2021 Aralık Anneleri

Ayni sekilde bende saglikli cocugumda bu supheyi yasadim anneligimden hic keyif alamadim gunlerim aglamakla gecti hemde bosuna benim suphemde otizmdi cocuk iki aykikti kynana niye agulamiyo dedi netten bakinca otizm cikti karsima her hareketini ona yordum sagolsun kaynana da sunun cocugu babanne dedi bu niye demiyo 18 aylikken 3lu cumle kuran ogluma niye konusamiyo dediler psikiyatriye aglayarak kosmustum hem param cok gitti hemde manevi olarak mahvolmustum sonuc oglumun ogretmeni ne kadar sosyal ve uyumlu bi cocuk dedi ben bu cocuk otizmmi diye gezdim psikiyatri ilaclari aglama krizleri neler neler sonuc oglumla ilgili guzel anlari kacirdim hem de fazlasiyla.bunda Rabbime sigindim o ne dilerse onu yasariz insallah cocuklarimiz saglikli olur evlatla imtihan olmayiz ama hic incel7emeyecem kizimi kimseylede kiyaslamayacam kiyaslamalarinada izin vermeyecem kendime bunun sozunu verdim M Mnkfasulyem canim bu hayatta hicbiseyin garantisi yok ne olursa olsun cocugum diyorsun Rabbime sigin cocuk down olmaz baska bise olur cocuk saglikli olur bi anda sagligini kaybedebilir olmasin hic biri insallah ama sen bol bol dua et sitres yapmanin hic bi faydasi yok o bebege zarari var benm arkadasin riski dusuktu ama bebek down bu hic belli olmuyo

Çok geçmiş olsun
2 Aralık ta inşallah doğuruyorum

Güzel geçmesine sevindim canım güle güle büyüt yavrunu doğumu Antalyada mi yaptın?

Sağlıkla büyüt bol sütün olsun hep güzel günleriniz olsun evladınla

Geçmiş olsuun bir an önce toparlanın bebiş inşallah bunlar geçici durumlar kavuşmanın keyfini çıkar
M Matmazelkedi doğum yaptı biz askerler beklemedeyiz

Maşallah canım bnmm. Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizlere inş :) böyle şeyler duyunca içime su serpiliyor

Maşallah canım bnmm. Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizlere inş :) böyle şeyler duyunca içime su serpiliyor
Amin canım inşallah , benmde böyle su serpilirdi sonra yine acaba mı derdm ama tevekkül edip dua etmek lazım. Rabbim kimsenin kaldıramayacağı yükü vermezmiş bir kez daha anladım. Sen kalbini ferah tut . Herşey iyi olacak Allahın izniyle

Benim romatoid artirit var eklem romatizması, son günlerde şişlikle beraber tüm parmaklarım tutuldu ağrıyor, ayaklarıma bile vurdu. Bağışıklık düşüyor gebelikte ve hastalıklar azıyor. Üzülme herkesin derdi başka çok şükür çaresiz dert vermesin allah

Maşallah darısı bizlere canım bebenle bol sütlü bol sağlıklı günleriniz olsun, ömür boyu mutluluklar dilerim

tanımlatmıştım canım ben de çok sağol. bizim ik dakiler yatmamış olursa bizi ara belki raporu onaylamayı unuturuz dedi :O hatta şöyle bile olabiliyomuş; sıkıştım mesela paraya gününden önce onları arayıp benim ihtiyacım var raporu onaylar mısınız desem onlar onaylıyomuş 15-20 günlük bile yatabiliyomuş.

yaa canım allah kolaylık versin gücünü artırsın ben doğurmadım 16 aralık demişti bana bakalım o güne kadar bi aksilik olmazsa. büyük kızın nasıl peki nasıl karşıladı

Aminnn cnmm Amin :)

Şaşırdım okuyunca dedim kan grubu da mı önemli bizde de uyuşmazlık var eşimle inş sorun yaşamayız doğumda
Hayır canım onunla alakası yok bu bahsettiğim down sendromlu çocukların annelerinin üzerinden oluşturulmuş bir örneklem yani bu anneler hangi özelliklere sahip diye bizde yaptırdığımız testle aslında onlarla ortak noktamız ne kadar diye hesaplatıyoruz, doktorun zaten kan uyuşmazlık durumunuzu biliyordur ona göre tedbiri vs vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…