Uyandır dediler uyandıramıyosun ki. Altını açiyom memeye alınca ağlıyo. Benle bi tık dahq ilgilendiler tabiO kadar hicbir sey bilmiyor gibi hissediyorum ki egitim dediler diye sanki her seyi orda ogrenicem gibi dusunuyorumbanyo yaptirmayi emzirmeyi sakinlestirmeyi bakimlarini ve hangi durumlarda neler yapilmasi gerektigini ogreticez demislerdi dun Sizin de oyle mi oldu? Acaba yogun bakim bebeleri die mi bu egitim verilio yoksa herkese mi var?
uzun sure memede kalmalari anne icin cok yorucu ama bunu bi sorayim yine de, oneride bulunurlarsa sana da derim
Çocuğun az yeri kaldı artık hareketleri azalır benimki de eskisi gibi değilBenim çocuğum sanırım gezme seviyor
Evde olunca hareketleri azalıyor
Dışarı bi çıkıp geldiğim gün yerinde durmuyor
Bana ayaklarının gerçekten kaburgamıza kadar gelmesi ütopik geliyorÇocuğun az yeri kaldı artık hareketleri azalır benimki de eskisi gibi değilAyaklarını kaburgalarıma dayayıp canımı çıkarması dışında sorun yok hahaha bi de arabaya binince oluyor noluyorsa
Degisiyor valla kisa kisa emiyor bazen sık teklif ediyoruk bosalmazsa cnmUclarina zeval gelmesinden korkuyorum o zaman da
Bebek kac dakika emebiliyor? Yorulup bosaltamazsa
Sag ol canım bende alayım da yapayımBende çok anlamam da kayınvalidem geldi o yapacak kuru üzüm ve kayısı aldirmisti bana ondan yapar herhalde
Canim 20 si cok degilmi:sKızlar kontrolden çıktım. Ayın 20sune kadar bekleriz dedi doktor. Gelmezse suni sanci veririz. Ondada gelmezse sezeryan olur dedi. 3.5 kg olmus bebeğim. Nstde 25lerde şancı cıktı düzensiz. 39+3 haftaligiz. Biran önce gelsin istiyorum ya. Hele birde kendi gelmezse sezeryan alirim dedi. Boşuna mı beklemiş oluyorum acaba diye dusunuyorum
41+1 oluyor 20 si canim. Bekleyebiliriz eğer suyunda azalma felan olmazsa dediCanim 20 si cok degilmi:s
Aynen daha sik takip edilirsin cnm ozmn41+1 oluyor 20 si canim. Bekleyebiliriz eğer suyunda azalma felan olmazsa dedi
Haftaya verdi bir sonraki kontroluAynen daha sik takip edilirsin cnm ozmn
Kasilma fln hissedersen nst girersn beklemedenHaftaya verdi bir sonraki kontrolu
Aynen oyle canım benimKasilma fln hissedersen nst girersn beklemeden
Nstdeyim canım doktora girmedim daha, hiç sancı yok………….lonely bird ne yaptın gittin mi dr
Ayy çok bekletiyor yaaKızlar kontrolden çıktım. Ayın 20sune kadar bekleriz dedi doktor. Gelmezse suni sanci veririz. Ondada gelmezse sezeryan olur dedi. 3.5 kg olmus bebeğim. Nstde 25lerde şancı cıktı düzensiz. 39+3 haftaligiz. Biran önce gelsin istiyorum ya. Hele birde kendi gelmezse sezeryan alirim dedi. Boşuna mı beklemiş oluyorum acaba diye dusunuyorum
Ben de öyle eşim sancın oluyor mu diyor ilgilenmiyorum diyorumEveet 7 gün kaldı hala sancı yok…. Belimden kasığıma doğru vuran ağrı doğum sancısıydı hani? Kandırıldık kızlar, şu an baya ağrım var ama nst 20-25 gösteriyor. Bas bas bağırıp suyum gelmezse inanmicam doğurduğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?