2021 Aralık Anneleri

Jilet beni deli gibi kaşındıryor
Bunşekilde acı en iyisi kısaltma makinesi
Kadın olmak zor bea
Malesef cok zor bide kararmis ki sinirlerim alt ust oldu yuzume bi tane bile leke dusmedi koltuk altimla ora nasil kararmis emzirme isi falan bitsin bende dogru lazere insallah

Malesef cok zor bide kararmis ki sinirlerim alt ust oldu yuzume bi tane bile leke dusmedi koltuk altimla ora nasil kararmis emzirme isi falan bitsin bende dogru lazere insallah
Doğumdan sonra geçer ya
Bnde doğum sonrası tekrar lazer

Yakiyo da napim diger turlusunu kendi kendime hic yapamam
Aynen az elime alıp halledicem bakalım pazar gününü bekliyorum psikolojik olarak
Jilet beni deli gibi kaşındıryor
Bunşekilde acı en iyisi kısaltma makinesi
Kadın olmak zor bea
Antepte sürekli gittiğim yer olsaydı utanmam kız arkadaşımdı, burda karnım burnumda rastgele girsem dedim nasıl davranır alırken vs canımı yakar mı diye geçen bi yere kaşa gittim çok kabaydı kadın.

Gel bizim buraya gittiğim kadın o kadar dikkatli davranıyor ki
Yapabildiğini yap kısalma olsun yeter olmadı

Allah dağına göre kar veriyor gerçekten erkeklere göre bi iş değildi bu

Aslinda azaldiysa agdayi eline alip cekerek yapsan daha kolay olur ben cok olani tek tek cekerek aliyorum
Iste oyle yapabilmek icin de uzatmak gerekiyor ama son gunler artik ansizin doktora gitmek gerekir diye uzatamiyorum her dusta jilet mecburbitmedi kadinlik cilemiz be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…