2021 Aralık Anneleri

Lıkır lıkır hemde ,aynı şeylerden nasıl muzdarip olmuşuz ne giggles
Benim imtihanım henüz bitmedi
Yok ya sen burdan tanidigimiz kadariyla hayata eglenceli bakan birisin hizlica toparlayacaksin net iki gune kalmaz sen bugun ki halinle dalga gecersin
Yarına iyi kalkarsam yarına bile dakga geçebilirim
Ama yine de belki ağlarım öncesinde
Hic düşünmedim gaz yapar mı diye Brokoli deyince aklıma geldi gaz yaptığı o derece Gece çıkmaza girersem ilk sana yazıyorum arada aç bak
Bisiklet hareketi yap
Benim başka çözümüm yok
Bi de yürü evin içinde

Bisiklet hareketi yap
Benim başka çözümüm yok
Bi de yürü evin içinde
Bende aynıyım merak etme midem yaniyo kaç gündür ,eşim diyo süt iç diyorum içemem diyo niye ? Diyorum sonra geçen günkü gibi dert yanma bana

Bisiklet hareketi yap
Benim başka çözümüm yok
Bi de yürü evin içinde
Kalkıp da senin mesajına mi bakicam peşin peşin yazayım diyosun

E senin çocuk inmedi mi aşağıya?
Benim indiğinden beri ni midem rahat çok şükür
24.haftadan beri aşağıda bu vakte dek hiç midem yanmadı ama son 5 ,6 gündür midem kötü şekilde yanıyor . Buarada el bileğimdeki eminim kist netten de baktım ama zaten yapacakları bir operasyon vs de şırınga ile kisti çekmek sadece tek günde olması şaşırttı ,sabah uyandım agiriyor vs sonra baktım kemik gibi kist sadece ağrım var inşallah geçer bebeğimi düzgün tutup kavrayabilmem lazım ,ilaç vs de düzgün yok imiş . Doğumdan sonra gidicem doktora bunun içinde .

Kafası benim dr aşağıda epeydir
Ama şu son 2 3 haftadır fiziken de bayağı aşağı indi
Midem ancak öyle rahatladı
Ondan önce midemden de çekiyordum

Şırıngayla iltihap gibi bi şeuse alıyorlar biliyorum da normal kisti duymamıştım
Belki zamana bırakınca geçer
Diklat edince şımarıyorlar

Öyle imiş.cidden ekşi sözlüğe dahi baktım orada da yazmışlar dikkat etmeyince ağrıyı takmayinca geçiyor ama zart diye tekrardan nuksediyor inşallah geçer keşke sağ elim olmasaydı bari seçme şansım olsaydı .

Hemanjiyom gibi bişeyse gerçekten tekrarlıyor. Benim de sağ elimin orta parmağında olmuştu aldırdım yine tekrarladı.

Hemanjiyom gibi bişeyse gerçekten tekrarlıyor. Benim de sağ elimin orta parmağında olmuştu aldırdım yine tekrarladı.
Büyük ihtimalle ganglion kisti , tekrarı var imiş birden bire çıktı ama 10 senedir pc başında klavye mause günde 9,10 saat kullandigimdan çıktığına eminim. Çünkü darbe veya ters bir hareket yapmadım. Ağrım ise var hani güçlük gerçekten hareket konusunda çekiyorum inşallah geçer biran önce

İnşallah canım bebekle zorlanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…