Aslinda azaldiysa agdayi eline alip cekerek yapsan daha kolay olur ben cok olani tek tek cekerek aliyorumYa ben asla agda yapamiyorum, jileti bile zar zor gormeden rastgele yapiyorumallahtan oncesinde lazere gitmistim de cok cok azalmisti yoksa halim harapti valla
Valla beceremiyordumBen evde yapmaya çalışıcam ya kuaföre açmaya utandım, bakalım becerebilcem mi
Bnde lazerliydim tam bitmedi valla uğraşamadım makineyle alıyordum normalde 2 dir kuaföre gidiyorum 40 çıkana kadar bana yeterBen de agda yaptiramam lazerliydim kalanlari da karisik yaptim iste makine jilet fln
Valla bende kirk sekle girdimSen benden zayıfsan daha kolay olmuştur elim yetmiyor pek benim ama denicem
O daha çok can yakıyorValla bende kirk sekle girdimben eldiven yontemi gibi biraz elime alip tek tek cekerek yaptim
Yakiyo da napim diger turlusunu kendi kendime hic yapamamO daha çok can yakıyor
Jilet beni deli gibi kaşındıryorYakiyo da napim diger turlusunu kendi kendime hic yapamam
Iyi dusunmussun jilet cabuk cikar iyi degilBnde lazerliydim tam bitmedi valla uğraşamadım makineyle alıyordum normalde 2 fit kuaföre gidiyorum 40 çıkana kadar bana yeter
Bi de beni kaşındırıyır yara yapıyorum kaşımaktanIyi dusunmussun jilet cabuk cikar iyi degil
Ben de beceremiyorum cok eldiven falan da iyidi gec cikiyirda suan yapilmaz:)Bi de beni kaşındırıyır yara yapıyorum kaşımaktan
Malesef cok zor bide kararmis ki sinirlerim alt ust oldu yuzume bi tane bile leke dusmedi koltuk altimla ora nasil kararmisJilet beni deli gibi kaşındıryor
Bunşekilde acı en iyisi kısaltma makinesi
Kadın olmak zor bea
Doğumdan sonra geçer yaMalesef cok zor bide kararmis ki sinirlerim alt ust oldu yuzume bi tane bile leke dusmedi koltuk altimla ora nasil kararmisemzirme isi falan bitsin bende dogru lazere insallah
Aynen az elime alıp halledicem bakalım pazar gününü bekliyorum psikolojik olarakYakiyo da napim diger turlusunu kendi kendime hic yapamam
Antepte sürekli gittiğim yer olsaydı utanmam kız arkadaşımdı, burda karnım burnumda rastgele girsem dedim nasıl davranır alırken vs canımı yakar mı diyeJilet beni deli gibi kaşındıryor
Bunşekilde acı en iyisi kısaltma makinesi
Kadın olmak zor bea
En iyisi lazer benim gidecegim doktor emzirme isinde bitsin oyle gel demistiDoğumdan sonra geçer ya
Bnde doğum sonrası tekrar lazer
Gel bizim buraya gittiğim kadın o kadar dikkatli davranıyor kiAynen az elime alıp halledicem bakalım pazar gününü bekliyorum psikolojik olarak
Antepte sürekli gittiğim yer olsaydı utanmam kız arkadaşımdı, burda karnım burnumda rastgele girsem dedim nasıl davranır alırken vs canımı yakar mı diyegeçen bi yere kaşa gittim çok kabaydı kadın.
Ben de onu dicektim halledemezsem seninkine geleyim iyiyse diye aklımda canımGel bizim buraya gittiğim kadın o kadar dikkatli davranıyor ki
Yapabildiğini yap kısalma olsun yeter olmadı
Allah dağına göre kar veriyor gerçekten erkeklere göre bi iş değildi buAhh ahh bnmki de aynı model bi de YouTube dan yemek yiyenleri izliyor bana da canın çekmiyor demi diyor yoo diyorum gerçekten çekmiyor ama adamın canı çekiyorzaten hep der iyi ki kadın değilim mutfaktan çıkmazdım diye
Canım çeşme suyuyla kaynatma. Kireclenebilir. Ben hazır su ile kaynattimKizlar ben aventin cam biberonunu aldim onu kaynar suya atsam bise olurmu siz nasil dezenfekte ettiniz
Tm tesekkur ederimCanım çeşme suyuyla kaynatma. Kireclenebilir. Ben hazır su ile kaynattim
Iste oyle yapabilmek icin de uzatmak gerekiyor ama son gunler artik ansizin doktora gitmek gerekir diye uzatamiyorum her dusta jilet mecburAslinda azaldiysa agdayi eline alip cekerek yapsan daha kolay olur ben cok olani tek tek cekerek aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?