Ruya gibi bir an kavuşma anicok sukur saglicakla kavustunuz canim darisi hepimizin basina
Canm seninki dogum sanicisimi bilmem ama benimki gaz sancisi cikiyo cok sukurBenimde sabah 6'dan 10 Kadar adet agrisi gibi oldu gun ici biraz gecti derken aksam saatlerinde de belime atmis durumda ins dogum sancisidir
Ayni sekilde bende saglikli cocugumda bu supheyi yasadim anneligimden hic keyif alamadim gunlerim aglamakla gecti hemde bosuna benim suphemde otizmdi cocuk iki aykikti kynana niye agulamiyo dedi netten bakinca otizm cikti karsima her hareketini ona yordum sagolsun kaynana da sunun cocugu babanne dedi bu niye demiyo 18 aylikken 3lu cumle kuran ogluma niye konusamiyo dediler psikiyatriye aglayarak kosmustum hem param cok gitti hemde manevi olarak mahvolmustum sonuc oglumun ogretmeni ne kadar sosyal ve uyumlu bi cocuk dedi ben bu cocuk otizmmi diye gezdim psikiyatri ilaclari aglama krizleri neler neler sonuc oglumla ilgili guzel anlari kacirdim hem de fazlasiyla.bunda Rabbime sigindim o ne dilerse onu yasariz insallah cocuklarimiz saglikli olur evlatla imtihan olmayiz ama hic incel7emeyecem kizimi kimseylede kiyaslamayacam kiyaslamalarinada izin vermeyecem kendime bunun sozunu verdim M Mnkfasulyem canim bu hayatta hicbiseyin garantisi yok ne olursa olsun cocugum diyorsun Rabbime sigin cocuk down olmaz baska bise olur cocuk saglikli olur bi anda sagligini kaybedebilir olmasin hic biri insallah ama sen bol bol dua et sitres yapmanin hic bi faydasi yok o bebege zarari var benm arkadasin riski dusuktu ama bebek down bu hic belli olmuyoStresin bebeği de etkiler. Zaman zaman ben de genetik konusunda stres yapıyorum ama öyle böyle derken sonuna geldim nerdeyse. Rabbim ne yazdıysa o olur. Ben engelli bir çocuğun ne olduğunu da sağlıklı çocukta endişeyi de yaşamış bir anneyim. 4 tane de kaybım oldu. Ne yaparsan yap içinde endişe olacak anlıyorum seni ama bu ayları bu endiselerle geçirmek çok yıpratıcı inan. Hayırlısını dile ve kafanı dağıtmaya çalış. Bir abla tavsiyesi kabul et
Çok geçmiş olsunSelam kızlar fırsat bulup giremiyorum ama doğum yapan var mı çok merak ediyorum
Bebeğim sarılık oldu günlerdir hastaneye git gel yapıyoruz isin tedavisi alıyor,emzirme uyutma gaz çıkartma seanslarindan elime telefonu alamıyorumhatta sezaryandAn sonra sırtım yatak yüzü görmedi desem yeri
Bu arada eve geldim 6 Kilo gitmişti
B BitterCikilata @RAAT @Merve @eymentaa @jijikalp @yorgunnn_anne M medda @morruj1 A asabiyimben5 @citlembik_87Whiterose89 A asabiyimben5 M Matmazelkedi @MevsimBahar ve diger alintilayamadigim anneler dogurdunuz mu
Güzel geçmesine sevindim canım güle güle büyüt yavrunu doğumu Antalyada mi yaptın?Şimdi bende anlatayım hemen doğum hikayemi
Normalde saat 15 demişti dr um ama geldi bugun aksaklıklar var daha geç alınabilir dedi bende bunun verdiği rahatlıkla Uzanıyorum sonra hemşireler bi geldi 14:30 da hadi gidiyoruz dedine olduğunu anlayamadım hemen sonda takıldı . ( sonda ben kendimi çok kastığm için hafif ağrı yaptı ama oda benden ötürüydü yoksa ağrı olmuyor diyorlar) sonra sedyeye bindirip beni götrdüler ameliyathaneye. Anestezi dr u uyumak mı istysun belden mi dedi bende dedm . Beni ameliyat hane sedyesine aldılar önüme bi hemşire geçti beni omuzlarımdan tuttu bende onun belinden destek aldım ,anestezi doktoru omuzlarımdan bastırdı çök çök çök diye iyice indirdim omuzlarımı , çenemi göğsüme eğdim kıpırdama kendni geri çekme dedi tamam dedm orta zincir kemiğini bi kaç defa sildi gbi yaptı sonra iğneyi yaptı acımadı hafif bi sızı hemen geçti ayaklarıma sıcaklık bastı sonra tekrar uzadım sağ sol kolum u bağladılar üzerime bişiler takıldı önümü örttüler. İyice uyuştum başladılar arada sallanıyorum fln ama acı hissetmiyorum hafif hisler var ama ne olduğunu anlayamıyorum. 15:10 geçe bebeğim doğdu bana gösterdiler biraz ağladım sonra götrdüler. Bu arada tabi bnm işlemlerim devam ediyor canm doktorum sakın iyimisin yavrum diyor arada Allah razı olsun . Ama sonra biraz canım geçmiş ajjajanaj bi şekilde uyandım. Tekrsr bebeğimi getirdiler fotoğraf çektiler ben o arada görünce dayanamadım ağlamaya başladım bu sıradada mide bulantısı olmaya başladı sağıma kafamı çevirdi anestezi dr u kus dedi ama sabahtan beri bişey yemediğim için çıkmadı tabi . Öğrdüğüm için dktr dikime devam edemedi sonra bana bulantımın geçmesi için bi.ilaç verdiler sakinledm sonra bitti biraz ağrım var ama oda normal artık diye düşünyrum . Yürüyüşlere de başladım bu arada hepinize dua ettim bebeğim çıkarılırken hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza dedin
Sağlıkla büyütŞimdi bende anlatayım hemen doğum hikayemi
Normalde saat 15 demişti dr um ama geldi bugun aksaklıklar var daha geç alınabilir dedi bende bunun verdiği rahatlıkla Uzanıyorum sonra hemşireler bi geldi 14:30 da hadi gidiyoruz dedine olduğunu anlayamadım hemen sonda takıldı . ( sonda ben kendimi çok kastığm için hafif ağrı yaptı ama oda benden ötürüydü yoksa ağrı olmuyor diyorlar) sonra sedyeye bindirip beni götrdüler ameliyathaneye. Anestezi dr u uyumak mı istysun belden mi dedi bende dedm . Beni ameliyat hane sedyesine aldılar önüme bi hemşire geçti beni omuzlarımdan tuttu bende onun belinden destek aldım ,anestezi doktoru omuzlarımdan bastırdı çök çök çök diye iyice indirdim omuzlarımı , çenemi göğsüme eğdim kıpırdama kendni geri çekme dedi tamam dedm orta zincir kemiğini bi kaç defa sildi gbi yaptı sonra iğneyi yaptı acımadı hafif bi sızı hemen geçti ayaklarıma sıcaklık bastı sonra tekrar uzadım sağ sol kolum u bağladılar üzerime bişiler takıldı önümü örttüler. İyice uyuştum başladılar arada sallanıyorum fln ama acı hissetmiyorum hafif hisler var ama ne olduğunu anlayamıyorum. 15:10 geçe bebeğim doğdu bana gösterdiler biraz ağladım sonra götrdüler. Bu arada tabi bnm işlemlerim devam ediyor canm doktorum sakın iyimisin yavrum diyor arada Allah razı olsun . Ama sonra biraz canım geçmiş ajjajanaj bi şekilde uyandım. Tekrsr bebeğimi getirdiler fotoğraf çektiler ben o arada görünce dayanamadım ağlamaya başladım bu sıradada mide bulantısı olmaya başladı sağıma kafamı çevirdi anestezi dr u kus dedi ama sabahtan beri bişey yemediğim için çıkmadı tabi . Öğrdüğüm için dktr dikime devam edemedi sonra bana bulantımın geçmesi için bi.ilaç verdiler sakinledm sonra bitti biraz ağrım var ama oda normal artık diye düşünyrum . Yürüyüşlere de başladım bu arada hepinize dua ettim bebeğim çıkarılırken hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza dedin
Yok ısparta da .Güzel geçmesine sevindim canım güle güle büyüt yavrunu doğumu Antalyada mi yaptın?
Allahım razı olsun inşallah hepimizin öyle olurSağlıkla büyütbol sütün olsun hep güzel günleriniz olsun evladınla
Geçmiş olsuun bir an önce toparlanın bebiş inşallah bunlar geçici durumlar kavuşmanın keyfini çıkarSelam kızlar fırsat bulup giremiyorum ama doğum yapan var mı çok merak ediyorum
Bebeğim sarılık oldu günlerdir hastaneye git gel yapıyoruz isin tedavisi alıyor,emzirme uyutma gaz çıkartma seanslarindan elime telefonu alamıyorumhatta sezaryandAn sonra sırtım yatak yüzü görmedi desem yeri
B BitterCikilata @RAAT @Merve @eymentaa @jijikalp @yorgunnn_anne M medda @morruj1 A asabiyimben5 @citlembik_87Whiterose89 A asabiyimben5 M Matmazelkedi @MevsimBahar ve diger alintilayamadigim anneler dogurdunuz mu
Maşallah canım bnmm. Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizlere inş :) böyle şeyler duyunca içime su serpiliyorÜzülme asla, sadece dua et benm 2 li ve 4 lü tarama testlerim iyidi ama ayrıntılı utrasonda brun kemiği kısa down dediler 21 haftadan beri o günden bugüne beynimi kemirdi bu sorun ama Allahıma bin şükür bebeğim dün doğdu ve sağlıklı minnoş bir burnu var . İnşallah Başka sorunlar çıkmaz tabi ama şuanlık herşey yolunda elhamdülillah M Mnkfasulyem sende aynı şekilde canm .
Amin canım inşallah , benmde böyle su serpilirdi sonra yine acaba mı derdm ama tevekkül edip dua etmek lazım. Rabbim kimsenin kaldıramayacağı yükü vermezmiş bir kez daha anladım. Sen kalbini ferah tut . Herşey iyi olacak Allahın izniyleMaşallah canım bnmm. Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizlere inş :) böyle şeyler duyunca içime su serpiliyor
Benim romatoid artirit var eklem romatizması, son günlerde şişlikle beraber tüm parmaklarım tutuldu ağrıyor, ayaklarıma bile vurdu. Bağışıklık düşüyor gebelikte ve hastalıklar azıyor. Üzülme herkesin derdi başka çok şükür çaresiz dert vermesin allahDurduk yere çıktı ben ilkin damar sandım agiran yeri ama bugün dokununca gördüm ki damar filan değil bildigin ya kemik ya da kist ,kemik kisti filan . Randevu devlette bulmam imkansız özele giderimsinirlerim bozuldu gerçekten tam bu zamanda öyle.bisey ki kullandigim elim kolum
Maşallah darısı bizlere canım bebenle bol sütlü bol sağlıklı günleriniz olsun, ömür boyu mutluluklar dilerimŞimdi bende anlatayım hemen doğum hikayemi
tanımlatmıştım canım ben de çok sağol. bizim ik dakiler yatmamış olursa bizi ara belki raporu onaylamayı unuturuz dedi :O hatta şöyle bile olabiliyomuş; sıkıştım mesela paraya gününden önce onları arayıp benim ihtiyacım var raporu onaylar mısınız desem onlar onaylıyomuş 15-20 günlük bile yatabiliyomuş.Evet canım benimki tanımlı hesaba ,sen tanimlatmadiysan önce 170 i ara sgk yi ordan tanimlanmasini iste sonra e devlete gir banka kaydını tanimlattir doğrudan oraya yaticaktir evelallahinşallah günleri itibariyle yatar sıkıntı cekmeyiz senide etiketleyeyim bu şekilde ulaşmış ol canım @Balbadem13
yaa canım allah kolaylık versin gücünü artırsın ben doğurmadım 16 aralık demişti bana bakalım o güne kadar bi aksilik olmazsa. büyük kızın nasıl peki nasıl karşıladıSelam kızlar fırsat bulup giremiyorum ama doğum yapan var mı çok merak ediyorum
hadi hayırlı olsun. güle güle sağlıcakla büyüsün. sana da geçmiş olsun canım.Ben doğum yaptım kızlar herşey iyi elhamdülillah, darısı sizlere
yaa ben evde pijamayla dolansam kendimi hasta hissederimHangisini aldın linkle beniiiii
Ben de bugün 4 tane pijama takımı aldım milladan, lohusa sendromuna girmiyim evde kendimi güzel pijamalarla bihter ziyagil gibi göreyim diye
Aminnn cnmm Amin :)Amin canım inşallah , benmde böyle su serpilirdi sonra yine acaba mı derdm ama tevekkül edip dua etmek lazım. Rabbim kimsenin kaldıramayacağı yükü vermezmiş bir kez daha anladım. Sen kalbini ferah tut . Herşey iyi olacak Allahın izniyle
Hayır canım onunla alakası yok bu bahsettiğim down sendromlu çocukların annelerinin üzerinden oluşturulmuş bir örneklem yani bu anneler hangi özelliklere sahip diye bizde yaptırdığımız testle aslında onlarla ortak noktamız ne kadar diye hesaplatıyoruz, doktorun zaten kan uyuşmazlık durumunuzu biliyordur ona göre tedbiri vs vardırŞaşırdım okuyunca dedim kan grubu da mı önemlibizde de uyuşmazlık var eşimle inş sorun yaşamayız doğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?