2021 Aralık Anneleri

Kizçeler doğum sonrası için korse alan oldu mu ? Önereceğiniz korseler var mı? Allahını seven üzerime link atsın he bir de sezeryan sonrası korse kullanılıyor mu hemen doktora sormayı unuttum da
Ben owli aldım. Merve nin bulduğuna göre biraz daha fiyatlı benim doktorum hastane çantanda olsun dedi korsen. Çünkü sezeryandan sonra ilk ayağa kalkarken onu taktırıp öyle yürütüceklermiş, hem kesi yeri oynamasın diye hem de daha dik yürüyebileyiö diye. Ama her doktor farklı düşünüyor tabi
Doğurmadık çok şükür bebiton hemmen atlatsın sarılığı inşallah Anne olanın gözü burayı görmüyor bakalım biz bu kadarcık mesajı bile yazabilicez mi merak ediyorum

Benim kafamda sundan karisik dependi ben m aldim karnim disinda kilom yok l mi alsaydim nette bi tik genis alanlar daha iyi oldu falan yazmislar

Anladım istatistik için bakıyorlar canım

Kalbini ferah tut. seni çok iyi anlıyorum. bu süreçte sana kötü gelecek insanlarla görüşmemeni tavsiye ederim. benim ikili taramam normal çıkmıştı ama detaylıda çok fazla sorun çıktı. 3 farklı doktor gördü hepsi aynı şeyleri söyledi ve hepsi amniyosentez tavsiye etti. yaptırdım sonuç temiz Allah' a şükür. yaptırdığıma da hiç pişman değilim. kalan zamanı kendimi yiyerek bitirmedim. sonucun pozitif gelmesi halinde neye karar vereceğini bilmek önemli bence. ben ne olursa olsun gebeliğimi sonlandırmayacaktım. ama en azından yolumu ona göre çizecektim. bu bir seçim ve herkesin seçimine saygım var. inşallah sağlıklı bir bebek sahibi olursun. hakkında hayırlısı olsun. tek görüşe bağlı kalmamanı tavsiye ederim. kalbini dinle. içinden ne geliyorsa onu yap. annelik hissi başka bişey. bebeğine güven. onunla konuş. ben hep ona senin sağlıklı olduğuna sağlıklı geleceğine eminim dedim. inanıyorsan bol bol inşirah oku. Allah kalbini ferahlatsın inşallah. en hayırlısını versin.

Kavuştuk biz yavrumuzu evimize getirdik kızlar dün çok şükür evlat ne büyük mutlulukmuş meğer ne büyük şansmış. Sesi eve şenlik kokusu nimetmiş. Ah nasıl mutluyum nasıl duygusalım anlatamam

Eklentiler

• IMG_20211123_160215.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 77
Bebegi sana verirler cnm ama insallah negatif olunca gelsin rahat rahat mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…