2021 Aralık Anneleri

Insallah dogumdan sonra yaptirabilecegin kolay bir islemdir cnm Allah yardimcin olsunn

Gebeliğinin son haftalarında Donaxyl kullanan var mı? 37. haftada çatı muayenesi oldum özel hastanede .. doktorum çok endişe etmedi hafif akıntı var ama bu haftalarda olur dedi.. ardından bulunduğum şehirdeki devlet hastanesi aciline gitmek durumunda kaldım oradaki ebe beni telaşlandırdı akıntın çok doktor fitil vermedi mi dedi sonra tekrar sorduğumda doktorum çok şart değil ama donaxyl kullanabilirsin dedi. Benzer bir durum yaşayan var mı? Gebelik kategorisi B ilacın.. son bir iki hafta kaldı zaten. Kullanan var mı doğuma son bir iki hafta kala ???

Ya benim artık uyur-ken eskisi kadar erken tuvalete gitmem gerekmiyor
Normal mi?
Eskiden her 2 saatte bi kalkarken artık 1 kere dışında kalkmıyorum sanırım
Bnde 1 kere gidiyorum
Ya Uyku ağır basıyor kalkamıyoruz yada gelmiyor

Kizlar sat a gore doguma 3 gun kaldi ama bizimkinden hala ses yok En son nst'de cok hafif sanci cikmisti dr bekleyelim biraz diyor.
O degil de son 3 gunde resmen karnımın alt kisminda catlak olustu birden . Hergun yaglaniyordum tatli bi kasinti oldu son bi haftadir esofmanim iz yapiyor zannediyodum meğerse olacak olan oluyormus ne yapsan da

Benim de tam göbek deliği çevrrsi çatladı bir kaç gündür

Benim de tam göbek deliği çevrrsi çatladı bir kaç gündür

38 hafta dayandım hiç bişey olmadı bu hafta bende çatladım göbek deliğimin sağı ve solu bildiğin çatlak

Bu güzel çıkmış. Bir sorun olmaz inşallah endişe etme bazen yediğimiz şeylerle alakalı bile kalp atışı hızlanıp azalabiliyormuş. Bir sorun olsa yollamazdı eminim doktorun
İnş canım benim sağolasın ben de öyle düşünüyorum çünkü pimpirikli bi doktor sağolsun devletde ama

İnş canım benim sağolasın ben de öyle düşünüyorum çünkü pimpirikli bi doktor sağolsun devletde ama

Bende doğumu devlette yapacam ve doktorum çok ilgili cok memnunum. Bulunduğum ildeki özel hastanede çocuk yoğunbakımı yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…