2021 Aralık Anneleri

Benimki mutfaktan hic anlamaz sadece patates kizartabilir. Ama temizligi benden iyi yapar hakkini yiyemem
Benimde ıspanağin icinden kırkayak cikti ödüm patladi nefret ederim böcekten. Sana zirai ilac önerebilirim. İcon marka ilac. Müthiştir. Cok sulandirmak lazim. Yoksa benim kocam gibi acillik olursun

Kiz dogum zamani aman ha ben ilk hamileligimde zehirlendim ev ilaclanmisti((

4 aylık hamile idim kireç çözücü ile çamaşır suyunu karıştırıp 2 banyo ve tuvaletlere döktüm o gece ben balkonda sabahladim eşim benim yaptığım manyaklik yüzünden acillik oldu zehirlendi . Bir sürü laf yemiştim temizlik konusunda çok hassasım ama bazı yerlerde düşünemiyorum cidden

O ilacı kullanmadım
Ama çoğu ilaçta öyle yazıyor zaten hamilelee üzerinde denenemediği için
Ben artık hee ilacı içiyorum

Ayyy bnde çamaşır suyu hastasıyım
Çok şükür daha kimse acillik olmadı olsaydı çamaşır suyunu eve sokmaz

Maşallah yediği bebeğe yarıyordur umarım

Ama içsen iyi olurdu canım vucutta ihtiyaç olmasa istemez zaten ben içmesem hiç duramazdım yeni bıraktım daha

Ama içsen iyi olurdu canım vucutta ihtiyaç olmasa istemez zaten ben içmesem hiç duramazdım yeni bıraktım daha
İçtiğim anda kusuyorum ve ishal yapıyor o yüzden maalesef hiçbir ilacı içemedim zaten bu saatten sonra içmem magnezyum kasılmaları azaltacağı için hayırlısı olsun artık

İçtiğim anda kusuyorum ve ishal yapıyor o yüzden maalesef hiçbir ilacı içemedim zaten bu saatten sonra içmem magnezyum kasılmaları azaltacağı için hayırlısı olsun artık
Beni de çok ishal yaptı da içtim ama özel satılanı aldım devletin karşılağı içemedim o mahvetti beni

Hayatimin hatasini yaptim oglum börek istedi ve elimle acarak yaptim hamuru. Şu an belim iptal
Masallah hamaratliklarin zirvesi artik bu
Ben gecen hafta baklavalik yufkadan borek yapayim dedim, o da incecik yirtila yirtila bir saat ugrastirdi beni VEEEEEE yemesi 10 dk ama biraktigi bel agrisi 3 gun surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…