Bir hafta sürdü yatıp kalkarken sonra geçti. Korse kullanıyo musun?Merhabalar kızlar sezeryan da dıkıs yerlerınızın ahrısı ne zaman gevtı bnm hala agrıyır yatarken kalkarken bazen cok zorlanıyorum kalkarken dıger doğumlarım daha çabuk ayaklanmıştım sankı 6 gun oldu bu arada. Ayrıca doğumda mıyomum vardı oda alındı
Bana da odada taktılar narkozsuz hic acımadı. Korkma.acılı bişey mi
Herkesin farklı zamanda geldi canım benim de gelip tıkandı anlamadım bi türlü. 4 5 gündür normale döndüm gibi.Kızlar sütünüz kaç gün sonra geldi, süt gelmeyince bebekte emmek istemiyor çok çaresiz kaldım
Aynen canım şimdi gelmek üzereyiz hastaneye giricem. Çıkınca iyi olur da yazarım inşStres mi yaptın
İnşallah değilsindir ya
Benim normalde sabah oluyordu dün akşam öyle oldu anlamadım nedenAllah Allah nie öyle oldukki ya gündüz bişey yok akşam başlıyor bulantı
Açılmayı hissetmedinmi sancıyla yada ağrıyla canım yoksa normalmiydiDoktora gittim 2cm açılma varmış doktorda biraz müdahale etti biraz kan geldi,bu gece sancıların olur ilerleme varsa yarın yatışını yaparız dedibi heyecan korku sardı beni
Seni doğurturlar yarın hadi hayırlısı olsun bakalımDoktora gittim 2cm açılma varmış doktorda biraz müdahale etti biraz kan geldi,bu gece sancıların olur ilerleme varsa yarın yatışını yaparız dedibi heyecan korku sardı beni
Hadi gözünaydın eve gitmeden sancı gelsede orda hemencik doğurDoktora gittim 2cm açılma varmış doktorda biraz müdahale etti biraz kan geldi,bu gece sancıların olur ilerleme varsa yarın yatışını yaparız dedibi heyecan korku sardı beni
Kızlar hani ben kalkana kadar doğuracaktınız aşkolsun
Ben de öyleyim ya neden acaba?Kızlar 2 gündür akşamları bi miğde bulantısı çıktı bende ya çıkardım rahatladım ama halsizlik değişik haller var .bende yeniden hamile kalmış gibi doğurmadan doğum belirtisi felan değil demi bu sancım da yok
Ahhh bende o sorunun cevabını bir türlü bulamayorum canım anlamadım gittiBen de öyleyim ya neden acaba?
Benim cnm...bizim kanama yapmaya basladi azonce doktordan geldik K vitamini ignesi yapildi.. haftaya tekrar kontrole gidicez ayrica iltihap icin krem yazmisti ona devam ediyoriz.YaziSmayi bulamadim kimin bebeginin gobek bagi iltahaplanmisti acaba
Bnada narkoz verilmeden takıldı kendi mi de kastım acıdı biraz anesteziden sonra hissetmeyince rahatladım benimki özeldi bideNormalde narkoz sonrası takılıyor acaba devlet diye mi canlı takıyor
Açılmayı hissetmedinmi sancıyla yada ağrıyla canım yoksa normalmiydi
Ayyy inşallahSeni doğurturlar yarın hadi hayırlısı olsun bakalım
Ah keşke öyle olsaydıHadi gözünaydın eve gitmeden sancı gelsede orda hemencik doğur
Çok mu kanama olduBenim cnm...bizim kanama yapmaya basladi azonce doktordan geldik K vitamini ignesi yapildi.. haftaya tekrar kontrole gidicez ayrica iltihap icin krem yazmisti ona devam ediyoriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?