2021 Aralık Anneleri

Süt durumlariniz hergun degisiyor mu kizlar bir gun acayio dolu oluyor emip bitiremiyor sertlesiyor bazi gun ise oyle degil yediklerimizle ilgilimi

88'lisi 450 lira falan resmen zamsız doğalgaz faturası gibi doğru söyle reklam mı aldın primadan fenomenler gibi yoksa

Sütüm azalınca hemen hoşaf yapıyorum elma dut kurusu incir kurusu üzüm vişne su kaynatıyorum altını kapattıktan sonra içine pekmez döküyorum memeler umarım işine yarar
Hepsiyle aynı anda mı hoşaf yapıyorsun yoksa tek tek mii

Sütüm azalınca hemen hoşaf yapıyorum elma dut kurusu incir kurusu üzüm vişne su kaynatıyorum altını kapattıktan sonra içine pekmez döküyorum memeler umarım işine yarar
Aaaaa denerim bunu hemen pekmez almam lazım şeker eklenmiyormu pekmezmi tatlandırıyor sadece

Sen hep popişi yıkıyon ama ondan da pişik olmamış olabilir

Aaaaa denerim bunu hemen pekmez almam lazım şeker eklenmiyormu pekmezmi tatlandırıyor sadece
Yok şeker eklemiyorum ben pekmezle tatlandırıyorum doğal annem yapıyor. Bu arada vişne koymasan da olur ben evde vardı diye attım öyle, bi işlevi olduğunu sanmıyorum

Un helvasi yap ustune tahin dök ye:)birde bol su icmek lazim
Un helvasında ne var ki süt arttırıcı unla tereyağ işe yarıyor mu gerçekten
Karadenizde çumur denen bişey var mısır ekmeği sonsuz tereyağ ve lor peynirinden yapılıyor annem sürekli bana onu dayıyor
Hiç inanmıyorum etkisi olduğuna ben sütümün içtiğim sudan geldiğine inanıyorum ama artık sussunlar diye yiyorum üstümde doğum kilosu kalmadığı için suçlu hissettiriyorlar

Yok şeker eklemiyorum ben pekmezle tatlandırıyorum doğal annem yapıyor. Bu arada vişne koymasan da olur ben evde vardı diye attım öyle, bi işlevi olduğunu sanmıyorum
Yok vişne kullanmam yazdan vişne sularım var bi akşam canım istedi içtim anaaammm oğluşum sabaha kadar mahalleyi inletti çok gaz yaptı sanırım yavruma

Ben goon premium alıyorum denk geldikçe molfixten açık ara iyi hem emici hem de pamuk gibi yumuşacık sen memnun kaldın mı ?
Ben 4 5 kez kullandım dünden beri dün üstüste kakalar yaptı sızdırmadı hic sabah da yoğun bi kaka yaptı bezi aşırı doldurdu ama o da sızmadı. Ama 2 numara aldım 8 kiloya kadar diye 3 alabilirmişim. Neyse ki 46lı paket aldım çok değil. Dokusu filan da hoşuma gitti bakalım. Bacak arasında çok birikiyodu sleepy babyturco bence. Bu şu an tam oluyo boydan begendim yığılma yapmıyo.

Benim kızım 5kg 2 kullanıyorum paket bitince 3 e geçeceğim inşallah uzun süreli memnuniyet sağlar çünkü fiyatlar

Çok geçmiş olsun

Kuru incir ayva kompostosu hurma dereotu
Kullanmak istersen takviye kullan e bebekten Vita moms içecekler var onlarda güzel arttırıyor
Bn takviyeyi 20 gündür kullanmıyorum

Prima 2 numara artık her gece sızdırmaya başladı bizde. Görünürde küçük geliyor gibi değil ama küçük geldiği anlamı mı taşıyor bu durum?
Gündüz bişey olmuyor fekaat gece yatış pozisyonundan ya da 5 lt çiş yaptığı için olabilir
Sanırım stokları terk etme zamanı

Olabilir çok mu yaptın stok
3 küçük bi paket al dene bakalım
Fiyatlar uçmuş 250 ye aldığım koli 400 olmuş

Sutle yapiyorum ben ustunede tahin dokunce sut oluyo :)ya da benm bunyemde bir acaiplik var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…