- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
MasallahhÇok şükür iyiyiz bebiste 3 kilo 150 gram doğdu obur birazcık:)
Benim inmedi bence benm de hep yaniyorE senin çocuk inmedi mi aşağıya?
Benim indiğinden beri ni midem rahat çok şükür
Dogum yapmadan once yemiyim bari gazli seylerNasıl cesarer etrin gerçekten
Ben aylardır bakışıyorum
Gönder gelsin
Ama ılık veya sıcak su
Insallah dogumdan sonra yaptirabilecegin kolay bir islemdir cnm Allah yardimcin olsunn24.haftadan beri aşağıda bu vakte dek hiç midem yanmadı ama son 5 ,6 gündür midem kötü şekilde yanıyor . Buarada el bileğimdeki eminim kist netten de baktım ama zaten yapacakları bir operasyon vs de şırınga ile kisti çekmek sadece tek günde olması şaşırttı ,sabah uyandım agiriyor vs sonra baktım kemik gibi kistsadece ağrım var inşallah geçer bebeğimi düzgün tutup kavrayabilmem lazım ,ilaç vs de düzgün yok imiş . Doğumdan sonra gidicem doktora bunun içinde .
Yeme yemeDogum yapmadan once yemiyim bari gazli seyler
Ayneen cnm bebis te hareket pek hissetmiyorum sabah ac tahlillere gitcm bisiler yiyince mi hareketlenrYeme yeme
Gaz insanı çok yoruyor
Tatlı ni şeyler yiyip dene istersenAyneen cnm bebis te hareket pek hissetmiyorum sabah ac tahlillere gitcm bisiler yiyince mi hareketlenr
Sabah kan verdikten sonra yerim insallah cnm oyle olur insallahTatlı ni şeyler yiyip dene istersen
Ama iğneden 24 saat. Sonra filan hareketlendi bizimki
Bnde 1 kere gidiyorumYa benim artık uyur-ken eskisi kadar erken tuvalete gitmem gerekmiyor
Normal mi?
Eskiden her 2 saatte bi kalkarken artık 1 kere dışında kalkmıyorum sanırım
Benim de tam göbek deliği çevrrsi çatladı bir kaç gündürKizlar sat a gore doguma 3 gun kaldi ama bizimkinden hala ses yokEn son nst'de cok hafif sanci cikmisti dr bekleyelim biraz diyor.
O degil de son 3 gunde resmen karnımın alt kisminda catlak olustu birden. Hergun yaglaniyordum tatli bi kasinti oldu son bi haftadir esofmanim iz yapiyor zannediyodum meğerse olacak olan oluyormus ne yapsan da
Teşekkür ederim bir sorun yok çok şükür canı sikilmis sipanin:) 3 kilo 150 gram 49 cm
Kizlar sat a gore doguma 3 gun kaldi ama bizimkinden hala ses yokEn son nst'de cok hafif sanci cikmisti dr bekleyelim biraz diyor.
O degil de son 3 gunde resmen karnımın alt kisminda catlak olustu birden. Hergun yaglaniyordum tatli bi kasinti oldu son bi haftadir esofmanim iz yapiyor zannediyodum meğerse olacak olan oluyormus ne yapsan da
Benim de tam göbek deliği çevrrsi çatladı bir kaç gündür
Aynen beni daha fazla bekletmek istememiş düşünceli yavrum:)Oy maşallah gelişimini tamamlamış gelmek istemiş
Ayneen cnm bebis te hareket pek hissetmiyorum sabah ac tahlillere gitcm bisiler yiyince mi hareketlenr
Catlagim olmadi diyenler 39. Haftaya bekleniyorsunuz38 hafta dayandım hiç bişey olmadı bu hafta bende çatladım göbek deliğimin sağı ve solu bildiğin çatlak
İnş canım benim sağolasın ben de öyle düşünüyorum çünkü pimpirikli bi doktor sağolsun devletde amaBu güzel çıkmış. Bir sorun olmaz inşallah endişe etme bazen yediğimiz şeylerle alakalı bile kalp atışı hızlanıp azalabiliyormuş. Bir sorun olsa yollamazdı eminim doktorun
Aynen canım benimBelli baya pimpirikli iyi birsey risk almaz
İnş canım benim sağolasın ben de öyle düşünüyorum çünkü pimpirikli bi doktor sağolsun devletde ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?