RAbbim bebeginle sana saglik versinAmin sağolsın, ne sağlığım ne şartlarım ikinci çocuğu kaldırmaz ama allah hayırlısını versin büyük konuşmayayım
Güzel haberlerle gel inşallahKizimi bugun doktora goturuyorum kizlar lutfen dua edin guzel seyler duyayim su kabusum bitsin
Dilinde var mi bisey pamukcuk ilerlerse yara oluyor ya acaba oyle bisey miBebegimin damaginda bugun boyle bisey fark ettim
Bilgisi olan ya da aynisini yasayan var mi acaba?
Yok dili falan tertemiz, ust damak da tertemiz. Pamukcuk gibi durmuyor ki yaDilinde var mi bisey pamukcuk ilerlerse yara oluyor ya acaba oyle bisey mi
Doktoruna bi atsana ne dicek ben de merak ettimYok dili falan tertemiz, ust damak da tertemiz. Pamukcuk gibi durmuyor ki yapamukcuk nokta nokta ve beyaz oluyordu sanki, bu sarimtrak gibi
Büyük geçmiş olsun.Valla şaşırmadım aslında, hayatta olmayan şey bana gelince olur, biraz bahtsız bedeviyim. Bilmiyorum ki 8 saatte bir veriliyormuş ağrı kesici. Hoş verdikleri de hiç etki etmedi zaten.
BndeBüyük geçmiş olsun.
Medipol neden böyle yapıyor acaba. Şimdi düşünüyorum da, benim ilk doğumum medipol’de olmuştu. Acil sezaryene alınmıştım, sonrasında ağrılarım çok olmuştu. Kendimi toparlamam uzun sürmüştü. Acaba bana da mı ağrı kesiciyi geç yapmışlardıbu doğumumda çok hızlı toparlandım ve tam bir yerlerim ağrıyacakken iğne yapıldı ve çok hızlı toparlandım.
Acaba doğumun ağrısız geçmesi doktorun başarısı mı ya da sonradan ağrı oluşması doktorun başarısızlığı mıBndelonely bird le aynı dr da doğum yaptım bnmde çok güzel geçti
Ağrı kesici saat saymadım ama sürekli yaptılar bn ağrım yok dememe rağmen yaptılar
Onun kötü geçtiinşallah bundan sonrası güzel olucak
Yazmıştım ama görmedin sanırım 230₺ çektirdik güneşli Erdem hastanesinde biraz fazla tutmuş senin ücretBu arada dün kalça usg çektirdim esenler medipol’de 360 TL henüz çektirmeyen varsa bilginiz olsun
Valla bilemiyorum ki hangisiAcaba doğumun ağrısız geçmesi doktorun başarısı mı ya da sonradan ağrı oluşması doktorun başarısızlığı mıben hep bunu sorguluyorum doğurduğum günden beri
ama şimdi siz ikinizde aynı dr a doğum yapıp farklı durumlar yaşamışsınız
Numarasini almadim ki ya hastaneyi arasam verirler mi acabaDoktoruna bi atsana ne dicek ben de merak ettimcanı acısa anlardın bence sorunlu bişey değildir
Görmemiştim evet, ama tüm hastaneler zamlanmış ocak itibariyleYazmıştım ama görmedin sanırım 230₺ çektirdik güneşli Erdem hastanesinde biraz fazla tutmuş senin ücret
Benim ikisi de spinaldi, ilki çok zordu, kolay kolay bir yerim ağrımaz benim ama kötüydüValla bilemiyorum ki hangisi
Bn ilk doğumu genel oldum yine iyi geçmişti
Sanırım şans ve ağrı eşiği ikisinde de hiç ağrım olmadı desem hatta bu doğum daha kolay geçti
Evet ya çok zamlanmış herşey gibiGörmemiştim evet, ama tüm hastaneler zamlanmış ocak itibariyle
Benim ikisi de spinaldi, ilki çok zordu, kolay kolay bir yerim ağrımaz benim ama kötüydü
Ya evet benim bebeğimde de var böyle hem de alt üst hep aynı hizada o yüzden çok önemsemedim ama sorduğunda beni de etiketleyip bilgilendirir misinBebegimin damaginda bugun boyle bisey fark ettim
Bilgisi olan ya da aynisini yasayan var mi acaba?
Hadi geçmiş olsun çok şükürKizlar goturdum cok sukur ben anlamiyormusum yaptigini adam 3 kere denedi morro yapacakmi diye 3 unde de yapti elini cirpti yapmadi ama bu sese morro yaomiyo sorun var demek degil dedi cocuk duyuyo gozunu kirpiyo dedi banada sen ne is yapiyorsun diye sordu yani nerden biliyorsun bunlari gibisinden bende nette okudum dedim bu anneleri mahvetti internet dedi
O doktorda doğum yapan 2 kişi tanıdım biri B BitterCikilata ikisi de çok rahat toparlandı. Benim şanssızlığımAcaba doğumun ağrısız geçmesi doktorun başarısı mı ya da sonradan ağrı oluşması doktorun başarısızlığı mıben hep bunu sorguluyorum doğurduğum günden beri
ama şimdi siz ikinizde aynı dr a doğum yapıp farklı durumlar yaşamışsınız
Yeni gördüm tabi ki numara vermeseler bile mail adresini alır ordan sorardın. Şimdi asistanı çıkmıştır sormadıysan yarın bi araNumarasini almadim ki ya hastaneyi arasam verirler mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?