1.53coktıgından cok endıselenıyorum cok

Yamuna dan daha önce başka bir şey almıştım fena değildi. Peki sürekli mi takıyorsun bunu belli saatlerde mi? yatarken falan çıkarmak gerekiyor mu?
Yamuna aldım bende şuan Kendi sitesinde Kasım indirimi var latex çelik balenli 150 ye aldım , günde 8 saat kullanılacakmis

Evet canım senın rısk cok cok az benım 1.53coktıgından cok endıselenıyorum cok
E tamam aslında hiç fark yok onu anlaymaya çalışıyorum. Ben o hiç belirti vermeyen yüzde onluk dilimde de olabilirim. Önemli olan bebeğinden vazgeçer misin vazgeçmez misin? Yapamam bakamam diyosan amniyosentez ol maddi olarak diğeri zorsa. Hem amniyosentez kesin sonuç pahalı olan yüzde 1 de olsa yanılma payı var.

Böyle bi şeyin şakasını yapar mıyım sizce
Çok derdim yoktu diye allah bi de bunu vermiş artık
Neyse kendim iyiyim en azından
Bu 5. Günü hastalığımın
Ama karantinamın ilk günü
Geçmiş olsun canım parça parça okudum bi yazamadım bu saate kadar
Ben doğum yaptım kızlar herşey iyi elhamdülillah, darısı sizlere
Gözünüz aydın canim, sağlıkla büyütün inşallah darısı bize

Yok vazgecermıyım o benım canım herseyım mucızem yıllar sonra geldı sadece evlat hasretım buyuk saglıklı olması en buyuk duam ıstegım ona uzuluyorm yksakı tabıkı testın onemı yok zaten doktor zoruyla yaptırdım ve kopek gıbı pısmanım

Kan grubuyla ne alakası varmış ki

Tamamdır o zaman aslaaa olumsuz bir şey düşünme bebegini de strese sokma. Ben ikili yaptirmadım nasılsa gebelik sonlandırmayacam diye. 3lü zamanı devlete gittim orda da kaydın olsun dediler. Ordaki doktor israr etti bana da tamam o zaman bi kan vereyim. Nolacak dedim de verdim yani.
Sadece olumlu düşün mutlu bir hamilelik mutlu sağlıkli bebekler demek.

Ben bu yüzden tarama testlerini yaptirmadim. Bisey çıkarsa stres yaşayacağım aylarca, vazgeçme gibi bi durumum da yok diye mantıklı gelmiyor bu testler bana. Kesin sonuç da değil. Büyük kızımda hersey yolundaydı farklı bir sorun yaşadık mesela. Bazen başına gelecekse test falan da hikaye oluyor yaşayarak öğrendim ben bunu. Bence kendine zehir etme önündeki ayları bebeğimden vazgeçemem diyorsan. Çevremde o kadar çok kesin down denilip sağlıklı doğan çocuk oldu ki.. Insallah Rabbim korktuguna uğratmasın

Amın canım sagol ıns duanızı eksık etmeyın nolur

Ins bseyı yoktur kuzumun cnm nolur dua edın sızde

İyi akşamlar kızlaarr,

Bugün kontrol günümdü. Ben de çatı muayenemi oldum. Bi kemiğim için biraz küçük ama bebeğin iri bir bebek olmadığı için normal doğum olabilir dedi. Nasıl bir doğum istersin dedi. Ben de normal olabiliyorsa normali denemek isterim olmazsa sezaryen olsun dedim. O da tamam dedi salı günü tekrardan bakalım o zaman dedi.

Eğer direkt sezaryen isteseymişim pazartesi veya salıya gün verecekmişti

Çarşamba, Perşembe ve cuma da İstanbul'da olmayacakmış. Bir de o günlerden birinde doğururmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…