Evet ya bugün de bişey var gerçekten benim de yoğun bi bası var aşağıya doğru düzgün yürüyemedim bile hep oturdum bakalım yarına nasıl uyanıcazBen doğurmadım daha var benim Allah korusunAma bugün herkeste bir sancı hali var ben dahil Tekrar gözün aydın canım Allah güç kuvvet versin yoğun günler başladı senin için
İnşallah herkes sağlıkla uyanır, zamanı gelenler zamanında annesine kavuşur canimEvet ya bugün de bişey var gerçekten benim de yoğun bi bası var aşağıya doğru düzgün yürüyemedim bile hep oturdum bakalım yarına nasıl uyanıcaz
Aldim kabul ettimSabah saatlerinde ben top patlasa haberim olmuyor desem yeriTamam sana yolluyorum tüm sancı ve doğum enerjilerini Yallah sancı yallah kışkış sancı kışkış
Bende daha dogurmadım tekrar gözün aydın olsun canımSelam kızlar fırsat bulup giremiyorum ama doğum yapan var mı çok merak ediyorum
Bebeğim sarılık oldu günlerdir hastaneye git gel yapıyoruz isin tedavisi alıyor,emzirme uyutma gaz çıkartma seanslarindan elime telefonu alamıyorumhatta sezaryandAn sonra sırtım yatak yüzü görmedi desem yeri
Bu arada eve geldim 6 Kilo gitmişti
@Bitter cikilata @RAAT @Merve @eymentaa @jijikalp Y yorgunnn_anne @medda M morruj1 @asabiyimben5 @citlembik_87 @Whiterose89 @asabiyimben5 @Matmazelkedi M Mutluuu06 ve diger alintilayamadigim anneler dogurdunuz mu
Detaylıya kadar öyle geçecek senin anlıyorum ama şuan çok yeni olduğu için elinde değil haklısın detaylı ultrason seni rahatlatır ama öncesinde genetik test de yaptırabilirsin ben yaptırmadım ama ara ara yaptırsamıydım acaba dediğim zamanlar oldu bakalım kaderimizde ne var bilemiyoruz her şey güzel olsun diyelimEvt canım elımde degıl kendıme engel olamıuorm senın rıskın cok sha az bende korkma ben cok yuksek cıktıgından bu kdar takıyorm cok kotuyum cok etkıledı benı
Diskoya döndü burasıAldim kabul ettim
Valla şaka bi yana suan yatakta kivraniyirum sancidan ayy ins geri gitmez bu sancılar
Detaylıda bellı olurmu 18.19haftada azda olsa belli olurmuDetaylıya kadar öyle geçecek senin anlıyorum ama şuan çok yeni olduğu için elinde değil haklısın detaylı ultrason seni rahatlatır ama öncesinde genetik test de yaptırabilirsin ben yaptırmadım ama ara ara yaptırsamıydım acaba dediğim zamanlar oldu bakalım kaderimizde ne var bilemiyoruz her şey güzel olsun diyelim
Yani sezaryanli olmasam anlarimda zaten normal doğuramıyorum sanciya niye bu kadar heyacanlandimkiDiskoya döndü burası
Aldim kabul ettim
Valla şaka bi yana suan yatakta kivraniyirum sancidan ayy ins geri gitmez bu sancılar
Kuzum gonlunu ferah tut ablamin tum testleri normal oldugu halds oglu down dogdu.hakkinda hayirlisi olsunDetaylıda bellı olurmu 18.19haftada azda olsa belli olurmu
Ama sancilar uyutmuyorki ara ara ikinma hissi bile geliyorama şöyle azıcık uyu dinlen doğuma öyle git ben sabah başlasın diyorum en azından 2-3 saat uyumuş olurum şimdiden başlarsa gün boyu uykusuzluk ve sonrası doğum yorgunluğu zor olur galiba onu bile düşündüm ama hala uyumadım
Ahh geçmiş olsun minik kuzucuğaSelam kızlar fırsat bulup giremiyorum ama doğum yapan var mı çok merak ediyorum
Bebeğim sarılık oldu günlerdir hastaneye git gel yapıyoruz isin tedavisi alıyor,emzirme uyutma gaz çıkartma seanslarindan elime telefonu alamıyorumhatta sezaryandAn sonra sırtım yatak yüzü görmedi desem yeri
Bu arada eve geldim 6 Kilo gitmişti
@Bitter cikilata @RAAT @Merve @eymentaa @jijikalp Y yorgunnn_anne @medda M morruj1 @asabiyimben5 @citlembik_87 @Whiterose89 @asabiyimben5 @Matmazelkedi M Mutluuu06 ve diger alintilayamadigim anneler dogurdunuz mu
Tabii detaylıda bilgi verirler bağırsak kalp gibi belirti veren her şeye bakıyor perinatoloji tabi yüzde yüz değil hepsinde olduğu gibi ihtimaller söyleniyor kalpte bağırsakta parlaklık gibi bulgular gözleniyor ki bunlar da tek başına yeterli değil detaylıyı 21-22-23-24. Haftalarda yaptırabilirsin daha erken olmuyor sanırım ama yine de bi perinatolog görebilir yorumunu alabilirsiniz bu haftadan önce ben öyle yapmıştımDetaylıda bellı olurmu 18.19haftada azda olsa belli olurmu
Cok uzuldm cnm rabbım afiyet saglık versınKuzum gonlunu ferah tut ablamin tum testleri normal oldugu halds oglu down dogdu.hakkinda hayirlisi olsun
Kaç hafttalık tam şu an ay geliyo mu yoksa hakkatenAma sancilar uyutmuyorki ara ara ikinma hissi bile geliyor
Tamam canım sagol gorunurum guzel haberler alırım ıns sızlerde bana dua edın ne olursunuzTabii detaylıda bilgi verirler bağırsak kalp gibi belirti veren her şeye bakıyor perinatoloji tabi yüzde yüz değil hepsinde olduğu gibi ihtimaller söyleniyor kalpte bağırsakta parlaklık gibi bulgular gözleniyor ki bunlar da tek başına yeterli değil detaylıyı 21-22-23-24. Haftalarda yaptırabilirsin daha erken olmuyor sanırım ama yine de bi perinatolog görebilir yorumunu alabilirsiniz bu haftadan önce ben öyle yapmıştım
İnşallah hepimizTamam canım sagol gorunurum guzel haberler alırım ıns sızlerde bana dua edın ne olursunuz
Canım seni anlıyorum tedirginsin ama böyle yaparsan hem kendini hem bebeğini üzersin.En önemlisi 2 li test o temizse 3 lu dörtlü önemli değil ve testler zaten güvenilir değil benim yaş riskim 49/1 çıktı ikilide hiç önemsemedim çünkü bebeğimin dawn olması yada başka ni engellinin olması elimde değil doğurup dogurmamsk da benim imtihanım.Buda senin imtihanın asla dogurmam diyorsan amniosrntez yaptır.Burda herkesin riski üzerinden cevabını alamazsın.Eger Hatay a yakınsan Mehnet Fatih Karsli var perinatolog ben takip ediyorum ultrasonda bebeğin beyin açısından tanı koyuyor instadan da takip edebilirsin.Uzme bu kadar kendiniEvet canım senın rısk cok cok az benım 1.53coktıgından cok endıselenıyorum cok
Ins canım amııın ıns sagol guzel duan ıcın Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns hepımızeİnşallah hepimizminik fasülye de şimdi sağlıkla büyüsün vaktinde sağlıkla doğsun
Yok canım olurmu Nasıl kıyarım yvruma seneler sonra gelen mucizem o benım sadece saglıklı olması ıcın dua edıyorm sızlerde dua edın ne olur farkındayım cok stres yapıyorum ama elımde degıl ıns Rabbim gönlüme ferahlık yavruma saglık sıhat zamanında kucagımıza almayı nasıp etsın o bızım mucızemız cok zorlu yollardan gectık ona kavusana kadar tek ıstegım saglıklı olsun kucagımza alalım evlat hasretımız cook buyuk uc evladımı kaybettm benCanım seni anlıyorum tedirginsin ama böyle yaparsan hem kendini hem bebeğini üzersin.En önemlisi 2 li test o temizse 3 lu dörtlü önemli değil ve testler zaten güvenilir değil benim yaş riskim 49/1 çıktı ikilide hiç önemsemedim çünkü bebeğimin dawn olması yada başka ni engellinin olması elimde değil doğurup dogurmamsk da benim imtihanım.Buda senin imtihanın asla dogurmam diyorsan amniosrntez yaptır.Burda herkesin riski üzerinden cevabını alamazsın.Eger Hatay a yakınsan Mehnet Fatih Karsli var perinatolog ben takip ediyorum ultrasonda bebeğin beyin açısından tanı koyuyor instadan da takip edebilirsin.Uzme bu kadar kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?