2021 Aralık Anneleri

Bende doğumu devlette yapacam ve doktorum çok ilgili cok memnunum. Bulunduğum ildeki özel hastanede çocuk yoğunbakımı yok malesef.
Özellerde çok pahalı canım ya ben şehir Hastanesi'ne gidiyorum özel gibi memnunum sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı kucağımıza Rabbim yardımcımız olsun

ben de kullandım onu canım. hatta ilk monurol verdi bi sonraki gittiğimde geçmemişti 5 günlük bi antibiyotik verdi. sonra yine gittim hala geçmemişti hatta artmıştı zimaks verdi en son. onu kullanınca geçti.

Allah korusun canım balgam sokuluyordur belki sabah kalkınca ballı limonlu ılık su iç faydası olur inşallah

Ben coviti kemik suyu çorba ile attım etli kemik sade kemik 3 saat kaynattim terbiye yaptım içine bol sarımsak ve sirke koyup içtim tat koku almadığım için farketmemis olabilirim ama baya koymuştum sirke sarımsak bu hastalığın ilacı c vitamini d vitamini sarımsak sirke diyorlar,öksürük için de 3 yemek kaşığı pekmeze 1 çay kaşığı karabiber karıştırıp ama ara 1 er tatlı kaşığı içebilirsin kızım 8 yaşında öksürük şurubu icirnem ilacı budur.

Umursamaz bi yerde yaşıyorum sanırım daha çok
Ben karsntinanin bittiginin ertesi günü aile hekimine gitmiştim hem iğnem vardı hemde bebekten endişelendim kalp atışı için gittim ebe sen neden çıktın neden geldin karantinada görünüyorsun dedi bende dedim dikkatli bak bitti benim karantinam,kafana göre gidip muayene bile olamıyorsun yani

tartıda eksilmek mi o ne güzel belirtiymiş öyle. ben de başlarda almadığım kilolara inat sanırım. her hafta 1 kilo alıyorum yemem de aynı bi artış yok ama neden öyle oluyor bilemiyorum. ödem diyip rahatlatıyorum kendimi

kendimi iyi hissediyorum diye çok mu yoruldun acaba fark etmeden. dinlen bol bol. boşver işi gücü yemeği. bol su en az 3 lt. bol meyve. dikkat kendine. allah tez zamanda hayırlı şifalar versin

izole servise yatarlar bence covid servisine.

yaa benim aile hekimi de hiç aramamıştı covidken. bi kere hemşire aramıştı. aile hekimi de bi defa sadece tripli sevgili mesajı gibi "iyi misin" diye mesaj atmıştı. şok olmuştum. yanlışlıkla falan gönderdiğini düşünmüştüm

Geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah.

Kesin ödemdir ödem

Dün gece fena bir şekilde gaz sancısı vardı. Gaz yapacak bir şey de yemedim. Anlam veremedim.

Ay ayniyiz
Benim de rahat haftada 1 kilom var, yemem ayni
Ama bence de kesinlikle odem, sabahla aksam arasi iki kg farkediyor cunku
Insallah biz de tartida eksiksildigimizi goruruz amin amin cok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…