Beni emzirmeye aldılar ya biraz fazla durdum ben olaya hakimimBen içeri girince sadece bebitoma bakıyorum çevreye bakmak hiç aklıma gelmiyo ya
Ama merak ettim
Meraklı bı anayım ben
Benimki moru çok seviyor muayenehanesinde her şey mor, morlu bi çiçek yaptırabilirim. Kocam da baklava yaptıralım diyorDoktoruna hediye alan var mı? Benimki kadın. Ne alsam ne yapsam?
Ben kimseye bi şey yapmadım ama doktoruma hediye almak istiyorum. Yenidoğan Yoğun bakımdakilere de çikolata mı alsamBenimki moru çok seviyor muayenehanesinde her şey mor, morlu bi çiçek yaptırabilirim. Kocam da baklava yaptıralım diyorBilemiyorum akışına bırakacağımm
Hastanedeki ekip için bişeyler yaptınız mı peki çikolata mı götürüp dağıtsak diyorum ben de
Bugün biz de emzirme provası yaptık. Hemşire dedi ki sen olayı kavramışsım bitirmişsinBeni emzirmeye aldılar ya biraz fazla durdum ben olaya hakimim
Böyle bebişKızlar elinde prima pure 1 no bez olan var mı? Varsa bana bezin deseninim fotisini atar mı?
Biz bütün bezleri hastaneye bıraktık ama ben bezin içine açıp hiç desenine bakmamışımacaba o taktıklar bez bizim aldığımız mı yoksaaaaa tüm bebelerden bez isteyip karışık mı kullanıyorlar diye kafama takıldı da
Gondol al gondol cikolatali olanlardanBen kimseye bi şey yapmadım ama doktoruma hediye almak istiyorum. Yenidoğan Yoğun bakımdakilere de çikolata mı alsam
Aha işte o benim başıma geldi. Emzik oldum ben.Bugün biz de emzirme provası yaptık. Hemşire dedi ki sen olayı kavramışsım bitirmişsindedim o zamam verim oğluşumu bana
Bebitom da maşallah öyle güzel emdi ki, dediğin gibi göğüs pompasından çok daha güçlü çekti
15 dk bi meme, gaz çıkarma ve bi 15 dk da diğer meme şeklinde ilerlemenizi istiyoruz dediler. Zaten ikinci memenin 13.dksında bizimki bayıldı yorgunluktan
15 dkdan fazla tutmayın memede uyumaya alışır bu istediğimiz bişi diil dedi bide
Yaa benim o kadar tarzım diil ki ne diyim yaGondol al gondol cikolatali olanlardanarastiriyorum simdi doktora ne gider diye internetten goturmem bunu sen bu kadar begenmedin doktor kim bilir arkamdan ne diyecek
Aaa evet Bundandı altındaki bez ama bi gün de şu görseldekini takmışlar. Bu hangi marka acaba bilen beni aydınlatsınBöyle bebiş
Ben varımŞimdi doğurmayan kim kaldık @Arsoney @giggles Y yorgunnn_annebenim son gün 13 aralık kararlaştırdık, geldi geldi gelmezse pazartesi 13:45 gazamız mübarek olsun
Olabilir güzel ilgilendilerse jest olurBen kimseye bi şey yapmadım ama doktoruma hediye almak istiyorum. Yenidoğan Yoğun bakımdakilere de çikolata mı alsam
Olsun sen de bundan sonra yavaş yavaş böyle denemeye çalışırsın. Adım adım öğrenicez her şeyiAha işte o benim başıma geldi. Emzik oldum ben.
Canım arkadaslar yazmış ama ancak yazabiliyorum çok sayfa olunca. Daha öncesinde de benzer sıkıntılı dönemler geçirmişsin o yüzden muhtemelen atak yaptı sende lohusalık dönemi. Bence de destek almalısın. Öncesinde senin kendini yalnız hissettiğini düşünüyorum. Eşinle konuşabilirsen hislerini paylaş. Normalde merhametli biri dedin çünkü. Uyku sersemi saçmalamış olabilir. Belki hatırlamıyor bile ne dediğini. Yalnız hissedince kafanda kurup duracaksın. Bebekle düzene de zamanla uyum sağlayacaksın. Ben ilk kızımda neler yaşadım bir bilsen. Kızım rahatsız bahsetmiştim. Daha 1 haftalıkken hastane kosturmacamiz başladı. 21 gün yoğun bakımda kaldı. Eşimin annemle beni suçladığı bile oldu Daha ne olduğu belli değilken mikrop mi kaptirdiniz vs gibi. O da perişan oldu ben de hergun sadece emzirmek için 1.5 saat gidiş, o kadar da dönüş otobüsle yol gidiyordum. O da işten çıkıp geliyordu. Akşam 10da annemlere dönüyorduk. Eve geçince tedavisi sebepli kesintisiz ağlamaları oldu uzun bi zaman. Eşim hep böyle ağlayacak mi normal bebekler gibi ne zaman olacak derdi. Ben destek beklerken ona destek olmaya calisirdim. Cok zor zamanlardan geçtik ama aramızdaki bağı kuvvetlendirdi aslında kızımızın durumu bizim. Hikqyemizin büyük kısmı seninle alakalı değil ama anlatmak istediğim insan dönem dönem yalnız kalıyor. Altından kalkamayack gibi de hissediyor ama geçiyor inan. Sen önce kendin için sonra bebegin için yıpratma kendini. Ve dediğim gibi eşinle duygularını paylaşıp sonrasinda da destek al. Erkekler bizim gibi değil yüzeysel yaşıyorlar.Ben böyle olacagimi tahmin etmemiştim bunları yazarken bile ağlıyorum , çok bunalım haldeyim bebeğimden ötürü değil onun beni üzmesi değil , yanımda hiç kimse düzgün yok herkes kendi derdinde annem çalışıyor anca 5 gün izin alabildi kadın mahvoldu uykusuz kaldı , önemli değil onun içinde ama ben bebekle dün ilkkez 3 saat tek kaldım ve susturamadim altını açtım temizledim başladı aglmaaya o anda üstümden su bosalircasina ter aktı ,bugün kadın doğumcuma kontrole gidecem ona söylemeli miyim sizcemerve B BitterCikilata eşim embesilin önde gideni ,kızıma.sabah niye uyutmadi diye laf dedi o yüzden sabahtan beri agliyorum bu nasıl baba diye ,bu nasıl bebek niye agliyo daha kötüsünü dedi demek istemiyorum burada ama şok geçirdim sen babaliga layık değilsin ,biz yavrumuza kavuşmak için neler yaptık ve neler yapanlar var bu bebek ağlar tabi vs dedim ama o dediği laftan sonra kendime gelemiyorum defol git evden annenlerde kal geceleri dedim ,öyle ki uykun çok kıymetli kaldı ki aynı odada yatamiyoruz bebek üşür diye ben oturma odasındayim kızımla burası daha sıcak diye ,annem ben bebekleyiz ,o ise yatak odasında yatıyor. Ben düşünüyorum Allah'ım bana güç ver nolur nolur
Hadi hayırlı olsun en azından tarih belli olmuş dipsiz kuyuda değilsin artıkŞimdi doğurmayan kim kaldık @Arsoney @giggles Y yorgunnn_annebenim son gün 13 aralık kararlaştırdık, geldi geldi gelmezse pazartesi 13:45 gazamız mübarek olsun
prima paketinin içindeki tüm bezler farklı farklı desende oluyorAaa evet Bundandı altındaki bez ama bi gün de şu görseldekini takmışlar. Bu hangi marka acaba bilen beni aydınlatsın
Ben teraryum sevmiyorum ama doğum günümde 2 tane hediye edilmişti. Birini verip kurtulmayı düşünüyorumDoktoruna hediye alan var mı? Benimki kadın. Ne alsam ne yapsam?
Bnde 2 no var ama her paket deseni farklı biten paketle şuan kullandığım farklıKızlar elinde prima pure 1 no bez olan var mı? Varsa bana bezin deseninim fotisini atar mı?
Biz bütün bezleri hastaneye bıraktık ama ben bezin içine açıp hiç desenine bakmamışımacaba o taktıklar bez bizim aldığımız mı yoksaaaaa tüm bebelerden bez isteyip karışık mı kullanıyorlar diye kafama takıldı da
Biz çikolatamızdan dağıttık gelen hemşirelere drlsraBenimki moru çok seviyor muayenehanesinde her şey mor, morlu bi çiçek yaptırabilirim. Kocam da baklava yaptıralım diyorBilemiyorum akışına bırakacağımm
Hastanedeki ekip için bişeyler yaptınız mı peki çikolata mı götürüp dağıtsak diyorum ben de
Bu biz bi meme emiyor alt açıyorum gaz çıkarma mıkırdanma sonra diğer memeBugün biz de emzirme provası yaptık. Hemşire dedi ki sen olayı kavramışsım bitirmişsindedim o zamam verim oğluşumu bana
Bebitom da maşallah öyle güzel emdi ki, dediğin gibi göğüs pompasından çok daha güçlü çekti
15 dk bi meme, gaz çıkarma ve bi 15 dk da diğer meme şeklinde ilerlemenizi istiyoruz dediler. Zaten ikinci memenin 13.dksında bizimki bayıldı yorgunluktan
15 dkdan fazla tutmayın memede uyumaya alışır bu istediğimiz bişi diil dedi bide
Muhtesemlerdi Allah razı olsun valla.Olabilir güzel ilgilendilerse jest olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?