2021 Aralık Anneleri

Bebegimin damaginda bugun boyle bisey fark ettim
Bilgisi olan ya da aynisini yasayan var mi acaba?

Eklentiler

• CF7313DD-56F1-4162-ABB6-F672E631EF04.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 69
Valla şaşırmadım aslında, hayatta olmayan şey bana gelince olur, biraz bahtsız bedeviyim. Bilmiyorum ki 8 saatte bir veriliyormuş ağrı kesici. Hoş verdikleri de hiç etki etmedi zaten.
Büyük geçmiş olsun.
Medipol neden böyle yapıyor acaba. Şimdi düşünüyorum da, benim ilk doğumum medipol’de olmuştu. Acil sezaryene alınmıştım, sonrasında ağrılarım çok olmuştu. Kendimi toparlamam uzun sürmüştü. Acaba bana da mı ağrı kesiciyi geç yapmışlardı bu doğumumda çok hızlı toparlandım ve tam bir yerlerim ağrıyacakken iğne yapıldı ve çok hızlı toparlandım.

Bnde lonely bird le aynı dr da doğum yaptım bnmde çok güzel geçti
Ağrı kesici saat saymadım ama sürekli yaptılar bn ağrım yok dememe rağmen yaptılar
Onun kötü geçti inşallah bundan sonrası güzel olucak

Acaba doğumun ağrısız geçmesi doktorun başarısı mı ya da sonradan ağrı oluşması doktorun başarısızlığı mı ben hep bunu sorguluyorum doğurduğum günden beri
ama şimdi siz ikinizde aynı dr a doğum yapıp farklı durumlar yaşamışsınız

Bu arada dün kalça usg çektirdim esenler medipol’de 360 TL henüz çektirmeyen varsa bilginiz olsun

Bu arada dün kalça usg çektirdim esenler medipol’de 360 TL henüz çektirmeyen varsa bilginiz olsun
Yazmıştım ama görmedin sanırım 230₺ çektirdik güneşli Erdem hastanesinde biraz fazla tutmuş senin ücret

Valla bilemiyorum ki hangisi
Bn ilk doğumu genel oldum yine iyi geçmişti
Sanırım şans ve ağrı eşiği ikisinde de hiç ağrım olmadı desem hatta bu doğum daha kolay geçti

Yazmıştım ama görmedin sanırım 230₺ çektirdik güneşli Erdem hastanesinde biraz fazla tutmuş senin ücret
Görmemiştim evet, ama tüm hastaneler zamlanmış ocak itibariyle
Valla bilemiyorum ki hangisi
Bn ilk doğumu genel oldum yine iyi geçmişti
Sanırım şans ve ağrı eşiği ikisinde de hiç ağrım olmadı desem hatta bu doğum daha kolay geçti
Benim ikisi de spinaldi, ilki çok zordu, kolay kolay bir yerim ağrımaz benim ama kötüydü

Görmemiştim evet, ama tüm hastaneler zamlanmış ocak itibariyle

Benim ikisi de spinaldi, ilki çok zordu, kolay kolay bir yerim ağrımaz benim ama kötüydü
Evet ya çok zamlanmış herşey gibi
neyseki geldi geçti

Kizlar goturdum cok sukur ben anlamiyormusum yaptigini adam 3 kere denedi morro yapacakmi diye 3 unde de yapti elini cirpti yapmadi ama bu sese morro yaomiyo sorun var demek degil dedi cocuk duyuyo gozunu kirpiyo dedi banada sen ne is yapiyorsun diye sordu yani nerden biliyorsun bunlari gibisinden bende nette okudum dedim bu anneleri mahvetti internet dedi

Hadi geçmiş olsun çok şükür

O doktorda doğum yapan 2 kişi tanıdım biri B BitterCikilata ikisi de çok rahat toparlandı. Benim şanssızlığım Ama medipolden hiç memnun kalmadım, benim bildiğim ameliyat olana düğmeye bastıkça ağrı kesici yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…