BenKızlar 2 gündür akşamları bi miğde bulantısı çıktı bende ya çıkardım rahatladım ama halsizlik değişik haller var .bende yeniden hamile kalmış gibi doğurmadan doğum belirtisi felan değil demi bu sancım da yok
Sağol beybimBen
Dün sabaha kadar uyuyamadım bulantı yüzünden
giggles lonely bird yarın dört gözle güzel haberlerinizi bekliyor olacağım. Çok rahat ve sağlıklı bir doğum olur inşallah
Bende yarın sıramı almayı umut ediyorumSağol beybimdarısı size bekliyoruz hemen sıraya girin
Sağol beybimdarısı size bekliyoruz hemen sıraya girin
Özel hastane olduğu için anlaşmamıza dahilHayırlısı ile gelsin Insallah. Epidural için ayrı bir ücret veriyor musunuz peki
Geneli yanlis teshis dedi yalovadaki drlara.Ben suna nilaya gitcem atakentte memnun kalmayan akrabanın memnuniyetsizliğini bana anlatır mısın musait olunca.
Benim bulantılarım gebeliğin başından beri hiç bitmedi desemHerseyi okuyamadım ama bende de bulantı had safhada son birkaç gündür. Akşam icim dışıma çıktı hatta noluyor dedim. Bir de yine doğurmadan mastit oldum kac oldu buBebekten sonra ne olacak kimbilir
Bir de karın ağrısı var sanırım yalancı sancı. Hayırlısıyla günü gelip doğsaydı. Yoksa stresten Bir yere doğuruvereceğim
Bende yarın sıramı almayı umut ediyorum
lonely bird giggles yarın için dualarımız sizinleee güzel haberlerle gelin bize de umut olun inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar. Hepimiz yavrularımızla bol sütlü günler geçirelim inşşgiggles , lonely bird Ben kalkana kadar doğurmuş olun hayırlısıyla Bebişler sağlıkla gelsin, kolaycacık alın kucağınıza inşallah
Evet duymuştum. Biraz ovaladım falan ama kızarmış vücudum sizliyor. Yarına düzelmezse aldırıp deneyim. Bulantı berbat bişey iştahım harikaydı bebek de güzel kilo almisti, yine gitti güzelim iştahBenim bulantılarım gebeliğin başından beri hiç bitmedi desemmastit içindi sanırım lahana duymuş muydunuz? Öyle bir duyumum var ama internetten bi araştırın isterseniz
Ay bana mı dedinizKusma ve ishal durumlarını doğuma hazırlık diye biliyorum kızlar, vücut kendini Bi şekilde boşaltmaya çalışıyormuş. Ama hemen doğuracaksın anlamına gelmiyor tabi
Ay bir de covid belası çıktı başımızaBugün bebek o kadar hareketli ki ben de doğurmam inşallah diye dua ediyorumcovid pozitifim karantina 40 haftanın dolduğu gün bitiyor, eğer sabretmezse sezeryana alacaklar ve bebekle ben tek kalcam hayırlısı neyse o olsun tabi ama hiç böyle hayal etmemiştim
Hastaneden çıkarken ilk kontrolĺeri yapılıyor sonra sarılık felan olmazsa aylık kontrole gidiyorsunBen yine beklentimi düşük tutayım da
İyi davranırlarsa sevinçten ağlarım
Peki belli bi süre sonra doktor kontrolü filan gibi bi şeyi var mı doğunca
Edevletten başvuru yapılıyor sanırım nüfus cüzdanı için birde bari proje hastaneleri kendi de çıkartıyor kimliği hastaneye sorun taburcu olurkenİlk 10 gün içinde gitsen yeter gibi
Kimlik çıkarma işi filan da var çocuğun
Acaba hastanede mi yoksa nüfusa mı gidiliyor
Bi deeeee 2 gece kalacaksın dediler bana
Allah allah nedir bu yaşını başını almış insanların hamilelerden beklentisi ne ayıp yaa yardimci olmayavaksan kalabalık bari yapmaNe heyecanı canım heyecan mı bıraktılar, kaynanamlar geldi. Ben evi temizliyorum hastaneden gelince temiz olsun diye adamlar gelmiş o halimde benden yemek bekliyor. Sağolsun annem de ağzını açıp bişey diyemez. Dışardan söyleyelim dedim diye laf duydum kaynanamdan. Zaten gündüz yemişler, 2 kere dışardan yiyemezlermiş. Belim tutmaz oldu, sancılanıyorum iş yapmaktan. Seni de sorduğuna pişman ettim kusura bakma
Gazi vardır gaz olunca da otomatik emmek istiyorlar öyle rahatkalayacaklarini sanıyor sipalarevet degisiyorum.Bugun cok huzursuz surekli kivraniyo
Lahana yaprağını genelde bebekler memeyi bırakırken yapıyorlar süt geri gitsin bitsin diye şimdi yapsa sıkinti olmaz mıBenim bulantılarım gebeliğin başından beri hiç bitmedi desemmastit içindi sanırım lahana duymuş muydunuz? Öyle bir duyumum var ama internetten bi araştırın isterseniz
Sağolasın canım dua edin bize
Gece 00.00 dan sonra yemedim 10.30 11 gibi ameliyattaydımHeyecandan ne oğlum uyudu ne benspinal sezaryen olan kızlar kaç saat önce yemek yediniz? Kimisi 6 kimisi 8 diyor hastanelerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?