2021 Aralık Anneleri

Şok oldum ya bildiğin kıvrandıran bir adet ağrısı bellden vuruyor bilmesem doğuruyorum derim ama 0 sancı gösterdi
Ya o bi de anlık oluyor nst ye girdiğin an sancı denk gelmemiş olabilir L lavienroselove de kadın kaç gün sancı çekti nstlerde çıkmadı doğurdu sonunda

Şok oldum ya bildiğin kıvrandıran bir adet ağrısı bellden vuruyor bilmesem doğuruyorum derim ama 0 sancı gösterdi
Kasilmasiz olduğu zaman nst ye yansımıyor bence canim daha önce sadece ağrım vardı çıkmadı benimde, ama son gittigimdede sadece kasilmam vardi ve düzenli sancı çıktı doktor bu doğum sancısı rahatsız olursun eve gitme bence dedi, bence o cihaz kasilmayi ölçüyor zaten kasılma olmadan doğum olmaz ki bebeği iten güç lazım

Işte bu yüzden ben sızlanıyodum neyse ki doğurdum kurtuldum. Hayırla inşallah herkes doğursun.

24 saat sonra yapıldı bizim
Derin uyuması lazım işte

Bizim dogduktan sonra ertesi gun yapildi.
Mizmizlanmis biraz sonra sakinlesmis.
Babasiyla kayinvalidem gitmisti

Evet bu videoymus canim hemen denemeye koyuluyorumm bakalım ne oluyor

Benim gibi olan var mı aranızda ,yoksa bir destek mi almam lazım ? Psikolojim berbat durumda . 6 gün oluyor bugün doğurali hiç uyumadım ve sürekli ağlıyorum sürekli yanında olmak istiyorum, o ağladıkça iyice ağlıyorum bana noldu bilmiyorum ama iyi değilim. Dün ve bugün bir kere öksürür gibi oldu , rengim kaçtı bayılacak gibi oldum panik atak gecirircesine. Ben niye böyleyim, gerçekten size soruyorum kızlar hiç iyi değilim hiç ,hep endişeyle yaşıyorum garip şekilde evhamlaniyorum nolur bana biseyler söyleyin,geceleri avazı çıktığı kadar ağlıyor ve üzülüyorum çok fazla . Eşim bugün laf etti daha yeni doğan yavrumuza o saatten beri ağlıyorum sen nasıl babasun diyorum soklardayim

Canım bebeğin durumları normal bizimki de alıyor ağlamaya da devam edecek bir müddet alışana kadar bizim de gece uyumuyor evde Zombi gibi dolanıyorum gözümü kapatamıyorum yani bunlar normal şeyler ama sen hiç kendini üzme Ağlama bak sütün de etkilenir bence sen bir psikolojik destek al hem senin için hem de bebeğin için biraz rahatlamış olursun belki eşin de çok biliyorsa kendi maden baksın

Acil acil destek al. Stresin bebehe de geçtiğinden o da huysuzlanıyodur.

160boy şuan 79kiloyum ona kaç beden almalıyım canım? L mi

Acil acil destek al. Stresin bebehe de geçtiğinden o da huysuzlanıyodur.
Ben böyle olacagimi tahmin etmemiştim bunları yazarken bile ağlıyorum , çok bunalım haldeyim bebeğimden ötürü değil onun beni üzmesi değil , yanımda hiç kimse düzgün yok herkes kendi derdinde annem çalışıyor anca 5 gün izin alabildi kadın mahvoldu uykusuz kaldı , önemli değil onun içinde ama ben bebekle dün ilkkez 3 saat tek kaldım ve susturamadim altını açtım temizledim başladı aglmaaya o anda üstümden su bosalircasina ter aktı ,bugün kadın doğumcuma kontrole gidecem ona söylemeli miyim sizce merve B BitterCikilata eşim embesilin önde gideni ,kızıma.sabah niye uyutmadi diye laf dedi o yüzden sabahtan beri agliyorum bu nasıl baba diye ,bu nasıl bebek niye agliyo daha kötüsünü dedi demek istemiyorum burada ama şok geçirdim sen babaliga layık değilsin ,biz yavrumuza kavuşmak için neler yaptık ve neler yapanlar var bu bebek ağlar tabi vs dedim ama o dediği laftan sonra kendime gelemiyorum defol git evden annenlerde kal geceleri dedim ,öyle ki uykun çok kıymetli kaldı ki aynı odada yatamiyoruz bebek üşür diye ben oturma odasındayim kızımla burası daha sıcak diye ,annem ben bebekleyiz ,o ise yatak odasında yatıyor. Ben düşünüyorum Allah'ım bana güç ver nolur nolur

Kızlar ablam ebe bugün hastanelerinde bir bebeğin doğum esnasında omzu kırılmış meğer kadının çatısı çok darmış kesi bile atılsa omuz takılmış dedi ki iyi ki sezeryana karar verdin. Size de naçizane tavsiyem doktorunuz ne diyorsa geRçekten onu yapın illa normal Doğum sezeryan şöyle geç toplanıyor böyle oluyor diyen bir kitle var hepimizin hayatında ama gerçekten bazen bazı şeyleri zorlamamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…