Yok ya sen burdan tanidigimiz kadariyla hayata eglenceli bakan birisin hizlica toparlayacaksin netDesene ilerde kendimi bi sağlıkçı omzunda ağlarken görebilirim
Bunu yarın yapmasam bari
Hic düşünmedim gaz yapar mı diyeNasıl cesarer etrin gerçekten
Ben aylardır bakışıyorum
Gönder gelsin
Ama ılık veya sıcak su
Teşekkür ederim bir sorun yok çok şükür canı sikilmis sipanin:) 3 kilo 150 gram 49 cmHayırlı uğurlu olsun gözünüz aydınneden erken oldu bir sorun mu vardı? Kaç kg doğdu boyu kaç bebişin
Benim imtihanım henüz bitmediLıkır lıkır hemde ,aynı şeylerden nasıl muzdarip olmuşuz ne giggles
Yarına iyi kalkarsam yarına bile dakga geçebilirimYok ya sen burdan tanidigimiz kadariyla hayata eglenceli bakan birisin hizlica toparlayacaksin netiki gune kalmaz sen bugun ki halinle dalga gecersin
Bisiklet hareketi yapHic düşünmedim gaz yapar mı diyeBrokoli deyince aklıma geldi gaz yaptığı o derece Gece çıkmaza girersem ilk sana yazıyorum arada aç bak
Gözünüz aydın sağlıkla büyütünTeşekkür ederim bir sorun yok çok şükür canı sikilmis sipanin:) 3 kilo 150 gram 49 cm
Bende aynıyım merak etmeBenim imtihanım henüz bitmedi
Yarına iyi kalkarsam yarına bile dakga geçebilirim
Ama yine de belki ağlarım öncesinde
Bisiklet hareketi yap
Benim başka çözümüm yok
Bi de yürü evin içinde
Kalkıp da senin mesajına mi bakicam peşin peşin yazayım diyosunBenim imtihanım henüz bitmedi
Yarına iyi kalkarsam yarına bile dakga geçebilirim
Ama yine de belki ağlarım öncesinde
Bisiklet hareketi yap
Benim başka çözümüm yok
Bi de yürü evin içinde
E senin çocuk inmedi mi aşağıya?Bende aynıyım merak etmemidem yaniyo kaç gündür ,eşim diyo süt iç diyorum içemem diyo niye ? Diyorum sonra geçen günkü gibi dert yanma bana
Yok ben nöbetteyim bu akşam daKalkıp da senin mesajına mi bakicam peşin peşin yazayım diyosun
24.haftadan beri aşağıda bu vakte dek hiç midem yanmadı ama son 5 ,6 gündür midem kötü şekilde yanıyor . Buarada el bileğimdeki eminim kist netten de baktım ama zaten yapacakları bir operasyon vs de şırınga ile kisti çekmek sadece tek günde olması şaşırttı ,sabah uyandım agiriyor vs sonra baktım kemik gibi kistE senin çocuk inmedi mi aşağıya?
Benim indiğinden beri ni midem rahat çok şükür
Kafası benim dr aşağıda epeydir24.haftadan beri aşağıda bu vakte dek hiç midem yanmadı ama son 5 ,6 gündür midem kötü şekilde yanıyor . Buarada el bileğimdeki eminim kist netten de baktım ama zaten yapacakları bir operasyon vs de şırınga ile kisti çekmek sadece tek günde olması şaşırttı ,sabah uyandım agiriyor vs sonra baktım kemik gibi kistsadece ağrım var inşallah geçer bebeğimi düzgün tutup kavrayabilmem lazım ,ilaç vs de düzgün yok imiş . Doğumdan sonra gidicem doktora bunun içinde .
Öyle imiş.cidden ekşi sözlüğe dahi baktımKafası benim dr aşağıda epeydir
Ama şu son 2 3 haftadır fiziken de bayağı aşağı indi
Midem ancak öyle rahatladı
Ondan önce midemden de çekiyordum
Şırıngayla iltihap gibi bi şeuse alıyorlar biliyorum da normal kisti duymamıştım
Belki zamana bırakınca geçer
Diklat edince şımarıyorlar
Hemanjiyom gibi bişeyse gerçekten tekrarlıyor. Benim de sağ elimin orta parmağında olmuştu aldırdım yine tekrarladı.Öyle imiş.cidden ekşi sözlüğe dahi baktımorada da yazmışlar dikkat etmeyince ağrıyı takmayinca geçiyor ama zart diye tekrardan nuksediyor inşallah geçer keşke sağ elim olmasaydı bari seçme şansım olsaydı .
Büyük ihtimalle ganglion kisti , tekrarı var imiş birden bire çıktı ama 10 senedir pc başında klavye mause günde 9,10 saat kullandigimdan çıktığına eminim. Çünkü darbe veya ters bir hareket yapmadım. Ağrım ise var hani güçlük gerçekten hareket konusunda çekiyorum inşallah geçer biran önceHemanjiyom gibi bişeyse gerçekten tekrarlıyor. Benim de sağ elimin orta parmağında olmuştu aldırdım yine tekrarladı.
İnşallah canım bebekle zorlanma.Büyük ihtimalle ganglion kisti , tekrarı var imiş birden bire çıktı ama 10 senedir pc başında klavye mause günde 9,10 saat kullandigimdan çıktığına eminim. Çünkü darbe veya ters bir hareket yapmadım. Ağrım ise var hani güçlük gerçekten hareket konusunda çekiyorum inşallah geçer biran önce
İnşallah canım inşallahİnşallah canım bebekle zorlanma.
Yarın umarım bi doktora görünebilirim deAz önce karşıma çıktı belki bu da işine yarargiggles
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?