2021 Aralık Anneleri

Uyandır dediler uyandıramıyosun ki. Altını açiyom memeye alınca ağlıyo. Benle bi tık dahq ilgilendiler tabi

Benim çocuğum sanırım gezme seviyor
Evde olunca hareketleri azalıyor
Dışarı bi çıkıp geldiğim gün yerinde durmuyor
Çocuğun az yeri kaldı artık hareketleri azalır benimki de eskisi gibi değil Ayaklarını kaburgalarıma dayayıp canımı çıkarması dışında sorun yok hahaha bi de arabaya binince oluyor noluyorsa

Çocuğun az yeri kaldı artık hareketleri azalır benimki de eskisi gibi değil Ayaklarını kaburgalarıma dayayıp canımı çıkarması dışında sorun yok hahaha bi de arabaya binince oluyor noluyorsa
Bana ayaklarının gerçekten kaburgamıza kadar gelmesi ütopik geliyor
Ama o tekmeleri başka türlü de açıklayamıyorum

Pandemi çocukları gezmr seviyor bence
Yeterince kapalı kaldılar

Kızlar kontrolden çıktım. Ayın 20sune kadar bekleriz dedi doktor. Gelmezse suni sanci veririz. Ondada gelmezse sezeryan olur dedi. 3.5 kg olmus bebeğim. Nstde 25lerde şancı cıktı düzensiz. 39+3 haftaligiz. Biran önce gelsin istiyorum ya. Hele birde kendi gelmezse sezeryan alirim dedi. Boşuna mı beklemiş oluyorum acaba diye dusunuyorum

Canim 20 si cok degilmi:s

Ayy çok bekletiyor yaa Ben de şimdi gidiyorum kontrole hala bi hareket yoksa cumartesi alın demeyi düşünüyorum valla kocamın izinleri boşa gidiyor 1 haftadır evde doğururum diye

Kızlar işitme testini yaptırabildiniz mi? Yeni doğduğu zaman yaptıramadık uyumadı. 15 gün sonra gelin dediler. Bugün uyuyordu ama aleti kulağa soktukça uyandı evladım. Birkaç kez denediler olmadı uyandı her seferinde..

Ben de öyle eşim sancın oluyor mu diyor ilgilenmiyorum diyorum

Doktordan geldim.
Sezeryan yerime bakti.Herhangi enfeksiyon yok ama inanilmaz ödem var dedi. Antibiyotigin bitince tekrar gel dedi O bolgeyi kapatmani istemiyorum 2 güne 1 duş almalisin surekli de silmen gerekiyor dedi.Ter gelmesin dedi.
Ultrasonla bakti cilt altinda herhangi birsey yok dedi. Rahim toparlanmaya baslamis dedi. Nerdeyse hic kanamam yok dedim.
40 gun boyunca az az gelecek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…