- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bizim krizli geceler artık ağlıyordumSen ne kullanıyorsun gaz için canım fayda gördüğün bişey var mı? Alerjik mi bebeğin? Reflü çok zormuş ya yavrumun sesi kısıldı
Valla dün bnde farkettim ağlıyordu uyumadı gözleri şişmiştiValla canım doktor emzirme hemşiresi danışmanı kaç kişiyle görüştüm ben de oyala diyorlar ama olmuyor işte bırakayım da çocuk yirtsin mi kendini gecen gece ağlamaktan gözleri şişti yeminle, mesela az önceki dongumuzu anlatayım ben
7 den 8 e kadar memedeydi tabi uyukluyor gündüz uyumadigi için hadi neyse şekerleme yapsın diyorum mecbur sona 8 buçuğa kadar zor zaptettim 90 cc mama içti 10 dk bile oyalanmadi inan bezini zor değiştirdim uyutmaya çalışıyorum şimdi ve çok ağladığı için mecburen yine memeye aldım ben 1 saate de razıyım biraz sakin dursa ama yok
Konuşuyorum yok şarkı ninni söylüyorum yok bugün bi sürü cingirak falan oyuncak çıkardım hiç dikkatini çekmedi
Şaştım kaldım ben de sinir küpü oldum yazık oğlum dio ki anne kardeşimi letgoya koyalım satalim
Inanirmisim bugun sadece 1defa5 tane flndir cnm tam bilemiyom sizin
Ya emzigi kesme emziklo bebe candirBiraz zaman geçsin tekrar denicem bakalım ne olacak tutunca bi dert tutmayınca bi dert
Oğlum hiç tutmadı emzik
Çok az değil mi 1 defa çişli bezInanirmisim bugun sadece 1defa
1 hafta sonra tekrar denicemYa emzigi kesme emziklo bebe candir
Cnim benimkide bi heyacanla memeyi tutyor bi kac kere cekiyor sut inince hemen aglamaya baslayip agzindan cikariyor cunku icmek istemiyor meme bos olsa rmin ol sabaha kadar memeyi emer yani memeyle derdi yok. Ins cnim yaBakalım inş fayda görürüm reklaktazdan. Evet sen demiştin ama meme tutmayınca çevrem de ısrar etti danışmana git diye. En azından konuştum içimde şüphe kalmadı bugün daha rahatım. Bizim iştahsızlık da var ama esas sebap o değil, bişey acı veriyor emerken ya gaz ya reflü. Yani umarım daha ciddi bişey değildir
Ya hic sorma 90cc mamayi yarisini doke saca icirdim icmeyince nasil cisli bez ciksin ki 10 gunde sadece 100grm almis bebeÇok az değil mi 1 defa çişli bez
İştahsız bebe o zmnYa hic sorma 90cc mamayi yarisini doke saca icirdim icmeyince nasil cisli bez ciksin ki 10 gunde sadece 100grm almis bebe
Hemde nasil aclik horminu yok gibiİştahsız bebe o zmn
Nasıl olacakHemde nasil aclik horminu yok gibi
Istahsiz cocuga ne yapilabilirkiNasıl olacakdr bişi dedi mi
Amin sağlık versinIstahsiz cocuga ne yapilabilirkihani 2-3yas cocuklar vardir surekli tabak elinde gezer yedirmeye calisirsun ya bizimkide oyle memeyi biraktiracagim herhalde en azindan belli bi aralik saat koyup cocuga en azinda biraz mama iciririm memedeykwn resmen beni kandiriyor sadece agzinda goturup getiriyor.
2tane oylw buyuttm ama bu sonuncusu cok asiri istahsiz buda benim kaderim neyse Rabbim tum bevelere cocuklara can sagligi vetsin oyle boyle buyuyecekler. Kendi kendimi mo tive ediyorum böyle
Biraz erken vermişsin beybi memeye iyice alıştıysa öyle verirsin tekrar emzirme düzene girdikten sonra vermeyi öneriyorlarİlk 10 günlüktü
1 haftadıt da vermiyorum
Prima harmonie denedin miOldu mu peki
Yazarsa söylerim ama şuan olabildiğince kuru tutmaya çalışıyorum o bölgeleri. Bizim bacağında pipisinin üst tarafında birde altındaki toplarda var. Krem değdirmiyorum silince kuruluyorum faydası oldu. Ama popo kısmı yine pişik oldu artık ne yapacağımı cidden şaşırdım hassas ciltler için bez yok mu ya
BilemedikBiraz erken vermişsin beybi memeye iyice alıştıysa öyle verirsin tekrar emzirme düzene girdikten sonra vermeyi öneriyorlar
Hafif bir alerjisi var gibi gorunuyor ama ciddi boyutta degil dedi olsa kendini belli ederdi buzamana dedi ben suan sab simplex yeni deniyirum baklm nurse harvey bitirdim bir sise pek fatdasini görmüyorum yinede umut. Bio gaia yi tavsiye etti dr surekli kullan dediSen ne kullanıyorsun gaz için canım fayda gördüğün bişey var mı? Alerjik mi bebeğin? Reflü çok zormuş ya yavrumun sesi kısıldı
Dolu bir bez mi bazen bizimde emmiyor gazdan o zmn saatler gecyr cok az yapmis oluyor:sInanirmisim bugun sadece 1defa
Normal zamanda tolere edebiliyor canım uykusu gelince istemiyorSendedemi tazikli süt olayı var canım bizdede var ben biraz sağıyorum öyle veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?