2021 Aralık Anneleri

Ben
Dün sabaha kadar uyuyamadım bulantı yüzünden

giggles lonely bird yarın dört gözle güzel haberlerinizi bekliyor olacağım. Çok rahat ve sağlıklı bir doğum olur inşallah

Ben suna nilaya gitcem atakentte memnun kalmayan akrabanın memnuniyetsizliğini bana anlatır mısın musait olunca.
Geneli yanlis teshis dedi yalovadaki drlara.
Mesela bitanesi alerjik bebeymis, israrla cocuktur aglar normal demis sonra bikac doktora gidince cocugun alerjik oldugu ortaya cikmis, anne diyet beslenince bebe pamuk gibi olmus.
Bosuna vakit kaybi diyorlar o yuzden.
Alkin melikoglu var en cok memnun kalinan o da kotunun iyisi diyorlar ama yine digerlerine gore daha bilgiliymis.
Eger araciniz varsa orhangazideki doktora goturun o da orhangazi atakentte

Herseyi okuyamadım ama bende de bulantı had safhada son birkaç gündür. Akşam icim dışıma çıktı hatta noluyor dedim. Bir de yine doğurmadan mastit oldum kac oldu bu Bebekten sonra ne olacak kimbilir

Bir de karın ağrısı var sanırım yalancı sancı. Hayırlısıyla günü gelip doğsaydı. Yoksa stresten Bir yere doğuruvereceğim

Benim bulantılarım gebeliğin başından beri hiç bitmedi desem mastit içindi sanırım lahana duymuş muydunuz? Öyle bir duyumum var ama internetten bi araştırın isterseniz

Bende yarın sıramı almayı umut ediyorum

lonely bird giggles yarın için dualarımız sizinleee güzel haberlerle gelin bize de umut olun inşallah

giggles , lonely bird Ben kalkana kadar doğurmuş olun hayırlısıyla Bebişler sağlıkla gelsin, kolaycacık alın kucağınıza inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar. Hepimiz yavrularımızla bol sütlü günler geçirelim inşş

Benim bulantılarım gebeliğin başından beri hiç bitmedi desem mastit içindi sanırım lahana duymuş muydunuz? Öyle bir duyumum var ama internetten bi araştırın isterseniz
Evet duymuştum. Biraz ovaladım falan ama kızarmış vücudum sizliyor. Yarına düzelmezse aldırıp deneyim. Bulantı berbat bişey iştahım harikaydı bebek de güzel kilo almisti, yine gitti güzelim iştah Teşekkür ederim

Kusma ve ishal durumlarını doğuma hazırlık diye biliyorum kızlar, vücut kendini Bi şekilde boşaltmaya çalışıyormuş. Ama hemen doğuracaksın anlamına gelmiyor tabi
Ay bana mı dediniz 1 hafta daha durması lazım inşallah öyle bişey olmaz

Ay bir de covid belası çıktı başımıza inşallah korktuğunuz gibi olmaz sağlıkla hallolur herşey. Geçmiş olsun.

Ben yine beklentimi düşük tutayım da
İyi davranırlarsa sevinçten ağlarım

Peki belli bi süre sonra doktor kontrolü filan gibi bi şeyi var mı doğunca
Hastaneden çıkarken ilk kontrolĺeri yapılıyor sonra sarılık felan olmazsa aylık kontrole gidiyorsun
İlk 10 gün içinde gitsen yeter gibi
Kimlik çıkarma işi filan da var çocuğun
Acaba hastanede mi yoksa nüfusa mı gidiliyor
Bi deeeee 2 gece kalacaksın dediler bana
Edevletten başvuru yapılıyor sanırım nüfus cüzdanı için birde bari proje hastaneleri kendi de çıkartıyor kimliği hastaneye sorun taburcu olurken
Bende iki gece kaldim
Allah allah nedir bu yaşını başını almış insanların hamilelerden beklentisi ne ayıp yaa yardimci olmayavaksan kalabalık bari yapma
evet degisiyorum.Bugun cok huzursuz surekli kivraniyo
Gazi vardır gaz olunca da otomatik emmek istiyorlar öyle rahatkalayacaklarini sanıyor sipalar
Lahana yaprağını genelde bebekler memeyi bırakırken yapıyorlar süt geri gitsin bitsin diye şimdi yapsa sıkinti olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…