- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Ben bunu yenidoğan hemairesine sormuştum kakayla beraber ciste yapıyordur demişti.Bebek büyütmece , sende durumlar ne ? Birde şunu sorcam ; kızım 4 günlük olcak ama hala ciş yaptığı konusunda emin değilim 2 kere anca bezin sarı göstergesi mavi oluşmuştur. Kakadan yana sıkıntı yok günde 3-5 kere falan yapıyor ; acaba diyorum kakayla beraber yapıyor ve sızıntı şeklinde arkaya gidiyor da ben ciş yapmıyor mu sanıyorum? Yaşayan var mı bu durumu ? Not sütüm bugün çok gelmeye başladı 2 gün önce gece hiç yoktu mama vermek zorunda kaldık (sarılık var kızımda) şuan 1-1.5 saatte bir emiyor
Yok canım lavman yapmıyorlar diye biliyorum, açlık susuzluk mide boş olması gerekmiş ameliyatta onun için. Ama sonda takıyorlar sezaryende de.O gece en Son 22 gibi peynir ekmek yemistimgece de sancilandin erken geldi minik sabah 09.18 de doğdu bi Problem olmadı lavman felan da gereken duyulmadi zaten sezaryanda lavman yapiyorlar mi emin değilim
Buna kesin çok geç cevap verdim deHeyecandan ne oğlum uyudu ne benspinal sezaryen olan kızlar kaç saat önce yemek yediniz? Kimisi 6 kimisi 8 diyor hastanelerin.
Gece yoktun buralarda uyuyup dinlenmişsindir inşallahBuna kesin çok geç cevap verdim de
Ben 8 saatlik açlık olmasına karar verdim
En soj 10 gibi yedim sanırım akşam
Hatta içtim de
Ayrıca çığlık atarak uzaklara kaçasım var
Brn nasıl doğuracağım
Sorma saat de ne hızlı geçti bu akşamGece yoktun buralarda uyuyup dinlenmişsindir inşallah
Düşünmeyi bırak artık bu saatten sonra hastaneye gidersin prosedürler falan bi bakmışsın olmuş bitmişçok güzel geçecek inşallah
Ilk once sicak biseyle tut goguslerine ya da dusta sicak suyla dus al sonra sagim yaprken dayanabilecegin miktarda masaj yaprak skmaya calis bak bakalim tikanmis miSağım yapacak duruma gelmemişlerdi henüz ama bebiş ilk defa bu gece güzel uyudu ben de saat kurmamışım 3 saate yakın deliksiz uyuyunca memeler tıkanmış bir anda nasıl oldu böyle
Dua ediyorum saglicakla kucagina al insallah cok guzel gececekSorma saat de ne hızlı geçti bu akşam
Normalde her saat başı uyanırdım
2 kere ya uyandım ya uyanmadım
Hastaneye geldim şimdi yatış matış bi şeylet yapacakmışım
Geliyorum direkt almıyorlar ne saçma
Çok teşekkür ederimDua ediyorum saglicakla kucagina al insallah cok guzel gececek
Bu ne kadar saçma bişey yaSorma saat de ne hızlı geçti bu akşam
Normalde her saat başı uyanırdım
2 kere ya uyandım ya uyanmadım
Hastaneye geldim şimdi yatış matış bi şeylet yapacakmışım
Geliyorum direkt almıyorlar ne saçma
Bence deBu ne kadar saçma bişey yakoskoca giggles geliyor ellerinde ameliyat malzemeleri sedyeyle beklemeleri lazımdı
Senin hikayeni çok merak ediyorumBence de
Doktorların sekreteri de gelmiyor
Doktor geldi sekreteri yok
Midem çok bulanıyorSenin hikayeni çok merak ediyorum
İçeride mide bulantını geçirecek bişeyler yaparlar şimdi kokteyl falanMidem çok bulanıyor
Hastaneye kusan kadın
Doğumdan kaçan kadın
Yaz googlea
Ben hiç sormadım gittiğim hastaneye. Sormak lazimÖzel hastane olduğu için anlaşmamıza dahil
Allah Allah nie öyle oldukki ya gündüz bişey yok akşam başlıyor bulantıHerseyi okuyamadım ama bende de bulantı had safhada son birkaç gündür. Akşam icim dışıma çıktı hatta noluyor dedim. Bir de yine doğurmadan mastit oldum kac oldu buBebekten sonra ne olacak kimbilir
Bir de karın ağrısı var sanırım yalancı sancı. Hayırlısıyla günü gelip doğsaydı. Yoksa stresten Bir yere doğuruvereceğim
Özel benimkiİki ucu bi şeyli değnek işte
Doğum günü belli değilken de doğurasım vardı
Belli oldu korkudan doğurasım kaçtı
Özel hastane mi devlet mi
Bu ayrım çok önemli
Amin inşallah
Hepimiz sırayla sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Cok geçmiş olsun rahatlıkla anlatırsınız inşallah tüm süreciBugün bebek o kadar hareketli ki ben de doğurmam inşallah diye dua ediyorumcovid pozitifim karantina 40 haftanın dolduğu gün bitiyor, eğer sabretmezse sezeryana alacaklar ve bebekle ben tek kalcam hayırlısı neyse o olsun tabi ama hiç böyle hayal etmemiştim
Vucud bakalım ne zaman hazır ol a geçecek hayırlısı bakalımKusma ve ishal durumlarını doğuma hazırlık diye biliyorum kızlar, vücut kendini Bi şekilde boşaltmaya çalışıyormuş. Ama hemen doğuracaksın anlamına gelmiyor tabi
Çok geçmiş olsun Allah'ım şifa versin inşallah korktuğun gibi olmaz canımBugün bebek o kadar hareketli ki ben de doğurmam inşallah diye dua ediyorumcovid pozitifim karantina 40 haftanın dolduğu gün bitiyor, eğer sabretmezse sezeryana alacaklar ve bebekle ben tek kalcam hayırlısı neyse o olsun tabi ama hiç böyle hayal etmemiştim
Bi anda oluyo zaten yaSağım yapacak duruma gelmemişlerdi henüz ama bebiş ilk defa bu gece güzel uyudu ben de saat kurmamışım 3 saate yakın deliksiz uyuyunca memeler tıkanmış bir anda nasıl oldu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?