2021 Aralık Anneleri

Benimki de oyle gazliyken ki genelde oyle huzursuz bir sekile girip birakiyor tekrar tekrar deniyorum agliyor falan bazen de emiyor guzel gazdan dedi bize dr biraz reflude var kakasini da zor yapiyor falan 45 gunde

Onu ben oğlumda yaşamıştım aynı dediğim gibi emziği alınca memeyi reddeti daha sonra emziksiz hayati kendinede bizede felç etti Kızıma bi türlü tutturamıyorum
Biraz zaman geçsin tekrar denicem bakalım ne olacak tutunca bi dert tutmayınca bi dert
Oğlum hiç tutmadı emzik

Valla canım doktor emzirme hemşiresi danışmanı kaç kişiyle görüştüm ben de oyala diyorlar ama olmuyor işte bırakayım da çocuk yirtsin mi kendini gecen gece ağlamaktan gözleri şişti yeminle, mesela az önceki dongumuzu anlatayım ben
7 den 8 e kadar memedeydi tabi uyukluyor gündüz uyumadigi için hadi neyse şekerleme yapsın diyorum mecbur sona 8 buçuğa kadar zor zaptettim 90 cc mama içti 10 dk bile oyalanmadi inan bezini zor değiştirdim uyutmaya çalışıyorum şimdi ve çok ağladığı için mecburen yine memeye aldım ben 1 saate de razıyım biraz sakin dursa ama yok
Konuşuyorum yok şarkı ninni söylüyorum yok bugün bi sürü cingirak falan oyuncak çıkardım hiç dikkatini çekmedi
Şaştım kaldım ben de sinir küpü oldum yazık oğlum dio ki anne kardeşimi letgoya koyalım satalim

Ay güldüm affet

Büyük kaç yaşındaydı

Ya letgoya koptum

Biraz zaman geçsin tekrar denicem bakalım ne olacak tutunca bi dert tutmayınca bi dert
Oğlum hiç tutmadı emzik
Ne zaman denemiştin emzik vermeyi?
İlk 1 ay vermemek gerekirmiş meme şaşkınlığı yapıyormuş
Biz 1 ay dolunca verdik çok bayılmasa da alıyor sürekli vermiyorum zaten genelde uykuya geçerken
Memeye bağlılığı ilk günkü gibi

Beyaz gurultu denedin miii inan boyle bi rahatlik yok agladikca aciyorum huzursuzken aciyorum cocuk kus gibi oluyor

İlk 10 günlüktü
1 haftadıt da vermiyorum

Evet genelde 5 dk emip yapıyordu, bir kaç gündür emer emmez yapınca çok tüketti beni. Çok şükür red yok inş sdv gazdır Ben hiç tutmuyorum memeyi emzirirken, akış için c şekli en iyisiymiş

Bakalım inş fayda görürüm reklaktazdan. Evet sen demiştin ama meme tutmayınca çevrem de ısrar etti danışmana git diye. En azından konuştum içimde şüphe kalmadı bugün daha rahatım. Bizim iştahsızlık da var ama esas sebap o değil, bişey acı veriyor emerken ya gaz ya reflü. Yani umarım daha ciddi bişey değildir

Benimki de oyle gazliyken ki genelde oyle huzursuz bir sekile girip birakiyor tekrar tekrar deniyorum agliyor falan bazen de emiyor guzel gazdan dedi bize dr biraz reflude var kakasini da zor yapiyor falan 45 gunde
Sen ne kullanıyorsun gaz için canım fayda gördüğün bişey var mı? Alerjik mi bebeğin? Reflü çok zormuş ya yavrumun sesi kısıldı

Kaç yaşında dikkat et koymasın letgoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…