- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Oğluna hak veriyorum bazenValla canım doktor emzirme hemşiresi danışmanı kaç kişiyle görüştüm ben de oyala diyorlar ama olmuyor işte bırakayım da çocuk yirtsin mi kendini gecen gece ağlamaktan gözleri şişti yeminle, mesela az önceki dongumuzu anlatayım ben
7 den 8 e kadar memedeydi tabi uyukluyor gündüz uyumadigi için hadi neyse şekerleme yapsın diyorum mecbur sona 8 buçuğa kadar zor zaptettim 90 cc mama içti 10 dk bile oyalanmadi inan bezini zor değiştirdim uyutmaya çalışıyorum şimdi ve çok ağladığı için mecburen yine memeye aldım ben 1 saate de razıyım biraz sakin dursa ama yok
Konuşuyorum yok şarkı ninni söylüyorum yok bugün bi sürü cingirak falan oyuncak çıkardım hiç dikkatini çekmedi
Şaştım kaldım ben de sinir küpü oldum yazık oğlum dio ki anne kardeşimi letgoya koyalım satalim
Canım benimki doğdu doğalı öyle yapıyor bebekler cıvık yapar zaten önce nasıldı ki?Ya bebisim ishal oldu sanirim kokulu ve aivi iki kez cok yapti:s usutme olabilir mi kizlar banyo yaptirmistik bugun
Ona baktım da kusmayı önler diyor bizde kusma yok sizde var mı?Bizim krizli geceler artık ağlıyordum
Dr söyleyince reflüden demez mi
İlacı verdiğim ilk gece çocuk bi salkindi
Denedim o da tutmadiBeyaz gurultu denedin miii inan boyle bi rahatlik yok agladikca aciyorum huzursuzken aciyorum cocuk kus gibi oluyor
Kısır döngü dimiOğluna hak veriyorum bazengüldüğüme bakma dün kocama neler saydım bir de tansiyon çıktı bende gebelik zehirlenmesinden, çok hastalandım, dedim beni bırak ben gidicem kaçıcam evden, ağla ağla delirdim. Oyalamak çok zor emzirden evet ama emdikçe de gaz topluyorlar
Emzik emiyor mu? Benimki tam tersi süt gelmeyince emzik atıyor bir iki çekip ama memede süt gelince de sanki acı içmiş gibi ağlıyorCnim benimkide bi heyacanla memeyi tutyor bi kac kere cekiyor sut inince hemen aglamaya baslayip agzindan cikariyor cunku icmek istemiyor meme bos olsa rmin ol sabaha kadar memeyi emer yani memeyle derdi yok. Ins cnim ya
Kuzum ben de öyle yapıyorum 2 saatte bir iyice acıkınca meme veriyorum o zaman tazyikli gelse bile yutuyor gayet güzel. Aralarda da yalancı meme alıştırdım onu veriyorum emmek istediğinde. Bi de reflü var en az 15 dk gaz çıkarma pozisyonunda tutuyorum. Son olarak da kaka gaz olayını test etmek i ç in süt ürünlerini azalttım, daha rahat yapıyor artık kakasını falan.Valla 2 saatte bir ver her dk meme verme diyor, oyala bir şekilde dediİlk günler anne sütü suyu bol kalorisi düşükmüş, artık yağlandı hazmı zor oluyordur dedi. Belki hazmedemiyor çok emince dedi. Ama çok emmiyor ki ilk 5 dk emip bırakıyor deyince, hızlı içiyordur diyor, çekim gücü arttığı için. Bir de süt tazyikli gelince gaz yapar dedi. Sonuç meme reddi değil, çocuğun başka derdi var.
Canım bizim kaka hep ekşi kokulu gibi Bi şey olduğunu sanmıyorum yarın falan Bi takip et bakalımYa bebisim ishal oldu sanirim kokulu ve aivi iki kez cok yapti:s usutme olabilir mi kizlar banyo yaptirmistik bugun
Emzik hariç hepsini yapıyorum, 2 saat durmuyorsa da bir saat bazen fazla oyalıyorum. Bazı günler hiç işe yaramadı mahvetti beni ama bazen daha az krizi tutuyor. Öyle böyle geçicek iyi olsunlsr da yeter ki yorulalım sorun yokKuzum ben de öyle yapıyorum 2 saatte bir iyice acıkınca meme veriyorum o zaman tazyikli gelse bile yutuyor gayet güzel. Aralarda da yalancı meme alıştırdım onu veriyorum emmek istediğinde. Bi de reflü var en az 15 dk gaz çıkarma pozisyonunda tutuyorum. Son olarak da kaka gaz olayını test etmek i ç in süt ürünlerini azalttım, daha rahat yapıyor artık kakasını falan.
Yok cnim midesini bulandiriyor.Emzik emiyor mu? Benimki tam tersi süt gelmeyince emzik atıyor bir iki çekip ama memede süt gelince de sanki acı içmiş gibi ağlıyor
Ben🖐Kimler ayakta hala. Ben beşik sallıyorum yok uyumuyo
Canım benim ya belki de hasta diye iştahsızdı çok geçmiş olsunYok cnim midesini bulandiriyor.
Bizde yeni acilden geldik. Gecen hafta kiz istahsiz diye dr goturdum idrar yolu enf.cikti 7 igne verdi dr. Bir kac gun once igneleri bitti derken saat 11 gibi ateşlendi acile kostuk kan idrar bakildi. Idrayolu enf. Daha gecmemis +gripmis anlayacagin sutten cok antibiyitikle besleniyiruz malesef
Beslenme sonrası oluyorOna baktım da kusmayı önler diyor bizde kusma yok sizde var mı?
Yok onu denemedim, çok pahalıPrima harmonie denedin mi
Çok geçmiş olsun yaYok cnim midesini bulandiriyor.
Bizde yeni acilden geldik. Gecen hafta kiz istahsiz diye dr goturdum idrar yolu enf.cikti 7 igne verdi dr. Bir kac gun once igneleri bitti derken saat 11 gibi ateşlendi acile kostuk kan idrar bakildi. Idrayolu enf. Daha gecmemis +gripmis anlayacagin sutten cok antibiyitikle besleniyiruz malesef
Evet baya tuzlu. Ben de artik sadece geceleri onu bagliyorum. Boylelikle gunde 1 tane kullanmis oluyorumYok onu denemedim, çok pahalıbizim ki hala her bezde kaka yapıyor neredeyse o yüzden 32li bezler falan bize 3 4 gün gidiyor maksimum. Harmonie çok yorar o yüzden. Ama hiç biri çare olmazsa mecbur en son onu deneyecegim
Su kadar civik canim yani cis gibiydi iki kez yapti daha yapmadi bakalim ve kokuluyduCanım benimki doğdu doğalı öyle yapıyor bebekler cıvık yapar zaten önce nasıldı ki?
Sütüm azalınca hemen hoşaf yapıyorum elma dut kurusu incir kurusu üzüm vişne su kaynatıyorum altını kapattıktan sonra içine pekmez döküyorum memelerGünaydınlar 2 saat uykuyla sabahladım yine
Süt arttırmak için neler kullanıyorsunuz kızlar sonuç aldığınız neler var.
Meme+Mama devam ediyoruz ama bu meme iyice sapıttı çocuk aç kalıyor resmen emerken yutkunmada pek yok sütümü arttırmam lazım sık sık emiyor zaten ama yinede olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?