Taa öğlenmiş ne var sabahdan alıvereydi tüh yaa açlıkdan insan daha çok stres oluyor canım yaSaat 13:45 dediler ama kadın çok yoğun beni kimbilir kaçta alacaklar kesin gecikme yaşanır, çıktık derken akşam 5i bulur sanırım
Sağlıkla al bebişini inşallah güzel geçsin doğumunda inşallah canımSorma saat de ne hızlı geçti bu akşam
Normalde her saat başı uyanırdım
2 kere ya uyandım ya uyanmadım
Hastaneye geldim şimdi yatış matış bi şeylet yapacakmışım
Geliyorum direkt almıyorlar ne saçma
Hiç uyumadım grip olmuş gibiyimTaa öğlenmiş ne var sabahdan alıvereydi tüh yaa açlıkdan insan daha çok stres oluyor canım ya
İnş şimdiye doğurmuşsundur sağ sağlimBuna kesin çok geç cevap verdim de
Ben 8 saatlik açlık olmasına karar verdim
En soj 10 gibi yedim sanırım akşam
Hatta içtim de
Ayrıca çığlık atarak uzaklara kaçasım var
Brn nasıl doğuracağım
Stresden canım o aman Allah korusun geçmiyorda gripHiç uyumadım grip olmuş gibiyim
Stres mi yaptınHiç uyumadım grip olmuş gibiyim
Narkoz vermeden mi taktılarAllah sondayı ıslah etsin
Canlı canlıNarkoz vermeden mi taktılar
ama çok heyecanlı oluyor burda böyle doğumunu beklemekCanlı canlı
3 seferde
15 kişi
Herkesi kendi doğurmuş kadar hissettireceğim ant içtimama çok heyecanlı oluyor burda böyle doğumunu beklemek
şurda durayım
15 kişi miCanlı canlı
3 seferde
15 kişi
Canlı doğum diyordun bi ara sankiCanlı canlı
3 seferde
15 kişi
Biri tuttu biri açtı 10u izledi filan15 kişi mi
Doğumda kaç kişi olacak peki
Biri tuttu biri açtı 10u izledi filan
Normalde narkoz sonrası takılıyor acaba devlet diye mi canlı takıyorBenimle evet
Kendini kasmayanlarla değilmiş
Daha dogurmadin mi yaBenimle evet
Kendini kasmayanlarla değilmiş
Benim 2.gun dalan gecmisti ama doktorum agri hissetmesen de kutu bitene kadar gunde 3 kez minoset kullan dedi. Sen kullaniyor musun?Merhabalar kızlar sezeryan da dıkıs yerlerınızın ahrısı ne zaman gevtı bnm hala agrıyır yatarken kalkarken bazen cok zorlanıyorum kalkarken dıger doğumlarım daha çabuk ayaklanmıştım sankı 6 gun oldu bu arada. Ayrıca doğumda mıyomum vardı oda alındı
Ben de sıkınca masajla çıkarttım biraz biraz da bebişko çekti sağolsun kalanını da sağım yapıcam ama korkuyorum acıdanIlk once sicak biseyle tut goguslerine ya da dusta sicak suyla dus al sonra sagim yaprken dayanabilecegin miktarda masaj yaprak skmaya calis bak bakalim tikanmis mi
Ben de tikandi sanmistim hemsire oyle yapinca fiskirdi cok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?