2021 Aralık Anneleri

Sen ne kullanıyorsun gaz için canım fayda gördüğün bişey var mı? Alerjik mi bebeğin? Reflü çok zormuş ya yavrumun sesi kısıldı
Bizim krizli geceler artık ağlıyordum
Dr söyleyince reflüden demez mi
İlacı verdiğim ilk gece çocuk bi salkindi

Valla dün bnde farkettim ağlıyordu uyumadı gözleri şişmişti

Cnim benimkide bi heyacanla memeyi tutyor bi kac kere cekiyor sut inince hemen aglamaya baslayip agzindan cikariyor cunku icmek istemiyor meme bos olsa rmin ol sabaha kadar memeyi emer yani memeyle derdi yok. Ins cnim ya

Nasıl olacak dr bişi dedi mi
Istahsiz cocuga ne yapilabilirki hani 2-3yas cocuklar vardir surekli tabak elinde gezer yedirmeye calisirsun ya bizimkide oyle memeyi biraktiracagim herhalde en azindan belli bi aralik saat koyup cocuga en azinda biraz mama iciririm memedeykwn resmen beni kandiriyor sadece agzinda goturup getiriyor.
2tane oylw buyuttm ama bu sonuncusu cok asiri istahsiz buda benim kaderim neyse Rabbim tum bevelere cocuklara can sagligi vetsin oyle boyle buyuyecekler. Kendi kendimi mo tive ediyorum böyle

Amin sağlık versin
Sen en iyi şekilde düşünensin hayırlısı olsun

Prima harmonie denedin mi

Sen ne kullanıyorsun gaz için canım fayda gördüğün bişey var mı? Alerjik mi bebeğin? Reflü çok zormuş ya yavrumun sesi kısıldı
Hafif bir alerjisi var gibi gorunuyor ama ciddi boyutta degil dedi olsa kendini belli ederdi buzamana dedi ben suan sab simplex yeni deniyirum baklm nurse harvey bitirdim bir sise pek fatdasini görmüyorum yinede umut. Bio gaia yi tavsiye etti dr surekli kullan dedi

Ya bebisim ishal oldu sanirim kokulu ve aivi iki kez cok yapti:s usutme olabilir mi kizlar banyo yaptirmistik bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…