2021 Aralık Anneleri

prima paketinin içindeki tüm bezler farklı farklı desende oluyor
Bunu bilmiyordum
Bnde 2 no var ama her paket deseni farklı biten paketle şuan kullandığım farklı
Allah allaaah çok enteresan ben de evladıma başkalarının bezini bağlıyolar die delleniyordum tam
Bu biz bi meme emiyor alt açıyorum gaz çıkarma mıkırdanma sonra diğer meme
Sağım makinesine döndüm gündüz iyide gece 1 saati buluyor gaz çıkarma uzun sürüyor

Ama her şeye değer minicik gülüşleri bile
Allah yardımcımız olsun, zorlukları kolaylaştırsın inşallah

Şimdi doğurmayan kim kaldık Arsoney giggles Y yorgunnn_anne benim son gün 13 aralık kararlaştırdık, geldi geldi gelmezse pazartesi 13:45 gazamız mübarek olsun
Hayırlısı olsun canım benim sağlıkla sıhhatle doğsunda riske atmya gerek yok bizimde gelecek elbet hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı

Beni korkutuyorsunuz valla böyle yaparak
Şaka maka sen konuşsana doktorunla sezeryan konusunu. Konusmadiysan nerden bilecek normal doğum bekliyor diye düşünür. Cuma kontrolün galiba netleştir sen bu konuyu. Devlette isteğe bağlı yapmıyorlar diye biliyorum. Korkma da netleştir birden sancin falan gelirse zor durumda kalma canım

Yok onu konuştuk ben sezaryen istiyorum dedim
O da hallederiz o sorun değil dedi
Doktor tanış o yüzden rahatım
Ama cuma yine soracağım ne zaman alırız diye

Yok onu konuştuk ben sezaryen istiyorum dedim
O da hallederiz o sorun değil dedi
Doktor tanış o yüzden rahatım
Ama cuma yine soracağım ne zaman alırız diye
Heee iyi bari konuşmuşsun. Versin artık tarih bence de. Benim yeğenim tam normal doğum tarihinde doğdu sezeryanla kilosu fazla olmasına rağmen. Kontrole gittiğinde bile diyebiliyorlar hadi alalım diye ileri haftalar olunca.

Dolunca göğüsleri elleyince beze gibi şişlikler oluyor başta sonra masaj yapıp elle uyarınca süt geliyor sonra dolup emzirmeyince yanma batma oluyor

O zaöan diyorsun ki belki de cuma alır

Sadece istediğim yerleri alıyorum

Doktorların işi belli olmuyor alabilir tabi Senin normalde biraz daha zamanın vardi sanki.
En en en son 20si
Ama o normal doğum için en son
Şöyle insan gibi belli bi günğm olsa acil gelince kimi arayacağımu filan şaşırmasam olmaz mı ben dr
Zaten hamileliği uçlarda yaşamaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…