- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Senin koriş karıştırdı işleri ne güzel gidiyordun doktorunaEn en en son 20si
Ama o normal doğum için en son
Şöyle insan gibi belli bi günğm olsa acil gelince kimi arayacağımu filan şaşırmasam olmaz mı ben dr
Zaten hamileliği uçlarda yaşamaya başladım
Ben de diyorum koriş kimSenin koriş karıştırdı işleri ne güzel gidiyordun doktoruna
En son 20si diyorsun da normal doğumda öyle net tarih olmuyor. Grupta da baksana 42. Haftaya gelenler varSenin koriş karıştırdı işleri ne güzel gidiyordun doktoruna
İyi doğurmayayım benEn son 20si diyorsun da normal doğumda öyle net tarih olmuyor. Grupta da baksana 42. Haftaya gelenler varHamilelik zaten muamma bi durum tek değilsin
Ya nolacağdı tabi para gözüyle bakıyor çoğuBen de diyorum koriş kim
Kendi doktoruma da küsüm
Bi açıdan iyi ki o olmadı
Dünyanın parasını verecektim
Oysa sadece para gözüyle bakıyorlarmış resmen bana
İnsan bi nasılsın der ama yaYa nolacağdı tabi para gözüyle bakıyor çoğuBen demir serumundan sonra ölüyordum belki hatırlarsın kadın dönüp cevap bile vermedi merak etmeyi bırak. Ondan sonra dr değiştirdim ya
Koriş koca tarafından sevmediğin gibi tanıdık oluyor
Kalmaz kalmaz korkma az kaldı hissediyorumİyi doğurmayayım ben
İçimde kalsın hep
Yani hiç mi bağ kurmamış haklısın. Ve insan sindiremiyor kendimden de biliyorumİnsan bi nasılsın der ama ya
Sonuçta öncesindeki tedaviyle beraber resmen bi yıldır beraberiz
Tamam para karşılığı gidiyoruz onu biliyorum da
İnsanın da dini imanı para değildir bence
Bi de hamileliğin sonuna gelmişimYani hiç mi bağ kurmamış haklısın. Ve insan sindiremiyor kendimden de biliyorum
Ne patavatsız insanlar var yaBi de hamileliğin sonuna gelmişim
Kesin müşteriyim yani
Bi de ay inşallah ırda doğurmazsın orası normal doğuma zorluyor diye ödümü kopardı hemşiresi
Sanki benim elimde doğurmak ve sanki o an bi de o strese ihtiyacım varmış gibi
Tüm bunları düşünüp biriktirip gelinime saracağım ilerdeNe patavatsız insanlar var yakurtuldun şükür bosver düşünme. Büyüyünce kuzuna anlatacak çok anın oldu ama simdi stres yapsa da
Bana beklicez herşey normal diyor heran gelebilir diyor ama sancı felan yok bende
Amin canım inş sen de 40 hafta olunca beklemek istersen normali devam edersin yoksa zaten sanmıyorum doktor zorlasın 40 tan sonraHayırlısı olsun canım benim sağlıkla sıhhatle doğsunda riske atmya gerek yok bizimde gelecek elbet hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı
Aynen valla bizim de emzirme uzun suruyor uyuyakaliyor sonra altini degisiysorum tekrar fln 1 saati buluyordurBu biz bi meme emiyor alt açıyorum gaz çıkarma mıkırdanma sonra diğer meme
Sağım makinesine döndüm gündüz iyide gece 1 saati buluyor gaz çıkarma uzun sürüyor
Ay hamilelik cok guzel ya keyfini cikar duygulaniyorum valla hamileligimi hatrlayincaİyi doğurmayayım ben
İçimde kalsın hep
Bende şuan sendeki doğumdan bugüne 9 gün geçti yazısına hayran kaldım darısı bizeAy hamilelik cok guzel ya keyfini cikar duygulaniyorum valla hamileligimi hatrlayinca
Benim öyle oluyorE 40 hafta dolunca mı planlı sezaryen olacağım ben
Aynen ya 40 dan sonra zor ya kaka yeme olayı felan varmış ya korkuyorum ondn inşallah öle bişey olmazdaAmin canım inş sen de 40 hafta olunca beklemek istersen normali devam edersin yoksa zaten sanmıyorum doktor zorlasın 40 tan sonra
Insallah canim ben de oyle gun sayiyordun da ne bilim simdi ozluyorum hamileligi :)))Bende şuan sendeki doğumdan bugüne 9 gün geçti yazısına hayran kaldım darısı bize
Allah korusun sen de bekleme günü dolarsa o zaman beybi hayırlısı olsunAynen ya 40 dan sonra zor ya kaka yeme olayı felan varmış ya korkuyorum ondn inşallah öle bişey olmazda
Canim sanirsam seninde kizin henuz kucuk.peki zorlaniyirmusun nasil geciyir gunleriniz? Ben psikolojik olarak kendimi cok kotu hissediyirum oglum henuz 3yasinda cts sezaryen gunum ruh halim bambaska oglum bebek gibi 1saat bwnzis durmuyor dokunsalar aglayacak moddayim megersem hic hazır degilmisimAynen valla bizim de emzirme uzun suruyor uyuyakaliyor sonra altini degisiysorum tekrar fln 1 saati buluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?