2021 Aralık Anneleri

En en en son 20si
Ama o normal doğum için en son
Şöyle insan gibi belli bi günğm olsa acil gelince kimi arayacağımu filan şaşırmasam olmaz mı ben dr
Zaten hamileliği uçlarda yaşamaya başladım
Senin koriş karıştırdı işleri ne güzel gidiyordun doktoruna

Ben de diyorum koriş kim

Kendi doktoruma da küsüm
Bi açıdan iyi ki o olmadı
Dünyanın parasını verecektim
Oysa sadece para gözüyle bakıyorlarmış resmen bana
Ya nolacağdı tabi para gözüyle bakıyor çoğu Ben demir serumundan sonra ölüyordum belki hatırlarsın kadın dönüp cevap bile vermedi merak etmeyi bırak. Ondan sonra dr değiştirdim ya

Koriş koca tarafından sevmediğin bi tanıdık oluyor

İnsan bi nasılsın der ama ya
Sonuçta öncesindeki tedaviyle beraber resmen bi yıldır beraberiz
Tamam para karşılığı gidiyoruz onu biliyorum da
İnsanın da dini imanı para değildir bence

İnsan bi nasılsın der ama ya
Sonuçta öncesindeki tedaviyle beraber resmen bi yıldır beraberiz
Tamam para karşılığı gidiyoruz onu biliyorum da
İnsanın da dini imanı para değildir bence
Yani hiç mi bağ kurmamış haklısın. Ve insan sindiremiyor kendimden de biliyorum

Yani hiç mi bağ kurmamış haklısın. Ve insan sindiremiyor kendimden de biliyorum
Bi de hamileliğin sonuna gelmişim
Kesin müşteriyim yani
Bi de ay inşallah ırda doğurmazsın orası normal doğuma zorluyor diye ödümü kopardı hemşiresi
Sanki benim elimde doğurmak ve sanki o an bi de o strese ihtiyacım varmış gibi

Ne patavatsız insanlar var ya kurtuldun şükür bosver düşünme. Büyüyünce kuzuna anlatacak çok anın oldu ama simdi stres yapsa da

Bana beklicez herşey normal diyor heran gelebilir diyor ama sancı felan yok bende

Hayırlısı olsun canım benim sağlıkla sıhhatle doğsunda riske atmya gerek yok bizimde gelecek elbet hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı
Amin canım inş sen de 40 hafta olunca beklemek istersen normali devam edersin yoksa zaten sanmıyorum doktor zorlasın 40 tan sonra

Bu biz bi meme emiyor alt açıyorum gaz çıkarma mıkırdanma sonra diğer meme
Sağım makinesine döndüm gündüz iyide gece 1 saati buluyor gaz çıkarma uzun sürüyor
Aynen valla bizim de emzirme uzun suruyor uyuyakaliyor sonra altini degisiysorum tekrar fln 1 saati buluyordur

Aynen valla bizim de emzirme uzun suruyor uyuyakaliyor sonra altini degisiysorum tekrar fln 1 saati buluyordur
Canim sanirsam seninde kizin henuz kucuk.peki zorlaniyirmusun nasil geciyir gunleriniz? Ben psikolojik olarak kendimi cok kotu hissediyirum oglum henuz 3yasinda cts sezaryen gunum ruh halim bambaska oglum bebek gibi 1saat bwnzis durmuyor dokunsalar aglayacak moddayim megersem hic hazır degilmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…