2021 Aralık Anneleri

Hadi gözün aydın ben bile rahatladım inan

Kızlar bugün tam 1 aylık oldu oğlum. Sabah taburcu ettiler
Giderken çok ender olan göz kayması bariz belli oluyor. Sizin bebeklerde de oldu mu? Birkac gün önce emzirmeye gittiğimde farketmistim ama kuruntu mu yapıyorum diye düşünmüştüm. Bugün taburcu olurken tekrar işitme testi yaptılar. Yapan bayan da kayması çok dedi. Yarın doktor kontrolü var orda soracağım ama sizden de yorum alayım istedim

Oy çok şýkür ya. Allah sağlık afiyet versin. Kayma yok canım bizde.

Gözün aydınn çok sevindim bir daha hiç ayrılmayın inşallah
Bizde de arada şehla şehla bakıyor ama hiç sorgulamadım bariz bişey olmadıkça boşver bunların sonu gelmez

Çok şükür çok sevindim Allah ayırmasın bir daha Göz kayması bebelerde oluyor zamanla geçiyor diye biliyorum ama ben sorunca öyle demişti doktor, şaşı bakıyodu bazen bizim oğlan sen de bi sor bakalım

Amin canımm
Evet oluyor yenidoganlarda bazen ama bizde basta yoktu o yüzden tedirgin oldum zaten. Bakalım ne diyecek daktır bey

Gözün aydınn çok sevindim bir daha hiç ayrılmayın inşallah
Bizde de arada şehla şehla bakıyor ama hiç sorgulamadım bariz bişey olmadıkça boşver bunların sonu gelmez
Amin canım inşallahh
Sonradan olunca biraz tedirgin oldum ben de. Bakalim dr beni ikna etsin o zaman yarin

Gözünaydın
Kayma mı bebelerde yalancı şaşılık oluyor zamanla geçicyor bnm bildiğim ama dr ne der bakalım

Ya evet benim bebeğimde de var böyle hem de alt üst hep aynı hizada o yüzden çok önemsemedim ama sorduğunda beni de etiketleyip bilgilendirir misin
Fotograf ekleyebilir misin? Doktora yarin sormaya calisicam ulasamazsam da ayin 5inde randevumuz anca o zaman sorarim. Kim once ogrenirse yazsin
Yeni gördüm tabi ki numara vermeseler bile mail adresini alır ordan sorardın. Şimdi asistanı çıkmıştır sormadıysan yarın bi ara
Ay gec oldu artik yarin soracagim insallah Internetten de baktim pek bisey cikmadi sanirim onemsiz bisi

Yarın 40 çıkıyor bizim ama banyoyu bugün yaptırdık ( kaynanam öyle uygun gördü 38 de bile yapan varmış ) ben takılmam böyle şeylere ama meşhur 40 çıkınca ne değişecek merak ediyorum
Değişir değişir kötüyü çağırma
Uyur uyur kocaman adam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…