- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Ahh ahh bnmki de aynı model bi de YouTube dan yemek yiyenleri izliyor bana da canın çekmiyor demi diyor yoo diyorum gerçekten çekmiyor ama adamın canı çekiyorBenim eşim de dedi geçen hamilelik hiç benim tahmin ettiğim gibi değilmiş sen çok iyi geçirdinherkül gibi hamilelik geçirdim valla ne mızmızlandım ne aşerdim niye yapmadım bunları
Kendisi aşeriyor her akşam yemek söyleyelim tatlı söyleyelim bi daha mı gelcez dünyaya diye bi de onla savaş vermek zorunda kalıyorum
Bnm eş yer hemde iyi yiyicidir ama bana yarıyorMaşallah yediği bebeğe yarıyordur umarım
Aynen bnde içmesem fenayımAma içsen iyi olurdu canım vucutta ihtiyaç olmasa istemez zaten ben içmesem hiç duramazdım yeni bıraktım daha
Daha iyi işte fazla kilo almazdınBeni de çok ishal yaptı da içtim ama özel satılanı aldım devletin karşılağı içemedim o mahvetti beni
Kireç çözücü ile karıştır birebir acilAyyy bnde çamaşır suyu hastasıyım
Çok şükür daha kimse acillik olmadı olsaydı çamaşır suyunu eve sokmaz
Biliyorum bekarken yapmıştımKireç çözücü ile karıştır birebir acildirekt ciğerlere iniyo
Bugün mezura aldım, önce kendi göbeği sonra eşiminkini ölçtüm benden 20 cm fazlası varBnm eş yer hemde iyi yiyicidir ama bana yatıyor
Buldun mu sonundaBugün mezura aldım, önce kendi göbeği sonra eşiminkini ölçtüm benden 20 cm fazlası varikimize de yarıyo allahtan yediklerimiz
Daha iyi işte fazla kilo almazdın
Dr bana öyle dedi
Kız 25 aldım daha ne alayımAynen bnde içmesem fenayımSoda da içiyorum bugün bitti ilaç doğuma kadar bakalım
İlk girdiğim plastikçi züccaciye tarzı yerde buldum, sorsan benimki bir İstanbul’u aradı mezura yoktuBuldun mu sonunda
Keşke eccuk bnmkinede yaraa
Ben evde yapmaya çalışıcam ya kuaföre açmaya utandım, bakalım becerebilcem miBugün kuafördeki teyzeler karnın bayağı inmiş her an doğurabilirsin dedikıl tüy operasyonu tmm diğer bakımlarımı da yaptım. Ev de temiz
Doğurmaya hazır nazırım
Ben o gün işlemi 4 maske ile ki gerçekleştirip kaçtım açık havali balkonumuza temizlemesi eşime kaldıBiliyorum bekarken yapmıştım
Aman sende dikkatli ol
Bizim bünye alışık fazla etkilemiyor adamlar hop acillik
GobegeMaşallah yediği bebeğe yarıyordur umarım
Hadi artikin gelsinBugün kuafördeki teyzeler karnın bayağı inmiş her an doğurabilirsin dedikıl tüy operasyonu tmm diğer bakımlarımı da yaptım. Ev de temiz
Doğurmaya hazır nazırım
Bende evde yaptim valla herkes uyuyunca tuvaletin aynasini cikarttim banyoya gectim aldim kuafore gitmedimBen evde yapmaya çalışıcam ya kuaföre açmaya utandım, bakalım becerebilcem mi
Ya ben asla agda yapamiyorum, jileti bile zar zor gormeden rastgele yapiyorumBende evde yaptim valla herkes uyuyunca tuvaletin aynasini cikarttim banyoya gectim aldim kuafore gitmedim
Sen benden zayıfsan daha kolay olmuştur elim yetmiyor pek benim ama denicemBende evde yaptim valla herkes uyuyunca tuvaletin aynasini cikarttim banyoya gectim aldim kuafore gitmedim
Ben de agda yaptiramam lazerliydim kalanlari da karisik yaptim iste makine jilet flnYa ben asla agda yapamiyorum, jileti bile zar zor gormeden rastgele yapiyorumallahtan oncesinde lazere gitmistim de cok cok azalmisti yoksa halim harapti valla
Aynen benim de lazerden kalanlar baya az ama ağda jiletten kolay olur sanırım rastgele yapıştırıp çekicem kesmiyo bariYa ben asla agda yapamiyorum, jileti bile zar zor gormeden rastgele yapiyorumallahtan oncesinde lazere gitmistim de cok cok azalmisti yoksa halim harapti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?