Evet valla ben bekledim alabilmek icin insallah basima bi is gelmez diye diye hatta ameliyattan bi gun once alacaktim ama sancilanir gibi falan olunca hallettim simdi hazirimIste oyle yapabilmek icin de uzatmak gerekiyor ama son gunler artik ansizin doktora gitmek gerekir diye uzatamiyorum her dusta jilet mecburbitmedi kadinlik cilemiz be
Bişey olmaz ısıya çok dayanıklı bu ürünler ama riske atmamak için suyu koyup içine biberonu koyup öyle açarsın altını içindeyken kaynamaya başlar birazcık sirke damlatırsın mis gibi dezenfekte olurKizlar ben aventin cam biberonunu aldim onu kaynar suya atsam bise olurmu siz nasil dezenfekte ettiniz
Aynen oyle yapacam ustunde de yuksek isiya dayanikli yaziyor.Bişey olmaz ısıya çok dayanıklı bu ürünler ama riske atmamak için suyu koyup içine biberonu koyup öyle açarsın altını içindeyken kaynamaya başlar birazcık sirke damlatırsın mis gibi dezenfekte olur
Teneffüsteyiz pazartesi seninle ders zili çalacak
Cts pazar da surprizler olabilir. Pztsi planli varmi benden baska kizlarTeneffüsteyiz pazartesi seninle ders zili çalacak
Ben canim pazartesi gunu dogumCts pazar da surprizler olabilir. Pztsi planli varmi benden baska kizlar
Cts pazar da surprizler olabilir. Pztsi planli varmi benden baska kizlar
İkinizede hayırlı doğumlarBen canim pazartesi gunu dogum
Tesekkur ederimİkinizede hayırlı doğumlar
Kimdi kiCuma günü doğum yapacak da vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum
Ayniyiz insallah saat kac cnmBen canim pazartesi gunu dogum
Yok anam çıkmıyor.
Bana da cuma demisti degistirdi dr pztsi:)Kimdi ki
Dün oldu doğum yapan
Dinlenin az hafta sonu doğurmayın ya dr da olmaz
Yok kız normal çocuum artık.Tombislikten asagi inemiyor bence
Demin teyzem de diyor ki birkac gün daha ertele yeni yılda doğsun senin dediğin gibiKimdi ki
Dün oldu doğum yapan
Dinlenin az hafta sonu doğurmayın ya dr da olmaz
Seni hatırlıyor olabilirim o zamanBana da cuma demisti degistirdi dr pztsi:)
Yani 1 hafta için iddialı bi kilo artışıKızlar bizim bugün görüş günüydüdoktor çatı muayenesi yapmiyormus :) yalnız sormak istediğim birşey var geçen hafta 3200 olan bebem bugün 3600 çıktı çok kilo artışı değil mi? Doktor da riskli kiloya doğru gidiyor diye 4-5 gün sonra gene gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?