2021 Aralık Anneleri

Bir hafta sürdü yatıp kalkarken sonra geçti. Korse kullanıyo musun?

Kızlar sütünüz kaç gün sonra geldi, süt gelmeyince bebekte emmek istemiyor çok çaresiz kaldım

A asabiyimben5 ben küçük bi havluyu kaynar suya basıp basıp dıştan beri elle sağarak tıkanıklığı önden actım her emzirme öncesi. Emzirdikten sonra da sağım yaptım içerde kalmasın diye. Bir de bi leğene kaynar su koy memeni üstüne tut buharına. Ustüne de tülbent filan kapat. Uçlar biraz yanıyo. Dayanamayınca cekip tekrar tekrar tutup ondan yaptım. O sert tıknan yerdeki anlık yumusamayı göreceksin.

Kızlar sütünüz kaç gün sonra geldi, süt gelmeyince bebekte emmek istemiyor çok çaresiz kaldım
Herkesin farklı zamanda geldi canım benim de gelip tıkandı anlamadım bi türlü. 4 5 gündür normale döndüm gibi.

Doktora gittim 2cm açılma varmış doktorda biraz müdahale etti biraz kan geldi,bu gece sancıların olur ilerleme varsa yarın yatışını yaparız dedi bi heyecan korku sardı beni
Açılmayı hissetmedinmi sancıyla yada ağrıyla canım yoksa normalmiydi

Doktora gittim 2cm açılma varmış doktorda biraz müdahale etti biraz kan geldi,bu gece sancıların olur ilerleme varsa yarın yatışını yaparız dedi bi heyecan korku sardı beni
Seni doğurturlar yarın hadi hayırlısı olsun bakalım

Hadi gözünaydın eve gitmeden sancı gelsede orda hemencik doğur

Açılmayı hissetmedinmi sancıyla yada ağrıyla canım yoksa normalmiydi
Seni doğurturlar yarın hadi hayırlısı olsun bakalım
Ayyy inşallah Kemiklerim ağrıyordu sürekli,
squat çömelme hareketi pilates yapıyordum zaten aşırı bi sancı olmadı kasılma da pek yok düzensiz
Hadi gözünaydın eve gitmeden sancı gelsede orda hemencik doğur
Ah keşke öyle olsaydı evdeyim hareketlere devam etkisi olur inşallah

Benim cnm...bizim kanama yapmaya basladi azonce doktordan geldik K vitamini ignesi yapildi.. haftaya tekrar kontrole gidicez ayrica iltihap icin krem yazmisti ona devam ediyoriz.
Çok mu kanama oldu
Bize doğduktan 2 saat sonra yapıldı K vitamini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…