2021 Aralık Anneleri

Ayyy zamanında olsun inşallah hepsi Valla bu agri çok korkuttu beni. İkide bir çamaşırıma bakıyorum bisey oldu mu diye
Senin haftalarda benim de sancım çoktu doktor baskı var yat dedi, sen de ayakta kalmamaya çalış, çocukların var, yoruluyorsundur ama bir kaç hafta biri gelse yatsan çok iyü olur

Hadi hayırlısı her an gelebilir bebiş o zaman

Doktor demeden kullanmak olmaz şimdi canım. Yarın devam ederse bu şekilde doktoruma söylerim bakalım ne diyecek. Daha 2 gün önce kontrole gitmiştim hersey normaldi
Korkma cnm 36zaten dogum haftası korkma
Doktor demeden kullanmak olmaz şimdi canım. Yarın devam ederse bu şekilde doktoruma söylerim bakalım ne diyecek. Daha 2 gün önce kontrole gitmiştim hersey normaldi
olsun canım 36zaten dogum haftası korkma hemen ılk agrıyla gelmez

Hadi hayırlısı her an gelebilir bebiş o zaman

Aynen öyle

Ama sanki keyfi yerinde tam gününü bekleyecekmiş gibi hissediyorum. Nst lerde hiç sancım çıkmıyor. Evde olduğum zamanda ağrım ya da sancıya benzer bir şeyim olmuyor. Bakalım onun için en hayırlısı hangi gün olacaksa o gün gelsin hayırlısıyla

Senin haftalarda benim de sancım çoktu doktor baskı var yat dedi, sen de ayakta kalmamaya çalış, çocukların var, yoruluyorsundur ama bir kaç hafta biri gelse yatsan çok iyü olur
Annem geliyordu nerdeyse hergun, anneannem hasta iki gündür de onda. Yazık kime gideceğini şaşırdı o da. Uzanıp yatamıyorum valla. Demin benim küçük kız benimle kimse ilgilenmiyor diye burnumdan getirdi. O da haklı ilgi istiyor. Allahtan gündüz okulda biraz dinleniyorum. Baskı derken çıkmaya mi zorluyordu

Ben 9 aydır göbeğimden vuruyorum artık morarmıyor bile alıştım. Ama başlarda çok yanıyordu morarıyordu.
Morardı mı giç bilmiyorum
Öyle can havliyle vurdum hepsini
Yarın yavaş ve koldan deneteceğim
Geçmiş olsun canım parça parça okudum bi yazamadım bu saate kadar
Sağ ol
Ben iyiyim gayet zaten çok şükür
Sorun yok
Korona doktoru bana yüzde 90 iyileştin diyebilirim dedi

Evet bebeğin kafası rahim ağzına dönük duruyordu altta baskı var 2-3 hafta yat erken gelmesin demişti doktor. 35 e kadar biraz dikkat ettim çok yatmasam da. Senin de muhtemelen fazla ayakta kalmaktandır. Yine doktoruna sorarsın canım

Morardı mı giç bilmiyorum
Öyle can havliyle vurdum hepsini
Yarın yavaş ve koldan deneteceğim

Sağ ol
Ben iyiyim gayet zaten çok şükür
Sorun yok
Korona doktoru bana yüzde 90 iyileştin diyebilirim dedi
Evet okudum. Maşallah hep iyi ol Ben de ağır bişey geçirdim ama adı neydi bilmiyorum yeni yeni geçiyor 1 ay olacak çekiyoruz eşim hariç evcek

Sezeryan olan arkadaslar ameliyattan sonra karniniza masaj yapildi mi rahmin toparlanmasi icin? Acili bisey mi herkese yapiliyor mu acaba?
Banu ciftcinin uygulamasinda dinledim de simdi ilk kez duydum
Bana bir kez yaptılar hemşire gelip bastırdı gobegime masaj gibi bişeyler yaptı

Benim de kontrolde kafa asagidaydi. Ne zaman dışarı çıksam ağrı sızıyla akşam oluyor. Bugün iğne yaptırmaya çıktım acilde sıra bekledim öncelik yokmuş Bünye evde stabil kalmaya alışınca ufaktan dolanmak bile yoruyor insanı. Evde zaten cocuklardi yemekti boş kalınmıyor dediğin gibi. Sabahtan beri dua ediyorum valla. Sağol canım dikkate alacağım dediklerini

Selam kızlar fırsat bulup giremiyorum ama doğum yapan var mı çok merak ediyorum
Bebeğim sarılık oldu günlerdir hastaneye git gel yapıyoruz isin tedavisi alıyor,emzirme uyutma gaz çıkartma seanslarindan elime telefonu alamıyorum hatta sezaryandAn sonra sırtım yatak yüzü görmedi desem yeri
Bu arada eve geldim 6 Kilo gitmişti

B BitterCikilata RAAT merve eymentaa J jijikalp Y yorgunnn_anne M medda M morruj1 A asabiyimben5 C citlembik_87 Whiterose89 A asabiyimben5 M Matmazelkedi M Mutluuu06 ve diger alintilayamadigim anneler dogurdunuz mu

Benimde sabah 6'dan 10 Kadar adet agrisi gibi oldu gun ici biraz gecti derken aksam saatlerinde de belime atmis durumda ins dogum sancisidir

Amın canım ınş ınş onunda dörtlüde mi cıktı o sonuc
Benim de ikili testim riskli çıktı 360/1 ense kalınlığı vardı apar topar ikiliye yönlendirdiler ilk çocuğumda hiçbirini yaptırmamıştım sadece detaylıya girmiştim gerçekten zehir oldu bana gebelik bazen unuttum ama hep aklımda hala da öyle rüyalarıma bile giriyor ihtimaller öyle söyleyeyim genel olarak ruh halimi iyi tutmaya çalışıyorum bana da genetik testler önerildi yaptırmadım detaylıda doktor bi sorun göremiyorum ama merve ’nin dediği gibi down olanların yüzde onu hiç belirti vermez dedi bazen de belirti verenler sağlıklı doğar dedi şuan sana ne söylesem yüreğin sıkışmış gibi anlıyorum ama teslimiyetten başkası kar etmiyor şu durumda inşallah hepimiz sağlıkla alırız kıcağımıza bebeklerimizi

Ben hala doğurmadım. Sen arada gir iyiyiz de bize yeter

Canimm bir am once iyilesir insallah minnos kolay degil Allah sana da guc kuvvet versinbenim pztsi sezeryan nasipse dualarinda unutma

Evt canım elımde degıl kendıme engel olamıuorm senın rıskın cok sha az bende korkma ben cok yuksek cıktıgından bu kdar takıyorm cok kotuyum cok etkıledı benı

Ben doğurmadım daha var benim Allah korusun Ama bugün herkeste bir sancı hali var ben dahil Tekrar gözün aydın canım Allah güç kuvvet versin yoğun günler başladı senin için

Benimde sabah 6'dan 10 Kadar adet agrisi gibi oldu gun ici biraz gecti derken aksam saatlerinde de belime atmis durumda ins dogum sancisidir
Sabah saatlerinde ben top patlasa haberim olmuyor desem yeri Tamam sana yolluyorum tüm sancı ve doğum enerjilerini Yallah sancı yallah kışkış sancı kışkış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…