- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Benimki mutfaktan hic anlamaz sadece patates kizartabilir. Ama temizligi benden iyi yapar hakkini yiyememHiii çok bilmiş erkekler eşim eve geldi gitti bana diyo sen napiyosun ,dedim napiyim gece böceği yakalayıp öldürse idin bende bu halde olmazdım . Evi resmen ilaçladım tertemiz her yeri temizledim çamaşır suyu ile deterjanla,balkonu bile çamaşır suyu ile yıkadım bana diyo şurada kalmış kaç gün doğurmaya napiyosun , diyorum gel kendin yap o zaman milletin kocası evi temizliyo ben 9 aylık halimle ne haldeyim
Kiz dogum zamani aman ha ben ilk hamileligimde zehirlendim ev ilaclanmistiBenimki mutfaktan hic anlamaz sadece patates kizartabilir. Ama temizligi benden iyi yapar hakkini yiyemem
Benimde ıspanağin icinden kırkayak cikti ödüm patladi nefret ederim böcekten. Sana zirai ilac önerebilirim. İcon marka ilac. Müthiştir. Cok sulandirmak lazim. Yoksa benim kocam gibi acillik olursun
Benimkinin de bacaklar solda sola yatinca yataktan destek alip zıplıyorBnde hep sağa yatıyorum Totosu hep sağda
Sola yatınca bacak mı kol mu ne varsa batıyor gibi oluyorum
Aynen benimki de hep sirt popo sag ayaklar sol yukarBenimkinin de bacaklar solda sola yatinca yataktan destek alip zıplıyor
Ben bu şapşik hallerinide özleyecegim yaa..Aynen benimki de hep sirt popo sag ayaklar sol yukar
4 aylık hamile idimBenimki mutfaktan hic anlamaz sadece patates kizartabilir. Ama temizligi benden iyi yapar hakkini yiyemem
Benimde ıspanağin icinden kırkayak cikti ödüm patladi nefret ederim böcekten. Sana zirai ilac önerebilirim. İcon marka ilac. Müthiştir. Cok sulandirmak lazim. Yoksa benim kocam gibi acillik olursun
Di mi ne cabuk gecti diyecegiz hamislikBen bu şapşik hallerinide özleyecegim yaa..
Ay ay ay ne güzel maşallahArkadasima bebek gormeye gittim 2 haftalik minnos masallah ne guzel uyudu oturdugumuz sure boyunca hepimize saglikli uslu bebisler
Hayırlısı olsun canımNe güzel benim de doğum 6 Aralık
Insallah uyusunlar guzel emsinler buyusunlerAy ay ay ne güzel maşallahdarısı başımıza inşallah
Allah bayılırım el açması böreğe ve açabilene imrenirimHayatimin hatasini yaptim oglum börek istedi ve elimle acarak yaptim hamuru. Şu an belim iptal
O ilacı kullanmadımKızlar doktorum enfeksiyon için zimax diye bir antibiyotik verdi ama prospektüsünde hamileleirn kullanımı önerilmemektedir. Hamilelik ve emzirme döneminde doktorunuza danışınız yazıyor önerilmiyor yazısını görünce tereddüt ettim Böyle bir durum yaşayan oldu mu ? Ya da bu ilacı kullandınız mı?
Ayyy bnde çamaşır suyu hastasıyım4 aylık hamile idimkireç çözücü ile çamaşır suyunu karıştırıp 2 banyo ve tuvaletlere döktüm o gece ben balkonda sabahladim eşim benim yaptığım manyaklik yüzünden acillik oldu zehirlendi . Bir sürü laf yemiştim temizlik konusunda çok hassasım ama bazı yerlerde düşünemiyorum cidden
Maşallah yediği bebeğe yarıyordur umarımBenim eşim de dedi geçen hamilelik hiç benim tahmin ettiğim gibi değilmiş sen çok iyi geçirdinherkül gibi hamilelik geçirdim valla ne mızmızlandım ne aşerdim niye yapmadım bunları
Kendisi aşeriyor her akşam yemek söyleyelim tatlı söyleyelim bi daha mı gelcez dünyaya diye bi de onla savaş vermek zorunda kalıyorum
Ama içsen iyi olurdu canım vucutta ihtiyaç olmasa istemez zaten ben içmesem hiç duramazdım yeni bıraktım dahaBen magnezyum içemiyorum onun yerine soda içiyorum bol bol ama dinlenince soluma yatınca falan iyice vuruyor ağrıacaba doğurdum mu doğurcam mı diye diye 39 haftayı görcem herhalde herkes beni erken gelir kesin diye beklentiye sokuyo
İçtiğim anda kusuyorum ve ishal yapıyor o yüzden maalesef hiçbir ilacı içemedimAma içsen iyi olurdu canım vucutta ihtiyaç olmasa istemez zaten ben içmesem hiç duramazdım yeni bıraktım daha
Beni de çok ishal yaptı da içtim ama özel satılanı aldım devletin karşılağı içemedim o mahvetti beniİçtiğim anda kusuyorum ve ishal yapıyor o yüzden maalesef hiçbir ilacı içemedimzaten bu saatten sonra içmem magnezyum kasılmaları azaltacağı için hayırlısı olsun artık
Masallah hamaratliklarin zirvesi artik buHayatimin hatasini yaptim oglum börek istedi ve elimle acarak yaptim hamuru. Şu an belim iptal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?