KesinlikleOlsun sen de bundan sonra yavaş yavaş böyle denemeye çalışırsın. Adım adım öğrenicez her şeyi
Aaay muhteşemBen teraryum sevmiyorum ama doğum günümde 2 tane hediye edilmişti. Birini verip kurtulmayı düşünüyorum
Ben varım17 Aralık a gün verdi doktorum
En kötü sizden önce doğururum diye düşünüyorum ya20 Aralık sonrası doğum için gün alan var mı?
Napiyim ya koyacak yer yok zaten sevmiyorum bide. Yeni evlendi eşine götürsün sevinirAaay muhteşemAradığım ekonomi.
O kadar da olmaz zaten umutsuz olmaEn kötü sizden önce doğururum diye düşünüyorum ya
16sıma kadar doğurmam lazımO kadar da olmaz zaten umutsuz olma
Sebep16sıma kadar doğurmam lazım
Bunu bilmiyordumprima paketinin içindeki tüm bezler farklı farklı desende oluyor
Allah allaaah çok enteresan ben de evladıma başkalarının bezini bağlıyolar die delleniyordum tamBnde 2 no var ama her paket deseni farklı biten paketle şuan kullandığım farklı
Bu biz bi meme emiyor alt açıyorum gaz çıkarma mıkırdanma sonra diğer meme
Sağım makinesine döndüm gündüz iyide gece 1 saati buluyor gaz çıkarma uzun sürüyor
E 40 hafta dolunca mı planlı sezaryen olacağım ben
Bana beklicez herşey normal diyor heran gelebilir diyor ama sancı felan yok bendeNe diyo sana en son?
Kader kısmet diyelimE 40 hafta dolunca mı planlı sezaryen olacağım ben
Hayırlısı olsun canım benim sağlıkla sıhhatle doğsunda riske atmya gerek yok bizimde gelecek elbet hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızıŞimdi doğurmayan kim kaldıkArsoney giggles Y yorgunnn_anne benim son gün 13 aralık kararlaştırdık, geldi geldi gelmezse pazartesi 13:45 gazamız mübarek olsun
Beni korkutuyorsunuz valla böyle yaparakKader kısmet diyelim
Şaka maka sen konuşsana doktorunla sezeryan konusunu. Konusmadiysan nerden bilecek normal doğum bekliyor diye düşünür. Cuma kontrolün galiba netleştir sen bu konuyu. Devlette isteğe bağlı yapmıyorlar diye biliyorum. Korkma da netleştir birden sancin falan gelirse zor durumda kalma canımBeni korkutuyorsunuz valla böyle yaparak
Yok onu konuştuk ben sezaryen istiyorum dedimŞaka maka sen konuşsana doktorunla sezeryan konusunu. Konusmadiysan nerden bilecek normal doğum bekliyor diye düşünür. Cuma kontrolün galiba netleştir sen bu konuyu. Devlette isteğe bağlı yapmıyorlar diye biliyorum. Korkma da netleştir birden sancin falan gelirse zor durumda kalma canım
Heee iyi bari konuşmuşsun. Versin artık tarih bence de. Benim yeğenim tam normal doğum tarihinde doğdu sezeryanla kilosu fazla olmasına rağmen. Kontrole gittiğinde bile diyebiliyorlar hadi alalım diye ileri haftalar olunca.Yok onu konuştuk ben sezaryen istiyorum dedim
O da hallederiz o sorun değil dedi
Doktor tanış o yüzden rahatım
Ama cuma yine soracağım ne zaman alırız diye
Dolunca göğüsleri elleyince beze gibi şişlikler oluyor başta sonra masaj yapıp elle uyarınca süt geliyor sonra dolup emzirmeyince yanma batma oluyorAnlıyorum. Bugün eve geldik. Hastanede duş almama müsade etmemişlerdi. Duş aldım, sıcak su torbası koydum. Bebeği emziremiyorum, ağladığı an kaynanam biberonu dayıyor. Emzirirken bebek ağlıyor diye. Ama akşam birinin ucunda süt damlası vardı. Göğüslerimde yanma var. Demin biraz emzirdim kaynanam yetişip biberonu dayayana kadar. Süt dolma hissi yanma gibi mi oluyor
O zaöan diyorsun ki belki de cuma alırHeee iyi bari konuşmuşsun. Versin artık tarih bence de. Benim yeğenim tam normal doğum tarihinde doğdu sezeryanla kilosu fazla olmasına rağmen. Kontrole gittiğinde bile diyebiliyorlar hadi alalım diye ileri haftalar olunca.
Doktorların işi belli olmuyor alabilir tabiO zaöan diyorsun ki belki de cuma alır
Sadece istediğim yerleri alıyorum
En en en son 20siDoktorların işi belli olmuyor alabilir tabiSenin normalde biraz daha zamanın vardi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?