2021 Aralık Anneleri

Ben bunu yenidoğan hemairesine sormuştum kakayla beraber ciste yapıyordur demişti.

O gece en Son 22 gibi peynir ekmek yemistim gece de sancilandin erken geldi minik sabah 09.18 de doğdu bi Problem olmadı lavman felan da gereken duyulmadi zaten sezaryanda lavman yapiyorlar mi emin değilim
Yok canım lavman yapmıyorlar diye biliyorum, açlık susuzluk mide boş olması gerekmiş ameliyatta onun için. Ama sonda takıyorlar sezaryende de.

Heyecandan ne oğlum uyudu ne ben spinal sezaryen olan kızlar kaç saat önce yemek yediniz? Kimisi 6 kimisi 8 diyor hastanelerin.
Buna kesin çok geç cevap verdim de
Ben 8 saatlik açlık olmasına karar verdim
En soj 10 gibi yedim sanırım akşam
Hatta içtim de

Ayrıca çığlık atarak uzaklara kaçasım var
Brn nasıl doğuracağım

Gece yoktun buralarda uyuyup dinlenmişsindir inşallah
Düşünmeyi bırak artık bu saatten sonra hastaneye gidersin prosedürler falan bi bakmışsın olmuş bitmiş çok güzel geçecek inşallah

Gece yoktun buralarda uyuyup dinlenmişsindir inşallah
Düşünmeyi bırak artık bu saatten sonra hastaneye gidersin prosedürler falan bi bakmışsın olmuş bitmiş çok güzel geçecek inşallah
Sorma saat de ne hızlı geçti bu akşam
Normalde her saat başı uyanırdım
2 kere ya uyandım ya uyanmadım

Hastaneye geldim şimdi yatış matış bi şeylet yapacakmışım
Geliyorum direkt almıyorlar ne saçma

Sağım yapacak duruma gelmemişlerdi henüz ama bebiş ilk defa bu gece güzel uyudu ben de saat kurmamışım 3 saate yakın deliksiz uyuyunca memeler tıkanmış bir anda nasıl oldu böyle
Ilk once sicak biseyle tut goguslerine ya da dusta sicak suyla dus al sonra sagim yaprken dayanabilecegin miktarda masaj yaprak skmaya calis bak bakalim tikanmis mi
Ben de tikandi sanmistim hemsire oyle yapinca fiskirdi cok korktum

Dua ediyorum saglicakla kucagina al insallah cok guzel gececek

Bu ne kadar saçma bişey ya koskoca giggles geliyor ellerinde ameliyat malzemeleri sedyeyle beklemeleri lazımdı

Merhabalar kızlar sezeryan da dıkıs yerlerınızın ahrısı ne zaman gevtı bnm hala agrıyır yatarken kalkarken bazen cok zorlanıyorum kalkarken dıger doğumlarım daha çabuk ayaklanmıştım sankı 6 gun oldu bu arada. Ayrıca doğumda mıyomum vardı oda alındı

Allah Allah nie öyle oldukki ya gündüz bişey yok akşam başlıyor bulantı

Cok geçmiş olsun rahatlıkla anlatırsınız inşallah tüm süreci

Kusma ve ishal durumlarını doğuma hazırlık diye biliyorum kızlar, vücut kendini Bi şekilde boşaltmaya çalışıyormuş. Ama hemen doğuracaksın anlamına gelmiyor tabi
Vucud bakalım ne zaman hazır ol a geçecek hayırlısı bakalım
Çok geçmiş olsun Allah'ım şifa versin inşallah korktuğun gibi olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…