2021 Aralık Anneleri

Benim büyük kızımda suyum geldi apar topar hastaneye gitmiştik. Ebeler beni muayene ettikten sonra doğum başlamış dediler, ondan sonra yaptıkları ilk şey lavman oldu Normali denetmezler bence

Hadi hayırlı olsun canım kavuşmaya çok az kalmış sağlıkla kavuşun inşallah

O kadar benzer ki yasadiklarimiz.
Eymendeyken olmustu.
Esimi bosayacaktim nerdeyse.
Ama gecti.
Gececek.
Bebegini bol bol kucakla öp.
Belki bebegin doymuyordur.
Birde sütünu sagip vermeyi dene.
Uykusuna bak bakalim.
Uyuyorsa ac kaliyordur annesi.
Yasadiklarin bir sürec.
O da sende alisacaksiniz

İyi ki buraya yazdım iyi ki .sizlerden , hepinize çok çok teşekkür ediyorum ,iyi ki bu dünyada güzel insanlar var .

Ben daha doğurmadan bazen boğmak istiyorum benim zaten kilo takıntım var , ağzı bi dakika boş kalamayan kocam ben hamileyken diyete girdi şaka gibi bi de istikrarlı felan onun yüzünden hamilelikte şöyle bolca bi yiyemedim bir şey dediği ettiği yok ama şimdi mi diyete girecek dönemdi yani

İyi ki buraya yazdım iyi ki .sizlerden , hepinize çok çok teşekkür ediyorum ,iyi ki bu dünyada güzel insanlar var .
Sende iyi ki varsın canıııım benim hepinizi çok seviyorum , keşke aynı şehirde yaşayıp kısır günü yapsaydık hepimizin ayağında salladığı bebelerle Ahahahah düşünmesi bile çok komik

Ahahah cok biliyorlar.
Benimki de mesaiye kaliyordu.
Gece 2 de gelip sabah 8 de gidiyordu.
Ama onun elinde degildi biliyorum ama itiraz etmesini bekliyordum.sonucta evde bir bebekle ben varim yani

Ahahah cok biliyorlar.
Benimki de mesaiye kaliyordu.
Gece 2 de gelip sabah 8 de gidiyordu.
Ama onun elinde degildi biliyorum ama itiraz etmesini bekliyordum.sonucta evde bir bebekle ben varim yani
İnsan gerçekten ayrı bir ilgi bekliyor geçenlerde benimki sordu bide diyor ki Şuan benden ilgi bekliyorsun dimi

Valla hiç çekinmez katilirdim koşa koşa gelirdim bura bana hep destek oldu ilk günden beri bu topigin çok hayrı dokundu bizlere Allah hepinizden razı olsun

Ayyy hadi maşallah sağlıkla gelsin bebişiniz bende 2 gün önce sezeryanla yaptım spinal oldu çok kolay geçirdim şimdi annemler olmasa bile her işimi kendim görebilirim çok şükür psikoloji çok önemli hemen toparlanacağınızı düşünün sakın sağda solda yazan şeyleri okumayın ben hemen ayaklandım doğum yaptığım gece bebeği kendim alıp emzirip koyuyordum hastanedeyken

Sen bence psikolojik olarak destek al bir an önce
Hiç öyle kolay veya keyifle geçirmek zorunda değilsin bu dönemi
Zorlandığın için kendini suçlama yani
Al desteğini
Sonra mutlu mesut geçsin işte
Herkes güçlü duracak diye şart yok
Kocaman bi değişim yaşanıyor hayatında sonuçta
sanıyor ki biz kolaya kaçıyoruz
Ay valla ben kolaya kaçıyorum
Normal doğum lobisi işine baksın
Kimse benim sancı çekmeyecek doğum esnasında
cuma sabahı yatışımızı yapıp sezaryene gireceğim inşallah
Bir yıldız daha kaydı
açken alıyorlar ya ameliyata acaba diyorum normali felan denetirler mi Allah korusun
Anestezi teknikeri tanışım vardı da spinalde çok sorun olmuyor demişti
Ben de merak ettim bu konuyu

Hadi gözünaydın
Kurabiyeler de hazır gelsin paşa

Ah iyi bari giggles içimden bir ses sen normal doğuracaksın şok olacağız diyor

İnsan gerçekten ayrı bir ilgi bekliyor geçenlerde benimki sordu bide diyor ki Şuan benden ilgi bekliyorsun dimi
Evet bekleniyor valla
Benimki dün koltukta uyuya kaldi.
Gece uyuyunca gıcık alıyorum.
Kalk pamuk ısla .
Kalk bez getir.
Kalk bebegi bana ver.
Uyutmuyorum.
O da of bile demedi.
Severek yapiyor.
Oglumdayken acemiydi.

denetmezler ya gün aldın sezeryan sistemde vardır lavman yaparlar heralde

Evet bekleniyor valla
Benimki dün koltukta uyuya kaldi.
Gece uyuyunca gıcık alıyorum.
Kalk pamuk ısla .
Kalk bez getir.
Kalk bebegi bana ver.
Uyutmuyorum.
O da of bile demedi.
Severek yapiyor.
Oglumdayken acemiydi.
Bnm ki de öyle dün bebe kucağımda ağlıyor bi sıçradı eyvah dedi kucağımda diyince korkusunu aldı kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…