- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Şok oldum ya bildiğin kıvrandıran bir adet ağrısı bellden vuruyor bilmesem doğuruyorum derim ama 0 sancı gösterdiBen de öyle eşim sancın oluyor mu diyor ilgilenmiyorum diyorum
Ya o bi de anlık oluyor nst ye girdiğin an sancı denk gelmemiş olabilir L lavienroselove de kadın kaç gün sancı çekti nstlerde çıkmadı doğurdu sonundaŞok oldum ya bildiğin kıvrandıran bir adet ağrısı bellden vuruyor bilmesem doğuruyorum derim ama 0 sancı gösterdi
Kasilmasiz olduğu zaman nst ye yansımıyor bence canim daha önce sadece ağrım vardı çıkmadı benimde, ama son gittigimdede sadece kasilmam vardi ve düzenli sancı çıktı doktor bu doğum sancısı rahatsız olursun eve gitme bence dedi, bence o cihaz kasilmayi ölçüyor zaten kasılma olmadan doğum olmaz ki bebeği iten güç lazımŞok oldum ya bildiğin kıvrandıran bir adet ağrısı bellden vuruyor bilmesem doğuruyorum derim ama 0 sancı gösterdi
Maşallah kaç kg gittiBu arada sadece 1 kg kalmis bende
8 kilo gitti canim toplam 9 kg almistimMaşallah kaç kg gitti
Işte bu yüzden ben sızlanıyodum neyse ki doğurdum kurtuldum. Hayırla inşallah herkes doğursun.Selam kızlar hala doguramayanlarben normal doğumu beklemek sabır istiyomus onu anladım vakit yaklaştıkça sanki doğum belirtileri benden uzaklaşıyor hiç doğmayacak gibi ha bide boş yere bekleyip bekleyip sezeryana alınma stresi de yok degil
24 saat sonra yapıldı bizimKızlar işitme testini yaptırabildiniz mi? Yeni doğduğu zaman yaptıramadık uyumadı. 15 gün sonra gelin dediler. Bugün uyuyordu ama aleti kulağa soktukça uyandı evladım. Birkaç kez denediler olmadı uyandı her seferinde..
Bizim dogduktan sonra ertesi gun yapildi.Kızlar işitme testini yaptırabildiniz mi? Yeni doğduğu zaman yaptıramadık uyumadı. 15 gün sonra gelin dediler. Bugün uyuyordu ama aleti kulağa soktukça uyandı evladım. Birkaç kez denediler olmadı uyandı her seferinde..
Ah ah şimdi seni çok iyi anlıyorumm bide grupta bebek muhabbeti dönüyor ya hepten heveslendim hayırlısıyla insallahIşte bu yüzden ben sızlanıyodum neyse ki doğurdum kurtuldum. Hayırla inşallah herkes doğursun.
Evet bu videoymus canim hemen denemeye koyuluyorumm bakalım ne oluyorContractubex krem verdi, min 3 ay kullanmam gerekiyormus. Baya iyi bi kremmis. Suan bile dikis izim yok denecek kadar gectiya kremden ya da doktorun dikisinden anlamadim.
Onun disinda baska bi suru vitamin ve ek gida falan verdi sut icin.
Bide agri kesici ve antibiyotik verdi.
Verir verir, emzirince cok enerji sarf ediliyor pit pit gider
Ben bunu paylasmistim cok etkili ve bilimsel tekniklerden bahsediyor. Kendi de denemis ve dogurmus zaten
Bol bol su tuket sut verdikce gider ya
Benim dr hem spinal hem epidural yani kombine anestezi yapti. Gercekten hicbi sey hissetmedim. Damar yolu acarlarken daha cok canim yanmistibebegimi dogar dogmaz gormek, o sicakligini o an hissetmek tarifsiz bi duyguydu. Bence kesinlikle geneli tercih etmemelisin. Zaten sanirim bebek icin de pek faydali degilmis. Eger fenalasirim diye korkuyorsan korkma. Her degerini saniye saniye takip edip gerekli adimi atiyorlar. Mesela benim midem bulandi saniyesinde ilac bastilar ve hemen gecti
Owlinin cift tarafli cirtli korsesini kullaniyorum ben, dogumun ertesi gunu takmaya basla dedi doktorum. Gunduz ful takili, gece cikariyorum. Kullanimi rahat.
Kız 9 kiloya ne var ohh hemen verdin maşallah bakalım biz ne olcaz8 kilo gitti canim toplam 9 kg almistim
Ahh canım ya bekçiliğe devam valla napalım sıkma canınıNstdeyim canım doktora girmedim daha, hiç sancı yok………….
Canım bebeğin durumları normal bizimki de alıyor ağlamaya da devam edecek bir müddet alışana kadar bizim de gece uyumuyor evde Zombi gibi dolanıyorum gözümü kapatamıyorum yani bunlar normal şeyler ama sen hiç kendini üzme Ağlama bak sütün de etkilenir bence sen bir psikolojik destek al hem senin için hem de bebeğin için biraz rahatlamış olursun belki eşin de çok biliyorsa kendi maden baksınBenim gibi olan var mı aranızda ,yoksa bir destek mi almam lazım ? Psikolojim berbat durumda . 6 gün oluyor bugün doğurali hiç uyumadım ve sürekli ağlıyorum sürekli yanında olmak istiyorum, o ağladıkça iyice ağlıyorum bana noldu bilmiyorum ama iyi değilim. Dün ve bugün bir kere öksürür gibi oldu , rengim kaçtı bayılacak gibi oldum panik atak gecirircesine. Ben niye böyleyim, gerçekten size soruyorum kızlar hiç iyi değilim hiç ,hep endişeyle yaşıyorum garip şekilde evhamlaniyorum nolur bana biseyler söyleyin,geceleri avazı çıktığı kadar ağlıyor ve üzülüyorum çok fazla . Eşim bugün laf etti daha yeni doğan yavrumuza o saatten beri ağlıyorum sen nasıl babasun diyorum soklardayim
Acil acil destek al. Stresin bebehe de geçtiğinden o da huysuzlanıyodur.Benim gibi olan var mı aranızda ,yoksa bir destek mi almam lazım ? Psikolojim berbat durumda . 6 gün oluyor bugün doğurali hiç uyumadım ve sürekli ağlıyorum sürekli yanında olmak istiyorum, o ağladıkça iyice ağlıyorum bana noldu bilmiyorum ama iyi değilim. Dün ve bugün bir kere öksürür gibi oldu , rengim kaçtı bayılacak gibi oldum panik atak gecirircesine. Ben niye böyleyim, gerçekten size soruyorum kızlar hiç iyi değilim hiç ,hep endişeyle yaşıyorum garip şekilde evhamlaniyorum nolur bana biseyler söyleyin,geceleri avazı çıktığı kadar ağlıyor ve üzülüyorum çok fazla . Eşim bugün laf etti daha yeni doğan yavrumuza o saatten beri ağlıyorum sen nasıl babasun diyorum soklardayim
160boy şuan 79kiloyum ona kaç beden almalıyım canım? L miBen suan 158 boy 48 kg ile xs/s olan bedene tam oluyorum. Kendi boy ve kilondan hesap et iste. Bide owlinin de kendi olcum tablosu vardi sanirim
Bence bu aoyledigim kremi al beybi kesinlikle. Cok guzel bi krem, kullanan arkadaslarim da cok memnun kalmisti doktorum de deyince ben hemen aldim sabah aksam suruyorum
Evet cunku ikisi de mantik olarak hemen hemen ayniben de igneden korkan biriyim ama inan kolumdaki damar yolunda gozum doldu anesteziyi anlamadim bile. Bitti mi diye sordum hatta
Sut icin benim doktorum galactago neo damla verdi kizlar. Kayisi suyuna ya da kayisi hosafina gunde 3 kez 1 er ml damlatip iciyorum. Basladigim gunden beri sutum masallah inanilmaz artti. Ebebeklerde bile var, ilac degil takviye edici gida olarak geciyor lutfen hepiniz edininEczanelerde de var.
Onun disinda sicak dusta goguslere su tutmak, kanallari cok guzel aciyorbu ikisini yaptiktan sonra ihtiyacin olan tek sey guclu bir gogus pompasi, o cektikce kanallar acilacak sutun gelecek. Ne kadar sIk sagim yaparsan her sagimda sutunun o kadar arttigini goreceksin
Hayir cunku dikise gelmiyor dikisin uc parmak falan ustunde kaliyor. Bide gunde 3 agri kesici iciyorum agri olsa da anlamiyorumdur
Ben böyle olacagimi tahmin etmemiştim bunları yazarken bile ağlıyorum , çok bunalım haldeyim bebeğimden ötürü değil onun beni üzmesi değil , yanımda hiç kimse düzgün yok herkes kendi derdinde annem çalışıyor anca 5 gün izin alabildi kadın mahvoldu uykusuz kaldı , önemli değil onun içinde ama ben bebekle dün ilkkez 3 saat tek kaldım ve susturamadim altını açtım temizledim başladı aglmaaya o anda üstümden su bosalircasina ter aktı ,bugün kadın doğumcuma kontrole gidecem ona söylemeli miyim sizceAcil acil destek al. Stresin bebehe de geçtiğinden o da huysuzlanıyodur.
Baya sancım vardı canım çekilirken, doktor bazen göstermiyor sancıyı dediYa o bi de anlık oluyor nst ye girdiğin an sancı denk gelmemiş olabilir L lavienroselove de kadın kaç gün sancı çekti nstlerde çıkmadı doğurdu sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?