- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
88'lisi 450 lira falan resmen zamsız doğalgaz faturası gibiEvet baya tuzlu. Ben de artik sadece geceleri onu bagliyorum. Boylelikle gunde 1 tane kullanmis oluyorum
Emiciligi cok iyi oldugu icin, icerigi de dogal oldugu icin ne kadar uZun saat klsa da bize pisik yapmadi henuz. 12 den 8 e takili duruyor.
Kendimi harmonie pazarlayicisi gibi hissediyorum artik burda
Hepsiyle aynı anda mı hoşaf yapıyorsun yoksa tek tek miiSütüm azalınca hemen hoşaf yapıyorum elma dut kurusu incir kurusu üzüm vişne su kaynatıyorum altını kapattıktan sonra içine pekmez döküyorum memelerumarım işine yarar
Hepsini karıştırıyorum Allah ne verdiyseHepsiyle aynı anda mı hoşaf yapıyorsun yoksa tek tek mii
Aaaaa denerim bunu hemen pekmez almam lazım şeker eklenmiyormu pekmezmi tatlandırıyor sadeceSütüm azalınca hemen hoşaf yapıyorum elma dut kurusu incir kurusu üzüm vişne su kaynatıyorum altını kapattıktan sonra içine pekmez döküyorum memelerumarım işine yarar
Sen hep popişi yıkıyon ama ondan da pişik olmamış olabilirEvet baya tuzlu. Ben de artik sadece geceleri onu bagliyorum. Boylelikle gunde 1 tane kullanmis oluyorum
Emiciligi cok iyi oldugu icin, icerigi de dogal oldugu icin ne kadar uZun saat klsa da bize pisik yapmadi henuz. 12 den 8 e takili duruyor.
Kendimi harmonie pazarlayicisi gibi hissediyorum artik burda
Bi de goon dene ayol ben goon aldım88'lisi 450 lira falan resmen zamsız doğalgaz faturası gibidoğru söyle reklam mı aldın primadan fenomenler gibi yoksa
Cok tsk ederim kızlar sagolunCanım benim ya belki de hasta diye iştahsızdı çok geçmiş olsun, bazı prebiyotikler iştah açıyormuş bi araştırana onu
Çok geçmiş olsun ya
Yok şeker eklemiyorum ben pekmezle tatlandırıyorum doğal annem yapıyor. Bu arada vişne koymasan da olur ben evde vardı diye attım öyle, bi işlevi olduğunu sanmıyorumAaaaa denerim bunu hemen pekmez almam lazım şeker eklenmiyormu pekmezmi tatlandırıyor sadece
Ben goon premium alıyorum denk geldikçe molfixten açık ara iyi hem emici hem de pamuk gibi yumuşacık sen memnun kaldın mı ?Bi de goon dene ayol ben goon aldım
Un helvasi yap ustune tahin dök ye:)birde bol su icmek lazimSüt durumlariniz hergun degisiyor mu kizlar bir gun acayio dolu oluyor emip bitiremiyor sertlesiyor bazi gun ise oyle degil yediklerimizle ilgilimi
Un helvasında ne var ki süt arttırıcı unla tereyağ işe yarıyor mu gerçektenUn helvasi yap ustune tahin dök ye:)birde bol su icmek lazim
Yok vişne kullanmam yazdan vişne sularım var bi akşam canım istedi içtim anaaammm oğluşum sabaha kadar mahalleyi inletti çok gaz yaptı sanırım yavrumaYok şeker eklemiyorum ben pekmezle tatlandırıyorum doğal annem yapıyor. Bu arada vişne koymasan da olur ben evde vardı diye attım öyle, bi işlevi olduğunu sanmıyorum
Ben 4 5 kez kullandım dünden beri dün üstüste kakalar yaptı sızdırmadı hic sabah da yoğun bi kaka yaptı bezi aşırı doldurdu ama o da sızmadı. Ama 2 numara aldım 8 kiloya kadar diye 3 alabilirmişim. Neyse ki 46lı paket aldım çok değil. Dokusu filan da hoşuma gitti bakalım. Bacak arasında çok birikiyodu sleepy babyturco bence. Bu şu an tam oluyo boydan begendim yığılma yapmıyo.Ben goon premium alıyorum denk geldikçe molfixten açık ara iyi hem emici hem de pamuk gibi yumuşacık sen memnun kaldın mı ?
Benim kızım 5kg 2 kullanıyorum paket bitince 3 e geçeceğim inşallah uzun süreli memnuniyet sağlar çünkü fiyatlarBen 4 5 kez kullandım dünden beri dün üstüste kakalar yaptı sızdırmadı hic sabah da yoğun bi kaka yaptı bezi aşırı doldurdu ama o da sızmadı. Ama 2 numara aldım 8 kiloya kadar diye 3 alabilirmişim. Neyse ki 46lı paket aldım çok değil. Dokusu filan da hoşuma gitti bakalım. Bacak arasında çok birikiyodu sleepy babyturco bence. Bu şu an tam oluyo boydan begendim yığılma yapmıyo.
Çok geçmiş olsunYok cnim midesini bulandiriyor.
Bizde yeni acilden geldik. Gecen hafta kiz istahsiz diye dr goturdum idrar yolu enf.cikti 7 igne verdi dr. Bir kac gun once igneleri bitti derken saat 11 gibi ateşlendi acile kostuk kan idrar bakildi. Idrayolu enf. Daha gecmemis +gripmis anlayacagin sutten cok antibiyitikle besleniyiruz malesef
Kuru incir ayva kompostosu hurma dereotuGünaydınlar 2 saat uykuyla sabahladım yine
Süt arttırmak için neler kullanıyorsunuz kızlar sonuç aldığınız neler var.
Meme+Mama devam ediyoruz ama bu meme iyice sapıttı çocuk aç kalıyor resmen emerken yutkunmada pek yok sütümü arttırmam lazım sık sık emiyor zaten ama yinede olmuyor
Olabilir çok mu yaptın stokPrima 2 numara artık her gece sızdırmaya başladı bizde. Görünürde küçük geliyor gibi değil ama küçük geldiği anlamı mı taşıyor bu durum?
Gündüz bişey olmuyor fekaat gece yatış pozisyonundan ya da 5 lt çiş yaptığı için olabilir
Sanırım stokları terk etme zamanı
Sutle yapiyorum ben ustunede tahin dokunce sut oluyo :)ya da benm bunyemde bir acaiplik var:)Un helvasında ne var ki süt arttırıcı unla tereyağ işe yarıyor mu gerçekten
Karadenizde çumur denen bişey var mısır ekmeği sonsuz tereyağ ve lor peynirinden yapılıyor annem sürekli bana onu dayıyor
Hiç inanmıyorum etkisi olduğuna ben sütümün içtiğim sudan geldiğine inanıyorum ama artık sussunlar diye yiyorum üstümde doğum kilosu kalmadığı için suçlu hissettiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?