Özellerde çok pahalı canım ya ben şehir Hastanesi'ne gidiyorum özel gibi memnunum sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı kucağımıza Rabbim yardımcımız olsunBende doğumu devlette yapacam ve doktorum çok ilgili cok memnunum. Bulunduğum ildeki özel hastanede çocuk yoğunbakımı yok malesef.
Aynen cnm benm ins gecer bakalm:sÇok can sıkıcı bişiy demi. Gece uyumamıştım ben hareket etmiyor diye sürekli göbeğimle oynamıştımannelik ne zor..
ben de kullandım onu canım. hatta ilk monurol verdi bi sonraki gittiğimde geçmemişti 5 günlük bi antibiyotik verdi. sonra yine gittim hala geçmemişti hatta artmıştı zimaks verdi en son. onu kullanınca geçti.Kızlar doktorum enfeksiyon için zimax diye bir antibiyotik verdi ama prospektüsünde hamileleirn kullanımı önerilmemektedir. Hamilelik ve emzirme döneminde doktorunuza danışınız yazıyor önerilmiyor yazısını görünce tereddüt ettim Böyle bir durum yaşayan oldu mu ? Ya da bu ilacı kullandınız mı?
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini senle aynıymış doğum zamanımız seninki erken davranmış maşallah maşallah kilosuda çok iyi darısı bizlere olsunÇok şükür iyiyiz bebiste 3 kilo 150 gram doğdu obur birazcık:)
Allah korusun canım balgam sokuluyordur belki sabah kalkınca ballı limonlu ılık su iç faydası olur inşallahAy galiba bu gecem zor geçecek
İyileşiyor olmam gerekiyordu aslında
Burnum normal zamana göre ilaca rağmen çok erken tıkandı bu akşam
Tekrar damlayı da ta sabah 5 gibi damlatabilirim
Bi yandan da öksürüğüm başladı
Acaba benim hastalığım yeni mi başlıyor
Teşekkürler canm darisi sizlere inşallahGözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini senle aynıymış doğum zamanımız seninki erken davranmış maşallah maşallah kilosuda çok iyi darısı bizlere olsun
Ben coviti kemik suyu çorba ile attım etli kemik sade kemik 3 saat kaynattim terbiye yaptım içine bol sarımsak ve sirke koyup içtim tat koku almadığım için farketmemis olabilirim ama baya koymuştum sirke sarımsak bu hastalığın ilacı c vitamini d vitamini sarımsak sirke diyorlar,öksürük için de 3 yemek kaşığı pekmeze 1 çay kaşığı karabiber karıştırıp ama ara 1 er tatlı kaşığı içebilirsin kızım 8 yaşında öksürük şurubu icirnem ilacı budur.184ü hiç bilmiyordum
Yarın sabah bi orayı sonra da 112 yi arayayım
Bu öksürük işi için
İlerlesin istemiyorum çünkü
Tomografi filan çektirebiliyorsam bi baksınlar istiyorum gerçekten
Sabah senin pekmezli su karışımını da içeyim bari
Ben karsntinanin bittiginin ertesi günü aile hekimine gitmiştim hem iğnem vardı hemde bebekten endişelendim kalp atışı için gittim ebe sen neden çıktın neden geldin karantinada görünüyorsun dedi bende dedim dikkatli bak bitti benim karantinam,kafana göre gidip muayene bile olamıyorsun yaniUmursamaz bi yerde yaşıyorum sanırım daha çok
tartıda eksilmek miO bende de azaldı 2 kere kalkıyorum max, doğuma yakın normalmiş belirti arıyoruz hepmesela tartıda eksildiğimi gördüm dün gece tartıldığım halde acaba yakın mı diyorum. Ama gününü beklemeyeceğinin garantisi değil bunlar maalesef hepsi normal, süreçte olması gerekenler
kendimi iyi hissediyorum diye çok mu yoruldun acaba fark etmeden. dinlen bol bol. boşver işi gücü yemeği. bol su en az 3 lt. bol meyve. dikkat kendine. allah tez zamanda hayırlı şifalar versinAy galiba bu gecem zor geçecek
İyileşiyor olmam gerekiyordu aslında
Burnum normal zamana göre ilaca rağmen çok erken tıkandı bu akşam
Tekrar damlayı da ta sabah 5 gibi damlatabilirim
Bi yandan da öksürüğüm başladı
Acaba benim hastalığım yeni mi başlıyor
izole servise yatarlar bence covid servisine.Aynı galiba
Bi kere arayıp halimi hatrımımsordular
Daha da bi şey yok
Bi şey kafana takılırsa şurayı ara diyen bile olmadı
Çok ilginç
Benim de aklıma 112 geldi valla bu şartlar altında
Acaba korona olan hamileler korona yüzünden hastaneye yatacak olsa hangi hastaneye yatıyor kadın doğuma mı normal enfeksiyon bölümüne mi
yaa benim aile hekimi de hiç aramamıştı covidken. bi kere hemşire aramıştı. aile hekimi de bi defa sadece tripli sevgili mesajı gibi "iyi misin" diye mesaj atmıştı. şok olmuştum. yanlışlıkla falan gönderdiğini düşünmüştümNormalde aile hekimliği 2 günde bir kesin araması lazım çünkü kendileri de takip altinda hastayi düzenli takip ediyor mu etmiyor mu diye ? Ha gelen gideni soracaksan bana da kimse gelmedi bende hamileyim diye düşündüm ilaç vs yok diye ama aile hekimliğim o kadar ilgili ki gerçekten sanki doğum doktorumun haricinde onlarda takip ettiler hamilelik süreci + covid sürecinde . Heryerde maalesef işleyiş aynı değil ,işini umursamayan heryerde var . Çok çok geçmiş olsun sen su içmeye devam et , sıcak suya bir tatlı kaşığı pekmez koy içine limon suyu sık ve iç o seni terletir ,ter attıkça virüsü atıyorsun unutma . Sırtına yelek hırka gibi kesin bişey giyin ki terleyesin ,günlük sıcak dusunu almayı ihmal etme ki biran önce tesirlerini atasin.
O benim. Endişeyle bekliyorumCatlagim olmadi diyenler 39. Haftaya bekleniyorsunuz
Geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah.Kızlar bugün hastaneye gittm 4 kere nst ye girdim bebişim kalp atışı düzensiz dedi yatışını yapalım dedi bi kere daha nst ye bağlayalım dedi bidaha bağladı tamam yatırmıcam ama salı günü tekrar gel dedi inşallah bir sıkıntı olmadan doğururum ya
Teşekkürler Allah razı olsun canım hepimizin bebişi inşallahGeçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah.
Kesin ödemdirtartıda eksilmek mio ne güzel belirtiymiş öyle. ben de başlarda almadığım kilolara inat sanırım. her hafta 1 kilo alıyorum yemem de aynı bi artış yok ama neden öyle oluyor bilemiyorum. ödem diyip rahatlatıyorum kendimi
Bu son zamanlarda bence gaz sancisi artiyo bende oyleyim bugun yine kasilmaya basladimDün gece fena bir şekilde gaz sancısı vardı. Gaz yapacak bir şey de yemedim. Anlam veremedim.
Ay ayniyiztartıda eksilmek mio ne güzel belirtiymiş öyle. ben de başlarda almadığım kilolara inat sanırım. her hafta 1 kilo alıyorum yemem de aynı bi artış yok ama neden öyle oluyor bilemiyorum. ödem diyip rahatlatıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?