El cizgisinden bile belli olurDetaylıda bellı olurmu 18.19haftada azda olsa belli olurmu
36+5 valla keske gelse...toplanma yok ama surekli adet sancisi gibiKaç hafttalık tam şu an ay geliyo mu yoksa hakkatensancı sıklığı nedir
Ben de 3 tane bebeğimi kaybettim canım seni en iyi ben anlarım.Allah vermeyeceği hicbirseyin hayalini kurdurmazmis canım Allah inşallah sağlıklı bir şekilde evladını size bağışlasın.Yok canım olurmu Nasıl kıyarım yvruma seneler sonra gelen mucizem o benım sadece saglıklı olması ıcın dua edıyorm sızlerde dua edın ne olur farkındayım cok stres yapıyorum ama elımde degıl ıns Rabbim gönlüme ferahlık yavruma saglık sıhat zamanında kucagımıza almayı nasıp etsın o bızım mucızemız cok zorlu yollardan gectık ona kavusana kadar tek ıstegım saglıklı olsun kucagımza alalım evlat hasretımız cook buyuk uc evladımı kaybettm benstresım uzuntum bu yuzden kusuruma bakmayın
Senınde basın sagolsun canım senın kaybetme senebın neydı benım enfeksıyon ve rahım agzı coook zor cok evlat acısı evladın saglıgı Allahım saglıkla kucagımıza zamanımda almayı nasıp eder ıns erken dogarmı korkusu vardı smdı saglıgdan endıse edıyorm cok kotuyum uyku uyuyamıyorm elımde olmadan cok takıp stres yapıyorum o gerı zekalı doktora dedım zaten rısklı bı hamılelıgım var bıde bunun atresını yasamak ıstemıyorm dedım anlamadı ısrar ettı zorladı keske keske yaptırmasaydım o kadar pısmanımkı anlatamamBen de 3 tane bebeğimi kaybettim canım seni en iyi ben anlarım.Allah vermeyeceği hicbirseyin hayalini kurdurmazmis canım Allah inşallah sağlıklı bir şekilde evladını size bağışlasın.
Olsun doğum başlarsa mecbur gelecek bir şekilde. Normal heyecanlanmanYani sezaryanli olmasam anlarimda zaten normal doğuramıyorum sanciya niye bu kadar heyacanlandimki
Stresin bebeği de etkiler. Zaman zaman ben de genetik konusunda stres yapıyorum ama öyle böyle derken sonuna geldim nerdeyse. Rabbim ne yazdıysa o olur. Ben engelli bir çocuğun ne olduğunu da sağlıklı çocukta endişeyi de yaşamış bir anneyim. 4 tane de kaybım oldu. Ne yaparsan yap içinde endişe olacak anlıyorum seni ama bu ayları bu endiselerle geçirmek çok yıpratıcı inan. Hayırlısını dile ve kafanı dağıtmaya çalış. Bir abla tavsiyesi kabul etSenınde basın sagolsun canım senın kaybetme senebın neydı benım enfeksıyon ve rahım agzı coook zor cok evlat acısı evladın saglıgı Allahım saglıkla kucagımıza zamanımda almayı nasıp eder ıns erken dogarmı korkusu vardı smdı saglıgdan endıse edıyorm cok kotuyum uyku uyuyamıyorm elımde olmadan cok takıp stres yapıyorum o gerı zekalı doktora dedım zaten rısklı bı hamılelıgım var bıde bunun atresını yasamak ıstemıyorm dedım anlamadı ısrar ettı zorladı keske keske yaptırmasaydım o kadar pısmanımkı anlatamam
Ay bende de sancı yok ama toplanma ve bası var yoksa bende miEl cizgisinden bile belli olur
36+5 valla keske gelse...toplanma yok ama surekli adet sancisi gibi
Evet gercekten zor ablacım duanı eksık etme ne olur dogumdada hamılenın duası kabul olurmus bana cok dua edın ne olursunz saglıkla bende kavusayım haklısın ablacım Allahtan gelene razıyız ıns yavrum saglıklıdır saglıkla kavusurz hepımızdeStresin bebeği de etkiler. Zaman zaman ben de genetik konusunda stres yapıyorum ama öyle böyle derken sonuna geldim nerdeyse. Rabbim ne yazdıysa o olur. Ben engelli bir çocuğun ne olduğunu da sağlıklı çocukta endişeyi de yaşamış bir anneyim. 4 tane de kaybım oldu. Ne yaparsan yap içinde endişe olacak anlıyorum seni ama bu ayları bu endiselerle geçirmek çok yıpratıcı inan. Hayırlısını dile ve kafanı dağıtmaya çalış. Bir abla tavsiyesi kabul et
Üzülme asla, sadece dua et benm 2 li ve 4 lü tarama testlerim iyidi ama ayrıntılı utrasonda brun kemiği kısa down dediler 21 haftadan beri o günden bugüne beynimi kemirdi bu sorun ama Allahıma bin şükür bebeğim dün doğdu ve sağlıklı minnoş bir burnu var . İnşallah Başka sorunlar çıkmaz tabi ama şuanlık herşey yolunda elhamdülillah M Mnkfasulyem sende aynı şekilde canm .İkili testim 275:1 dörtlü testim 175:1.. Ayrıntılı da dr un baktığı down sendromuna dair dört beş faktor var cnm. Onların hiç biri çıkmadı. O yüzden risk yediyüz küsürlere çıktı bizde. Tabi yüzde Yüz kesin sonuc degil dedi. Ailede birinde deride hastalık filan varsa bu degerlr ondanda yüksek cıkar dedi. Bebekte de herhangi bi deri hastalığı olabilir dedi. Bakalım bekleyip görcez bizde.
Bende kan pihtilasmasi var birkex lupus testim pozitif çıktı bide fibromiyalji hastasıyım.Bemimkoker 5 aylık kalp durmasiydi bunda çok ilaç kullandım kortizon da dahil 4 aralik doğum olacak nasipseSenınde basın sagolsun canım senın kaybetme senebın neydı benım enfeksıyon ve rahım agzı coook zor cok evlat acısı evladın saglıgı Allahım saglıkla kucagımıza zamanımda almayı nasıp eder ıns erken dogarmı korkusu vardı smdı saglıgdan endıse edıyorm cok kotuyum uyku uyuyamıyorm elımde olmadan cok takıp stres yapıyorum o gerı zekalı doktora dedım zaten rısklı bı hamılelıgım var bıde bunun atresını yasamak ıstemıyorm dedım anlamadı ısrar ettı zorladı keske keske yaptırmasaydım o kadar pısmanımkı anlatamam
Insallah canım. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın içinde sen ve buradaki tüm hasretle evladını bekleyen güzel anneler dahilEvet gercekten zor ablacım duanı eksık etme ne olur dogumdada hamılenın duası kabul olurmus bana cok dua edın ne olursunz saglıkla bende kavusayım haklısın ablacım Allahtan gelene razıyız ıns yavrum saglıklıdır saglıkla kavusurz hepımızde
Seninle aynı şartlarda olan kadınlardan 53 kişiden 1nin çocuğu down sendromlu demek ki, bu testler tanı testleri değil ki ben kendimi çok üzmüştüm boşuna üzmüşüm o yüzden sana tavsiyem Kendini üzme ha gerçekten çok takıyorsan imkanın varsa nifty testini yaptır için rahatlasın imkanın yoksa da ayrıntılı ultrasonda da bir şeyler netleşir. Bol dua et inşallah her şey çok güzel olacaktırBenım 1.53yanı benım rıskım nasıl canım sana ozelden resmını atsam anlar mısın
Örneklem olarak o şekilde oluyormuş. Yoksa şu kan grubunda daha çok gibi bir şey değilKan grubuyla ne alakası varmış ki
Şaşırdım okuyunca dedim kan grubu da mı önemliÖrneklem olarak o şekilde oluyormuş. Yoksa şu kan grubunda daha çok gibi bir şey değil
Şu an bir şey yapılmaz ama teşhis konur sanırım belki atel filan verir canım. Kolay randevu bulabiliyorsan git bi gösterKızlar el bileğimse son 4,5 gündür ağrı var ilkin takmadım geçer diye belki gece elimi uyurken yanlış hareket ettirmisimdir ya da ters durmuştur filan diye ama yok sağ elimde ağırlık dahi kaldıramıyorum ağrı sürekli devam ediyor.baktim ki sanki ince bir kemik çıkıntısı olmuş , diğer elimde bu sivrilesmis kemik yok anlamadım nedeninifazlalık bir kemik ya da bir yerden ayrılmış kemik gibi bişey dokununca anlaşılıyor eşimde evet dedi doğum üstü, bekleyeyim mi sizce ama bir yandan da diyorum bebeğimi tasiyamazsam güç oldukça az sağ elimde ağrıdan .
Durduk yere çıktı ben ilkin damar sandım agiran yeri ama bugün dokununca gördüm ki damar filan değil bildigin ya kemik ya da kist ,kemik kisti filan . Randevu devlette bulmam imkansız özele giderimŞu an bir şey yapılmaz ama teşhis konur sanırım belki atel filan verir canım. Kolay randevu bulabiliyorsan git bi göster
Sağlıcakla büyütŞimdi bende anlatayım hemen doğum hikayemi
Normalde saat 15 demişti dr um ama geldi bugun aksaklıklar var daha geç alınabilir dedi bende bunun verdiği rahatlıkla Uzanıyorum sonra hemşireler bi geldi 14:30 da hadi gidiyoruz dedine olduğunu anlayamadım hemen sonda takıldı . ( sonda ben kendimi çok kastığm için hafif ağrı yaptı ama oda benden ötürüydü yoksa ağrı olmuyor diyorlar) sonra sedyeye bindirip beni götrdüler ameliyathaneye. Anestezi dr u uyumak mı istysun belden mi dedi bende dedm . Beni ameliyat hane sedyesine aldılar önüme bi hemşire geçti beni omuzlarımdan tuttu bende onun belinden destek aldım ,anestezi doktoru omuzlarımdan bastırdı çök çök çök diye iyice indirdim omuzlarımı , çenemi göğsüme eğdim kıpırdama kendni geri çekme dedi tamam dedm orta zincir kemiğini bi kaç defa sildi gbi yaptı sonra iğneyi yaptı acımadı hafif bi sızı hemen geçti ayaklarıma sıcaklık bastı sonra tekrar uzadım sağ sol kolum u bağladılar üzerime bişiler takıldı önümü örttüler. İyice uyuştum başladılar arada sallanıyorum fln ama acı hissetmiyorum hafif hisler var ama ne olduğunu anlayamıyorum. 15:10 geçe bebeğim doğdu bana gösterdiler biraz ağladım sonra götrdüler. Bu arada tabi bnm işlemlerim devam ediyor canm doktorum sakın iyimisin yavrum diyor arada Allah razı olsun . Ama sonra biraz canım geçmiş ajjajanaj bi şekilde uyandım. Tekrsr bebeğimi getirdiler fotoğraf çektiler ben o arada görünce dayanamadım ağlamaya başladım bu sıradada mide bulantısı olmaya başladı sağıma kafamı çevirdi anestezi dr u kus dedi ama sabahtan beri bişey yemediğim için çıkmadı tabi . Öğrdüğüm için dktr dikime devam edemedi sonra bana bulantımın geçmesi için bi.ilaç verdiler sakinledm sonra bitti biraz ağrım var ama oda normal artık diye düşünyrum . Yürüyüşlere de başladım bu arada hepinize dua ettim bebeğim çıkarılırken hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza dedin
İnşallah canm benm, sizde sağlıcakla kavuşun inşallahSağlıcakla büyüt
Ruya gibi bir an kavuşma aniŞimdi bende anlatayım hemen doğum hikayemi
Normalde saat 15 demişti dr um ama geldi bugun aksaklıklar var daha geç alınabilir dedi bende bunun verdiği rahatlıkla Uzanıyorum sonra hemşireler bi geldi 14:30 da hadi gidiyoruz dedine olduğunu anlayamadım hemen sonda takıldı . ( sonda ben kendimi çok kastığm için hafif ağrı yaptı ama oda benden ötürüydü yoksa ağrı olmuyor diyorlar) sonra sedyeye bindirip beni götrdüler ameliyathaneye. Anestezi dr u uyumak mı istysun belden mi dedi bende dedm . Beni ameliyat hane sedyesine aldılar önüme bi hemşire geçti beni omuzlarımdan tuttu bende onun belinden destek aldım ,anestezi doktoru omuzlarımdan bastırdı çök çök çök diye iyice indirdim omuzlarımı , çenemi göğsüme eğdim kıpırdama kendni geri çekme dedi tamam dedm orta zincir kemiğini bi kaç defa sildi gbi yaptı sonra iğneyi yaptı acımadı hafif bi sızı hemen geçti ayaklarıma sıcaklık bastı sonra tekrar uzadım sağ sol kolum u bağladılar üzerime bişiler takıldı önümü örttüler. İyice uyuştum başladılar arada sallanıyorum fln ama acı hissetmiyorum hafif hisler var ama ne olduğunu anlayamıyorum. 15:10 geçe bebeğim doğdu bana gösterdiler biraz ağladım sonra götrdüler. Bu arada tabi bnm işlemlerim devam ediyor canm doktorum sakın iyimisin yavrum diyor arada Allah razı olsun . Ama sonra biraz canım geçmiş ajjajanaj bi şekilde uyandım. Tekrsr bebeğimi getirdiler fotoğraf çektiler ben o arada görünce dayanamadım ağlamaya başladım bu sıradada mide bulantısı olmaya başladı sağıma kafamı çevirdi anestezi dr u kus dedi ama sabahtan beri bişey yemediğim için çıkmadı tabi . Öğrdüğüm için dktr dikime devam edemedi sonra bana bulantımın geçmesi için bi.ilaç verdiler sakinledm sonra bitti biraz ağrım var ama oda normal artık diye düşünyrum . Yürüyüşlere de başladım bu arada hepinize dua ettim bebeğim çıkarılırken hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?