Sagol canm cok destek oldun tesekkur ederimHadi geçmiş olsun çok şükür
Bnde merak edıyorımKizlarrr korse oneriniz nedir en iyisi hangisi olur gobegimi toparlamam gerek
Mervenin onerdigi daha uygundu onu aldim ben dun 1 2 gune gelir bakalimBnde merak edıyorım
Rica ederim birbirimize destek için burdayızSagol canm cok destek oldun tesekkur ederim
Bende yamuna düşünüyordum emzirme atletiyle dıger lateks korsesınıMervenin onerdigi daha uygundu onu aldim ben dun 1 2 gune gelir bakalim
Hadi gözün aydın ben bile rahatladım inanKizlar goturdum cok sukur ben anlamiyormusum yaptigini adam 3 kere denedi morro yapacakmi diye 3 unde de yapti elini cirpti yapmadi ama bu sese morro yaomiyo sorun var demek degil dedi cocuk duyuyo gozunu kirpiyo dedi banada sen ne is yapiyorsun diye sordu yani nerden biliyorsun bunlari gibisinden bende nette okudum dedim bu anneleri mahvetti internet dedi
Oy çok şýkür ya. Allah sağlık afiyet versin.Kızlar bugün tam 1 aylık oldu oğlum. Sabah taburcu ettiler
Giderken çok ender olan göz kayması bariz belli oluyor. Sizin bebeklerde de oldu mu? Birkac gün önce emzirmeye gittiğimde farketmistim ama kuruntu mu yapıyorum diye düşünmüştüm. Bugün taburcu olurken tekrar işitme testi yaptılar. Yapan bayan da kayması çok dedi. Yarın doktor kontrolü var orda soracağım ama sizden de yorum alayım istedim
Aminnn tüm kuzulara inşallahOy çok şýkür ya. Allah sağlık afiyet versin.Kayma yok canım bizde.
Gözün aydınn çok sevindim bir daha hiç ayrılmayın inşallahKızlar bugün tam 1 aylık oldu oğlum. Sabah taburcu ettiler
Giderken çok ender olan göz kayması bariz belli oluyor. Sizin bebeklerde de oldu mu? Birkac gün önce emzirmeye gittiğimde farketmistim ama kuruntu mu yapıyorum diye düşünmüştüm. Bugün taburcu olurken tekrar işitme testi yaptılar. Yapan bayan da kayması çok dedi. Yarın doktor kontrolü var orda soracağım ama sizden de yorum alayım istedim
Çok şükür çok sevindim Allah ayırmasın bir dahaKızlar bugün tam 1 aylık oldu oğlum. Sabah taburcu ettiler
Amin canımmÇok şükür çok sevindim Allah ayırmasın bir dahaGöz kayması bebelerde oluyor zamanla geçiyor diye biliyorum ama ben sorunca öyle demişti doktor, şaşı bakıyodu bazen bizim oğlan sen de bi sor bakalım
Değişik bisey olursa haber et hazır olayımYarın 40 çıkıyor bizim ama banyoyu bugün yaptırdık ( kaynanam öyle uygun gördü 38 de bile yapan varmış) ben takılmam böyle şeylere ama meşhur 40 çıkınca ne değişecek merak ediyorum
Amin canım inşallahhGözün aydınn çok sevindim bir daha hiç ayrılmayın inşallah
Bizde de arada şehla şehla bakıyor ama hiç sorgulamadım bariz bişey olmadıkça boşver bunların sonu gelmez
Bebiş eve geldi miHadi gözün aydın ben bile rahatladım inan
Görmeye çalışırken öyle şehla bakıyo benimki inş bişey çıkmaz kuzumAmin canımm
Evet oluyor yenidoganlarda bazen ama bizde basta yoktu o yüzden tedirgin oldum zaten. Bakalım ne diyecek daktır bey
GözünaydınKızlar bugün tam 1 aylık oldu oğlum. Sabah taburcu ettiler
Fotograf ekleyebilir misin? Doktora yarin sormaya calisicam ulasamazsam da ayin 5inde randevumuz anca o zaman sorarim. Kim once ogrenirse yazsinYa evet benim bebeğimde de var böyle hem de alt üst hep aynı hizada o yüzden çok önemsemedim ama sorduğunda beni de etiketleyip bilgilendirir misin
Ay gec oldu artik yarin soracagim insallahYeni gördüm tabi ki numara vermeseler bile mail adresini alır ordan sorardın. Şimdi asistanı çıkmıştır sormadıysan yarın bi ara
Değişir değişir kötüyü çağırmaYarın 40 çıkıyor bizim ama banyoyu bugün yaptırdık ( kaynanam öyle uygun gördü 38 de bile yapan varmış) ben takılmam böyle şeylere ama meşhur 40 çıkınca ne değişecek merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?