2021 Aralık Anneleri

Heyecandan ne oğlum uyudu ne ben spinal sezaryen olan kızlar kaç saat önce yemek yediniz? Kimisi 6 kimisi 8 diyor hastanelerin.
Bana gece 12 den sonra bişi yeme dedi hastane
Sadece sabah ilaç içiyorum diye yarım bardak suyla iç denildi
Senin doğum kaçta

13:45 dediler ama senin gibi gecikmeli girerim bence, kadın hep dolu ya
Bnde 12:45 di 13 de girdim
Ameliyathane yoğun dediler inşallah seni saatinde alırlar ameliyattan çıkınca su içersin bnm dilim damağım kurumuştu hele susuzluğa hiç gelemiyorum

Bebek büyütmece , sende durumlar ne ? Birde şunu sorcam ; kızım 4 günlük olcak ama hala ciş yaptığı konusunda emin değilim 2 kere anca bezin sarı göstergesi mavi oluşmuştur. Kakadan yana sıkıntı yok günde 3-5 kere falan yapıyor ; acaba diyorum kakayla beraber yapıyor ve sızıntı şeklinde arkaya gidiyor da ben ciş yapmıyor mu sanıyorum? Yaşayan var mı bu durumu ? Not sütüm bugün çok gelmeye başladı 2 gün önce gece hiç yoktu mama vermek zorunda kaldık (sarılık var kızımda) şuan 1-1.5 saatte bir emiyor

Çiş bizim bezde belli oluyo ya gayet de ağırlaştırıyo. Kakadan hariç çişli bez de çok alıyorum. Süte aman dikkat sağ ekstradan tıkanmasın çok fazlaysa.

Çiş bizim bezde belli oluyo ya gayet de ağırlaştırıyo. Kakadan hariç çişli bez de çok alıyorum. Süte aman dikkat sağ ekstradan tıkanmasın çok fazlaysa.
Ay bilmiyorum ağlamak üzereyim artık bencede çişi çok yapması gerekiyor ama hep kakayla karışıktır diye sabrettim şimdi siz böyle diyince ..

Bnde 12:45 di 13 de girdim
Ameliyathane yoğun dediler inşallah seni saatinde alırlar ameliyattan çıkınca su içersin bnm dilim damağım kurumuştu hele susuzluğa hiç gelemiyorum
Sorma susuzluk korkusu bastı şimdi son suyumu içicem
Biraz uyumaya çalış gidene kadar sağlıkla kucağına al
Uyuyamıyorum ama yatarım belki bayılırım uykusuzluktan amin canım sağolasın dua et

Canım çiş yapması kakadan daha önemli diye biliyorum, yeterli beslendiğini gösteriyor muş. İstersen doktora bir danış durumu

Canım çiş yapması kakadan daha önemli diye biliyorum, yeterli beslendiğini gösteriyor muş. İstersen doktora bir danış durumu
Aslında 2 gündür hemşire de geliyor ona söylüyorum emin olmadığımı kakayla gelebileceğini ama bir şey demedi. Şuan kendimi çok kötü bi anne gibi hissediyorum. Bi sıkıntısı var kesin ama beslenmeyle ilgili olamaz mama verdiğimde de çiş yapmıyor

Öyle düşünme sorun olsa hemşireler de müdahale ederdi belki de boşaltım sistemi yeni yeni alışıyor. İnş sorun yoktur olumsuz düşünme sütün etkilenir, güzelce yiyorsa düzene biner inş merak etme

Kısçe emsin dursun anca. Sütün iyi geldi mi sağım yapıyon mu aman benim gibi birdne gelip tikanmasın.
Sağım yapacak duruma gelmemişlerdi henüz ama bebiş ilk defa bu gece güzel uyudu ben de saat kurmamışım 3 saate yakın deliksiz uyuyunca memeler tıkanmış bir anda nasıl oldu böyle

Heyecandan ne oğlum uyudu ne ben spinal sezaryen olan kızlar kaç saat önce yemek yediniz? Kimisi 6 kimisi 8 diyor hastanelerin.
O gece en Son 22 gibi peynir ekmek yemistim gece de sancilandin erken geldi minik sabah 09.18 de doğdu bi Problem olmadı lavman felan da gereken duyulmadi zaten sezaryanda lavman yapiyorlar mi emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…