2021 Aralık Anneleri

Ahh ahh bnmki de aynı model bi de YouTube dan yemek yiyenleri izliyor bana da canın çekmiyor demi diyor yoo diyorum gerçekten çekmiyor ama adamın canı çekiyor zaten hep der iyi ki kadın değilim mutfaktan çıkmazdım diye

Biliyorum bekarken yapmıştım
Aman sende dikkatli ol
Bizim bünye alışık fazla etkilemiyor adamlar hop acillik
Ben o gün işlemi 4 maske ile ki gerçekleştirip kaçtım açık havali balkonumuza temizlemesi eşime kaldı ne kadar bana laf etti o gün anlatamam zaten sonra baktı yok öksürükle boğuluyor zorla acile yolladım

Bende evde yaptim valla herkes uyuyunca tuvaletin aynasini cikarttim banyoya gectim aldim kuafore gitmedim
Ya ben asla agda yapamiyorum, jileti bile zar zor gormeden rastgele yapiyorum allahtan oncesinde lazere gitmistim de cok cok azalmisti yoksa halim harapti valla

Ya ben asla agda yapamiyorum, jileti bile zar zor gormeden rastgele yapiyorum allahtan oncesinde lazere gitmistim de cok cok azalmisti yoksa halim harapti valla
Aynen benim de lazerden kalanlar baya az ama ağda jiletten kolay olur sanırım rastgele yapıştırıp çekicem kesmiyo bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…